Έχασες και συ ρετιρέ με roof garden, τύπε;Isildur έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 21:13Αυτό, που κάποιοι διαβάζετε επιγραμματικά και νομίζετε ότι μιλάω για μένα, θέλει κοίταγμα.
Εικοσιφεύγα ή τριανταμηδέν "παιδιά", με αρκετά πρόσφατη την εντρύφηση στην ιερή τέχνη του σεχ, που ζούνε μαζί, ανύπαντροι, χωρίς παιδιά και να το κάνουνε με τέτοια συχνότητα, εσύ το θεωρείς φυσιολογικό δηλαδή; Άλλο τι θα γίνει μετά από κανά χρόνο, δυο ίσως. Σ' αυτήν τη φάση, και εφόσον ισχύουν αυτά που λέει κι η ίδια, σαν γάτοι γεναριάτικοι έπρεπε να κάνουν κατ' εμέ. Ή έτσι το βλέπω εγώ, επειδή σε αντίστοιχες φάσεις της ζωής μου κάπως έτσι ήμανε...
Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
Re: Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
το κατάλαβα ότι δεν λένε για τώρα, για 30 χρονια πριν σε δουλεύουνε, σήμερα πως θα μπορούσαν, ωρίμασες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 29 Δεκ 2023, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι, τα είχα με κοντή και ο κολλητός μου μού έτρωγε τη μερέντα.Feindflug έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 21:32Έχασες και συ ρετιρέ με roof garden, τύπε;Isildur έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 21:13Αυτό, που κάποιοι διαβάζετε επιγραμματικά και νομίζετε ότι μιλάω για μένα, θέλει κοίταγμα.
Εικοσιφεύγα ή τριανταμηδέν "παιδιά", με αρκετά πρόσφατη την εντρύφηση στην ιερή τέχνη του σεχ, που ζούνε μαζί, ανύπαντροι, χωρίς παιδιά και να το κάνουνε με τέτοια συχνότητα, εσύ το θεωρείς φυσιολογικό δηλαδή; Άλλο τι θα γίνει μετά από κανά χρόνο, δυο ίσως. Σ' αυτήν τη φάση, και εφόσον ισχύουν αυτά που λέει κι η ίδια, σαν γάτοι γεναριάτικοι έπρεπε να κάνουν κατ' εμέ. Ή έτσι το βλέπω εγώ, επειδή σε αντίστοιχες φάσεις της ζωής μου κάπως έτσι ήμανε...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Να που υπάρχει το θαύμα των Χριστουγέννων τελικά...

παππου δεν μας νοιάζουν τα προσωπικά σου πριν 30 χρονια κιολας, ασε να πει η κασπερ καλυτερα να λέμε όχι μη δεν θέλουμε.
Λάθος έκανα τελικά, δεν υπάρχει το θαύμα. Ρε, για σας δουλεύω, αστάρι στρώνω, να ρίξει τα επόμενα χέρια για να μην μείνετε με το πουλί στο χέρι. Τόσο να μην σας κόβει πια;...

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Isildur έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 21:36Όχι, τα είχα με κοντή και ο κολλητός μου μού έτρωγε τη μερέντα.Feindflug έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 21:32Έχασες και συ ρετιρέ με roof garden, τύπε;Isildur έγραψε: ↑29 Δεκ 2023, 21:13
Αυτό, που κάποιοι διαβάζετε επιγραμματικά και νομίζετε ότι μιλάω για μένα, θέλει κοίταγμα.

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Εντάξει, αυτός που ρωτάει κατάλαβε (πιστεύω). Μην κάνεις έτσι...

Έλα, ασ' το, σου 'φυγε η έμπνευση. Αύριο πάλι.

έλα μην θυμωνεις, πες, ήσουν κούκλος μικρούλης; Σε κυνηγούσανε όλες πριν μάθουν για τις 10 φορές την εβδομάδα;
Την εβδομάδα; Γιατί, δυσλειτουργικός ήμουν;
(παπάρα, την επόμενη φορά που θα πεις ότι θυμώνω, θα το σκεφτώ πολύ και μπορεί μετά από ακόμα 100 φορές να θυμώσω όντως)

ανεβαζεις πιεση εννοουσα, παρεξηγηση. Εισαι και ντροπαλουλης, ο Ναύτης και ο Χελωνος ισως εχουν πιο πολύ θάρρος;
Επιμένω, ασ' το για αύριο. Το 'χασες σήμερα, πάει, τόσο ήταν.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γυρνάτε το μεσημέρι σπιτι...
από George_V » 20 Σεπ 2024, 17:38 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 15 Απαντήσεις
- 491 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
20 Σεπ 2024, 22:13
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 515 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
24 Σεπ 2024, 14:02