Οι ποντιοι... με τρομαζουν
Re: Οι ποντιοι... με τρομαζουν
εκιζ και ζεινεπ
κι γμτ το γιανιτσαρο της ποταμίας
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Re: Οι ποντιοι... με τρομαζουνe
Οι ποντιοι ειναι ενας λαος σκληροτραχηλος και ψυχρος. Οταν ολη η ελλαδα επαναστατουσε και έχυνε αιμα. Αυτοι απλα στεκονταν στην απάθεια. Ασυγκινητοι. Γι'αυτό οπου πεφτει ξυλο οι ποντιοι κυριαρχουν. Εχουν ενστικτο που δεν συγχωρεί. Αυτο ειναι το πιο ισχυρι ειδος πολεμιστη. Ολοι οι πολεμιστες εχουν ποντιακή ριζα απο τους γκουρκα μεχρι βιετναμε.
σιγα γιωργη μ μη τρομασεις
θα γενσ πασας
θα γενσ πασας
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
σου θυμιζω οτιΓιωργης έγραψε: ↑25 Δεκ 2018, 10:00Οι ποντιοι ειναι ενας λαος σκληροτραχηλος και ψυχρος. Οταν ολη η ελλαδα επαναστατουσε και έχυνε αιμα. Αυτοι απλα στεκονταν στην απάθεια. Ασυγκινητοι. Γι'αυτό οπου πεφτει ξυλο οι ποντιοι κυριαρχουν. Εχουν ενστικτο που δεν συγχωρεί. Αυτο ειναι το πιο ισχυρι ειδος πολεμιστη. Ολοι οι πολεμιστες εχουν ποντιακή ριζα απο τους γκουρκα μεχρι βιετναμε.
η αυτοκρατορια της τραπεζουντος παραδωθηκε στους οθωμανους αμαχητι
Once you go black, you never go backΓάταρος έγραψε: ↑24 Δεκ 2018, 22:35Στην κοινωνική μου συναναστροφή συναντάω συχνά έναν Κρητικό και μου κάνει μεγάλη εντύπωση η φυσιογνωμία του και το χρώμα του δέρματός του. Ο τύπος μοιάζει με Πακιστανό. Πριν αρχίσετε τις μπούρδες για το πόσο μελαμψοί είναι και κάποιοι Χρυσαυγίτες, εδώ δε μιλάμε για μελαμψό δέρμα σαν αυτό που είχαν οι αρχαίοι Έλληνες και κάποιοι Χρυσαυγίτες, εδώ μιλάμε για πραγματικό Πακιστανό.
Τον κοιτάω και σκέφτομαι συνεχώς "ή εγώ είμαι Έλληνας, ή αυτός είναι Έλληνας, αλλά σε κάθε περίπτωση αποκλείεται εγώ κι αυτός να έχουμε την ίδια καταγωγή". Καμια φορά γυρίζει απότομα και βλέπει ότι τον κοιτάζω. Πιθανότατα νομίζει ότι τον γουστάρω.

Ούτε οι Πόντιοι μοιάζουν με Έλληνες, μερικοί μοιάζουν με Γεωργιανούς.

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
οι κρητικοι πολεμησαν τους ''κακους'' ναζι που ηθελαν να ''κατακτησουν τον κοσμο'' συνεργαζομενοι με τους μεγαλυτερους ιμπεριαλιστες του πλανητη βρεττανους στη λεγομενη μαχη της κρητηςΓάταρος έγραψε: ↑24 Δεκ 2018, 23:05Το να σκοτώνεις ή να βιάζεις Κρητικούς δε νομίζω ότι μπορεί να τους επηρεάσει αρνητικά ως προς το πώς σε βλέπουν. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η Κρήτη έχει αιματοκυλιστεί από Αλβανούς, Πακιστανούς και άλλους λαθρομετανάστες, αλλά συνεχίζει να είναι λαθρολάγνα.

επισης,το ποσοστο αλλοδαπων στη κρητη σημερα ειναι πολυ μεγαλυτερο απο οτι ηταν κατα τη διαρκεια της λεγομενης ''κατοχης'' καια ομως οι κρητικοι δεν κανουν καμια εθνικη αντισταση οπως τοτε

περιεργα πραγματα
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Κατι μου λεει οτι ο Υπερκουλ δεν εχει παει ποτε στην Κρητη
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μία σούστα, δύο σούστες, μία σούστα, δύο σούστες, μία σούστα, δύο σούστες....
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κάποια παντρέυτηκε κρητίκαροGherschaagk έγραψε: ↑25 Δεκ 2018, 18:04Μία σούστα, δύο σούστες, μία σούστα, δύο σούστες, μία σούστα, δύο σούστες....

Ναι, είναι μαλάκια που τόσοι πολλοί ελλαδιτες έχουν σχηματίσει γνώμη αποκλειστικά ή κυρίως βάσει της συμπεριφοράς οσων κρητικων έχουν σταλεί στις αποικίες!ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑25 Δεκ 2018, 17:58Κατι μου λεει οτι ο Υπερκουλ δεν εχει παει ποτε στην Κρητη
So hab ich dich schon unbedingt
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γνώμη έχετε για τους οδηγούς που τρομάζουν τους πεζούς για πλάκα;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 11 Μαρ 2025, 22:10 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
11 Μαρ 2025, 22:25
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 473 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
26 Μαρ 2024, 22:33