Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 24 Σεπ 2023, 18:55

Μόνο η Casp σκέφτεται σε αυτό το φόρουμ πχια;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 24 Σεπ 2023, 19:01

Τρομερή η Βερολινέζα Ellen Allien, 7 το πρωι τελειωσε το σετ της και όμως άνετα την άκουγα για ένα τρίωρο ακόμα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 24 Σεπ 2023, 19:02

user έγραψε:
24 Σεπ 2023, 18:50
Sid Vicious έγραψε:
24 Σεπ 2023, 18:42
Τρομερό Reworks φέτος, χιλιάδες κόσμος, ωραια φάση!
Μπερδεύτηκες λόγω Κασπ ότι γράφεις στο "τι σκέφτεσαι" :smt005:
Ποτέ δεν μπερδεύομαι.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 24 Σεπ 2023, 19:07

Gherschaagk έγραψε:
24 Σεπ 2023, 01:21
mao mao έγραψε:
24 Σεπ 2023, 00:57
Casp έγραψε:
24 Σεπ 2023, 00:39
Επειδη δεν θελω να ειμαι κοροϊδο και να με εκμεταλλευονται. Οοοοοκ.

Ειστε ηλιθιοι, πραγματικα

Εγω φταιω που καθομαι και γραφω και με προσβαλλετε, αρκετα
Αν δε τρολλάρεις , εγώ σου δίνω δίκιο σε αυτά που γράφεις. Η Γκερ απλά βγάζει κακία.
Εγώ ότι γράφω το διαβάζει η Κασπ. Μου απαντάει, με βρίζει, δεν τρέχει κάστανο.

Η Κασπ που στολίζει εδώ και τόσους μήνες τον άνθρωπο με τον οποίο είναι ερωτευμένη τι ακριβώς κάνει; Γιατί απ'όσο ξέρω ο γλυκουλολατρείας δεν μπορεί να απαντήσει ούτε να καταθέσει τη δική του εκδοχή.

Και στην τελική θα της άρεσε της Κασπ να την στολίζει ο γκόμενος σε δημόσιο φόρουμ κι αυτή να μην ξέρει τίποτα; Πώς θα χαρακτήριζε η Κασπ μια τέτοια συμπεριφορά; Φυσιολογική;
εδω εχεις δικιο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 24 Σεπ 2023, 19:10

Ασέβαστος έγραψε:
24 Σεπ 2023, 19:07
Gherschaagk έγραψε:
mao mao έγραψε:
24 Σεπ 2023, 00:57

Αν δε τρολλάρεις , εγώ σου δίνω δίκιο σε αυτά που γράφεις. Η Γκερ απλά βγάζει κακία.

Η Κασπ που στολίζει εδώ και τόσους μήνες τον άνθρωπο με τον οποίο είναι ερωτευμένη τι ακριβώς κάνει; Γιατί απ'όσο ξέρω ο γλυκουλολατρείας δεν μπορεί να απαντήσει ούτε να καταθέσει τη δική του εκδοχή.

Και στην τελική θα της άρεσε της Κασπ να την στολίζει ο γκόμενος σε δημόσιο φόρουμ κι αυτή να μην ξέρει τίποτα; Πώς θα χαρακτήριζε η Κασπ μια τέτοια συμπεριφορά; Φυσιολογική;
εδω εχεις δικιο.
Το έκανε γάργαρα. Αχ αυτός ο έρωτας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 24 Σεπ 2023, 19:22

Ερμής έγραψε:
24 Σεπ 2023, 11:27
Ε βέβαια, αυτό άλλωστε προτείνουν εμμέσως όλοι οι σκιντζηδες που το παίζουν επιστήμονες μη χεσω. Να κοιτάς την πάρτη σου και μόνο και στα παπαρια σου οι αλλοι
Ρε ουστ! Αν ήσασταν επιστήμονες θα σας έλεγαν ψυχίατρους, όχι ψυχολόγους. Ότι σχέση έχει ένας αστρονόμος με έναν αστρολόγο άλλη τόση έχει ένας ψυχίατρος με έναν ψυχολόγο.
Ουστ και πάλι.
Αν είχατε πραγματικά προβλήματα θα βλέπατε πως είναι.
Να ευχαριστείτε το θεό και την τύχη για όσα σας δόθηκαν απλόχερα
:goodpost:

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 24 Σεπ 2023, 19:24

Gherschaagk έγραψε:
24 Σεπ 2023, 19:10
Ασέβαστος έγραψε:
24 Σεπ 2023, 19:07
Gherschaagk έγραψε:

εδω εχεις δικιο.
Το έκανε γάργαρα. Αχ αυτός ο έρωτας.
Ο μόνος έρωτας που έχει σημασία είναι ο Έρωτας Φυγάς, ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 24 Σεπ 2023, 19:33

Casp έγραψε:
24 Σεπ 2023, 17:42
Τον αγαπαω γαμωτο, τον αγαπαω

Ημουν με μια φιλη μου, τα ειπαμε ολα, ηθελε να με βρισει, να με χαστουκισει, την εκνευρισα, της ειπα να με χτυπησει αλλα οτι ακομα και να το εκανε, δεν θα αλλαζε κατι, ηλεκτροσοκ χρειαζομαι για να συνελθω

Θα ερθει απονδω κατα τις 8. Ποναω το στομαχι μου απο το στρες.
Με το που θα τον δω θα τον αγκαλιασω.
Και μετα πρεπει να τον βαλω κατω και να μιλησουμε…
προφυλακτικα να εχεις προχειρα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 24 Σεπ 2023, 19:34

Gherschaagk έγραψε:
24 Σεπ 2023, 18:34

Αφού σου το λένε όλοι. Δεν ταιριάζετε, δεν σου αξίζει.
οχι ολοι. εγω λεω οτι μια χαρα ταιριαζουν, καλυτερον αποκλειται να βρει και ο ενας και η αλλη.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 24 Σεπ 2023, 19:40

Πλοτ Τουίστ.

Κανε του πρόταση γάμου.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 24 Σεπ 2023, 21:10

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
24 Σεπ 2023, 19:40
Πλοτ Τουίστ.

Κανε του πρόταση γάμου.
:goodpost:

Δυνατό, τύπε!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 24 Σεπ 2023, 22:24

Θελω βοηθεια γιατι μολις εφυγε, δεν προλαβα να του τα πω ολα…
Και θα ξαναμιλησουμε και αυριο

Θα ξεκινησω να γραφω και ας νυσταζω του θανατα, γιατι αυριο πρεπει να ειμαι προετοιμασμενη με notes…
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 24 Σεπ 2023, 22:27

Δεν χρειάζεται
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 24 Σεπ 2023, 22:36

Αρχισα να του λεω πως με προσβαλε και να ζητησει συγγνωμη (με ειπε διπολικη) και οτι θα παω σε ψυχολογο φτανει να παρει συστασεις και να μου βρει καλο και το παραδεχτηκε οτι με προσβαλε και το ειχε υποψη αλλα συγγνωμη μου ειπε μονο αφου του ειπα ΕΓΩ να μου πει.

Μετα του ειπα οτι σε ενα πραγμα μονο εχει δικαιο ο μπαμπας μου (και αλλοι) και ειναι κατι που το σκεφτομαι κι’ εγω, περα απο το αλλο θεμα που με ενοχλει που θα το συζητουσαμε μετα αλλα με προλαβε. Και αρχισα να του λεω πως ηξερε την κατασταση απο νωρις και αν ειχε αξιοπρεπεια, για να τους αποστομωσει θα μαζευε λεφτα, θα τους πετουσε τα κλειδια και θα τους ελεγε παρτε τα, εγω την κορη σας θελω και οχι το διαμερισμα και θα πηγαιναμε να νοικιασουμε μαζι. Οτι ο μπαμπας μου αυτο θα εκανε και θα εκανε και2 και 3 δουλειες, που ουτως ή αλλως εκανε. Του ειπα οτι την περιοδο που ημουν χαλια και μας απειλουσαν και του ελεγα να φυγουμε, μιλουσε για τρυπες και οτι δεν δινει λεφτα για να ζει σε τρυπα και οτι αυτο το λεει ΑΥΤΟΣ που ζουσε στο σπιτι της γιαγιας του και δεν το σκεφτηκα ποτε εγω και δεν με ενδιεφερε που για χρονια ζουσα στο σπιτι της δικης μου γιαγιας που μονο το δωματιο που εμενα ηταν διπλασιο απο ενα studio ολοκληρο, και οτι το σπιτι που ζω τωρα και ειναι δικο μου ειναι πολυτελειας, και οτι με λιγα λογια ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ επειδη ηθελα απλα την υγεια μου και ας ζουσα σε τρυπα, και τον ενοιαζε ΑΥΤΟΝ. Το πηρε προσωπικα, μαλλωσαμε εκει, αρχισε τα δικα του οτι ειχε θεματα με το αμαξι, λαστιχα, service, χρωστουσε λεφτα της μαμας του, για τον γαμο της αδερφης του που πλησιαζει κτλ. Αρχισα να του λεω θυμωμενα οτι οοολα τα υπολοιπα θα ειναι παντα μα παντα πιο σημαντικα και σε προτεραιοτητα απο εμενα, και οτι παντα αυτο θα γινεται και δεν τον ενδιαφερει. Του τα ελεγα φυσικα και δεν του αρεσαν, κατεβαζε μουτρα και με εβγαζε τρελη.

Μετα αρχιζα να του λεω για το ταξιδι που πηγαμε μονοημερο. Στο καπακι του λεω «για πεεεες, συμφωνησαμε να φυλαξουμε λεφτα για να παμε να νοικιασουμε. Φυλαξες;» και μου λεει οχι και του λεω «εμμμ βλεπεις; Τοσο σε ενδιαφερει!» και μου δειχνει την ρεβολουτ να εχει μεσα 13 ευρω και σε αυτα που πηγαινε να φυλαξει σε αλλη καρτα να εχει μεσα 230. Και οτι ακομα και στο ταξιδι μετρουσε τα λεφτα για τους καφεδες. Και του λεω εγω «ωραια, εγω ημουν σε ταξιδι με 40 ευρω και ΣΤΟ ΕΙΠΑ, και οτι σε περιπτωση που δεν πληρωθω εγκαιρα και δεν βγαινω, θα στο πω για να μου στειλεις. Εσυ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ; Γιατι δεν μου ειπες στο κατω κατω οχι ρε μαλακα, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ, πρωτα απ ολα θελουμε να μαζεψουμε λεφτα. ΓΙΑΤΙ;» και αρχισε να μου λεει ακυρα οτι ειπαμε να παμε μια μερα ταξιδι να ξεχαστουμε και δεν ηθελε να το χαλασει και λοιπες μαλακιες.

Μου εδειξε τις καρτες του και ενεφερε χιλιες δυο δικαιολογιες που δεν ξερω αν ειναι δικαιολογιες στο κατω κατω και τι να πιστεψω, οποτε πως να του ανεφερα μετα ολα τα υπολοιπα;;; Γι αυτο καταπια την γλωσσα μου μετα. Και οταν τον ρωτησα αν ειχε το δικο του διαμερισμα αν θα μου ελεγε να μεινω εγω μαζι του, η απαντηση ηταν ναι αλλα φυσικα ηταν ακυρη η ερωτηση γιατι δεν ειναι κατι που συμβαινει και ειναι εντελως υποθετικο. Οποτε δεν ξερω καν τι να συζητησω αυριο και τι να σκεφτω.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 24 Σεπ 2023, 22:39

Casp έγραψε:
24 Σεπ 2023, 22:24
Θελω βοηθεια γιατι μολις εφυγε, δεν προλαβα να του τα πω ολα…
Και θα ξαναμιλησουμε και αυριο

Θα ξεκινησω να γραφω και ας νυσταζω του θανατα, γιατι αυριο πρεπει να ειμαι προετοιμασμενη με notes…
Τελείωνε με την υπόθεση και πήγαινε για συμβουλευτική με άνθρωπο που θα σε βοηθήσει. Έχεις πολλά θέματα που πρέπει να επικοινωνήσεις και να βρεις δίοδο τροπον τινά. Όταν θα μπορέσεις να διευθετήσεις τα μέσα σου, θα είσαι πιο άνετη στην επόμενη σχέση σου. Αυτή γαμήθηκε άγρια. Άσε τον άνθρωπο να φύγει. Κακό του κάνεις.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών