Όπως λέμε στο μπετόν ε;

Καλορίζικοςvagabondo έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 16:13Εγώ περιμένω τον καινούργιο εσωτερικό σκληρό που παρήγγειλα, γιατί ο τωρινός WD μου κάνει κόλπα.taliban έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 16:10Τον είχες χρόνια;relativer777 έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 16:04
Φυσικά και ΌΧΙ. Δέν είμαι τρελός !
Να αδειάσω το Πχόρουμ και να μείνω μόνος ?
Είμαι ο πλέον ακατάλληλος για συντονισμό.
Άλωσε στην παρούσα στιγμή, είμαι ο ίδιος,
Τελείως αποσυντονισμένος,
Λόγω αλλεπάλληλων αναποδιών, με τελευταία τον
Εξωτερικό σκληρό δίσκο 4 ΤΒ που μου " κράσαρε "
Και πήρα άλλον.
Έχω ρε συ WD από το 2009 μέχρι σήμερα δεν έχει πάθει τίποτα.
Είναι 2ΤΒ βέβαια.SATA2 τον έχω καθαρά για αποθήκευση.
Λιγότερο από μήνα !vagabondo έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 16:13Εγώ περιμένω τον καινούργιο εσωτερικό σκληρό που παρήγγειλα, γιατί ο τωρινός WD μου κάνει κόλπα.taliban έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 16:10Τον είχες χρόνια;relativer777 έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 16:04
Και πήρα άλλον.
Έχω ρε συ WD από το 2009 μέχρι σήμερα δεν έχει πάθει τίποτα.
Είναι 2ΤΒ βέβαια.SATA2 τον έχω καθαρά για αποθήκευση.
Στύγιος έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 16:11Όλα πεθαίνουν κάποτε κι ανυποψίαστα π.χ σήμερα γράφει Στύγιος, αύριο π.χ παθαίνει εγκεφαλικό και πεθαίνει..relativer777 έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 16:04Φυσικά και ΌΧΙ. Δέν είμαι τρελός !
Και πήρα άλλον.
Έχεις σκεφτεί να ανοίξεις ένα μπλογκ ή ένα τόπικ, και να γράφεις;
Όλη η Πίστη μου βρίσκεται στο Μπαχ.
Εγώ απλά κόλλησα στον Beethoven Μιας και το πρώτο μουσικό κομμάτι ήταν το für Elise που ξεκίνησα να μαθαίνω στο συνθεσάιζερ. Ακούω όλους τους κλασικούς πολύ ευχάριστα.
Σκέψου να βγαίνω απ' την οθόνη σου και να κραδαίνω ορθογραφικά...ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 16:21Στύγιος έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 16:11Όλα πεθαίνουν κάποτε κι ανυποψίαστα π.χ σήμερα γράφει Στύγιος, αύριο π.χ παθαίνει εγκεφαλικό και πεθαίνει..relativer777 έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 16:04
Και πήρα άλλον.
.
Καί να πεθάνεις.....πάλι Στύγιος θα γράφει....δέν τό αποφεύγουμε.....
Εχεις περάσει ήδη στήν Αιωνιότητα.....
.
Τι λες μωρέ;relativer777 έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 16:41{...}Αστα Διακόπτω λόγω ατυχήματος. Από τα νεύρα μου δάγκωσα το Rottweiler το σκύλο μου και τρέχει αίμα. Πρέπει να πάω στο φαρμακείο να πάρω betadine και γάζα να του βάλω.
Είχε πιάσει την σκυλίτσα της αστυνομίας που βρίσκεται σε απόσταση 30 μέτρων από το σπίτι. Την είχε δαγκώσει στο αριστερό μπούτι και δεν την άφηνε με τίποτα. ΈτσιΛοξίας έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 16:55Τι λες μωρέ;relativer777 έγραψε: ↑01 Νοέμ 2020, 16:41{...}Αστα Διακόπτω λόγω ατυχήματος. Από τα νεύρα μου δάγκωσα το Rottweiler το σκύλο μου και τρέχει αίμα. Πρέπει να πάω στο φαρμακείο να πάρω betadine και γάζα να του βάλω.