Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
argouen

Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 03 Ιούλ 2018, 16:59

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
03 Ιούλ 2018, 16:01
Νταρνάκας έγραψε:
03 Ιούλ 2018, 15:46
βέβαια του Μέρκιουρη του διέφυγε ότι συνήθως είναι αυτός που σπάει τα νεύρα των άλλων. :P
είναι λίγο πειραχτήρι ο Μερκ!
Στηρίζω Μερκ, κανέναν δεν πειράζει με την κακή έννοια, θα τον υπερασπιστώ αν χρειαστεί τον μπαγάσα κι ας είναι πασόκος ροζουλής :003:
Νήφε και μέμνησο απιστείν

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 03 Ιούλ 2018, 17:00

Σπύρο, αν με βλέπεις να σχολιάζω είναι γιατί κυρίως αυτά τα ίδια που γίνονται και σχολιάζονται εδώ πέρα, συμβαίνουν και στις "πραγματικές", μη διαδικτυακές κοινωνίες των ανθρώπων.
Το φόρουμ μακάρι να ήταν μόνο ένα φόρουμ, είναι ο καθρέπτης μας.

Για τα υπόλοιπα που λες, δεν θα ήθελα να έχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω και σαφώς αναγνωρίζω την προσπάθεια κάποιων ανθρώπων να ανασυστήσουν το φόρουμ στο οποίο εμείς όλοι συμμετέχαμε και το οποίο μια ωραία πρωία ξαφνικά κατέβασε ρολά.
Σε μερικές περιπτώσεις όμως δυστυχώς βλέπω τους ίδιους ανθρώπους ή/και τις ίδιες συμπεριφορές να συνεχίζονται.

Εμένα προσωπικά, οκ, δεν με προσβάλλουν, όχι επειδη ειμαι καμια γαμάτη αλλά επειδή δεν έχει βαρύτητα η γνωμη τους ή η υβρεολογία τους όσον αφορά το άτομό μου.
Αλλά , όταν μονίμως γίνονται παρεμβάσεις και σχόλια που α)γαμάνε στην κυριολεξία μια συζήτηση β) υβρίζουν και χλευάζουν ιερά και όσια δικά μου και άλλων και τα οποία έτσι κι αλλιώς (καλώς/κακώς) προστατεύονται από το Σύνταγμα (και το επιχείρημα αυτό δεν το χρησιμοποιώ ως νομικίστικη διέξοδο, για εμένα το Συνταγμα της χώρας μου είναι ακριβώς αυτό που δείχνει ΤΙ θέλουν οι πολίτες, είναι απόλυτα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ στην βάση του και όχι στα χαρτιά του) και χλευάζουν συνομιλητές και τις προσωπικότητές τους ως τπτ κάγκουρες κομπλεξικοί αλβανοί με τα μηχανάκια τους στις γειτονιες των Ελλήνων που έχουν άχτι...

τότε, διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις τουλάχιστον ως προς την αποτελεσματικότητα
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 03 Ιούλ 2018, 19:26

Σουβλίτσα έγραψε:
03 Ιούλ 2018, 16:11

Όσοι νομίζουμε οτι είμαστε οι άρχοντες του χωριού που δεν μας αγγίζει ποτέ τπτ και κανένας νομίζω είμαστε σε μεγάλη πλάνη, κυρίως απέναντι στον εαυτό μας.

Σαφέστατα. Αυτοί είναι κυρίως που μόλις κάποιος τους τσιγκλίσει φεύγουν,τρέμουν,κλαίνε και μιλάνε για διαδικτυακό μπούλινγκ.
Δεν υπάρχει διαδικτυακό μπουλινγκ αν είσαι άνω των 16-17. Εκτός αν σε απειλεί και εκβιάζει κάποιος μέσω νετ με πράγματα που έχουν να κάνουν με την πραγματική σου ζωή, πράγμα που σημαίνει οτι του επέτρεψες να εισέλθει σε αυτή, πράγμα που σημαίνει οτι δεν είναι διαδικτυακό πλέον.
Γιαυτό και λέω οτι προφανώς όσοι το νιώθουν δεν έχουν βγει στον πραγματικό κόσμο(δουλειά πχ) ούτε μια ώρα. Η πίεση και οι εχθρικές διαθέσεις που υπάρχουν ακόμη και σε δημοσιουπαλληλικό περιβάλλον εργασίας μια τυπική μέρα είναι κανένα δισεκατομμύριο φορές χειρότερα του "διαδικτυακού μπούλινγκ". Δεν είμαστε το κέντρο του κόσμου, δε μας αγαπάνε όλοι, υπάρχουν και κάποιοι που τη βρίσκουν να μας τσιγκλάνε, πράγματα γνωστά και αντιμετωπίσιμα ακόμη και στις τελευταίες παιδικές ή προεφηβικές ηλικίες.
Nandros έγραψε:
03 Ιούλ 2018, 16:55

Οι παλιοί ξεραινόμαστε. Όπως ήταν στο παλιό, έτσι είναι και στο νέο. Η συμπεριφορά δεν αλλάζει.
Απλά - νομίζω - κάποιοι άρχισαν να κουράζονται/βαριούνται και αποσύρονται, βρίσκοντας δικαιολογίες;
.
Αυτό ναι, μπορεί κάποιος να βαρέθηκε και να βρίσκει σα δικαιολογία οτι ο τάδε τον είπε ανόητο.
Το να κλάψουρίζεις επειδή ο τάδε σε είπε ανόητο, φεύγοντας, το μόνο που πετυχαίνεις είναι να κάνεις μάγκα τον τάδε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 03 Ιούλ 2018, 19:32

Ερμή, δεν μιλάω αναγκαστικά για ακραίες μορφές ή για μπούλινγκ τέτοιου είδους ή για διαδικτυακούς εκβιασμούς (αυτό πια είναι και τέρμα ποινικό), λέω πώς βλέπω εγώ τα πράγματα πια μετά από κάποια χρόνια συμμετοχής στο διαδίκτυο και τί έχω παρατηρήσει.

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 03 Ιούλ 2018, 19:43

:smt005::smt005:

ας απαντήσω και στο θέμα:
όσους γνωρίζω απ' όσους την έχουν κοπανήσει,
είναι κυρίως λόγω σιχαμάρας

μπορεί και προς τον ίδιο τους τον εαυτό, αλλά
πρόκειται περί σιχαμάρας

τα μπούλινγκ κτλ, είναι απλώς προφάσεις

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 03 Ιούλ 2018, 19:55

Ποιος αποχώρησε λόγω μπούλινγκ ρε σεις;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
relativer777
Phorum.gr user: relativer777

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 » 03 Ιούλ 2018, 20:58

Φίλε Σπύρο252 έχεις δίκιο.
Όσοι με την όποια πρόφαση αποχωρούν είναι θέμα προσωπικό τους. Εάν βαρέθηκαν εδώ θα βαρεθούνε όπου και άν πάνε.
Οι υπόλοιποι που θέλουμε να παραμείνουμε εδώ,
Ας γυρίσουμε Σελίδα και ας αρχίσουμε τους διαλόγους μας που εύχομαι και πιστεύω θα είναι εποικοδομητικοί.
Για μπούλινγκ δέν είδα σε καμία αποχώρηση. Οπότε είναι απλά δικαιολογίες.
Νομίζω ότι με την θεματολογία του παρόντος νήματος
Ασχολήθηκα πέραν του δέοντος.
Οπότε θα πάω στης συζητήσεις.
Όποιος θέλει να συνεχίσει εδώ, δικό του θέμα.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 03 Ιούλ 2018, 21:10

Το νήμα έχει γίνει καναπές ψυχολόγου.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 03 Ιούλ 2018, 22:22

Spiros252 έγραψε:
03 Ιούλ 2018, 19:55
Ο talaipwros νομίζω. Εκτός αν έγινε επιπλέον και κάτι που δεν ξέρω.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 04 Ιούλ 2018, 02:20

Juno έγραψε:
03 Ιούλ 2018, 22:22
Spiros252 έγραψε:
Ο ταλαίπωρος δεν έχει αποχωρήσει επισήμως. Απλώς δεν γράφει - συμμετέχει. Σταμάτησε λόγω του κλίματος που δημιουργήθηκε με τον Γιαννόπουλο. Δε νομίζω ότι είναι ο ορισμός του μπούλινγκ η "κριτική" του ΓΓ προς τον ταλ.
Άλλωστε είναι σε θέση να τον αντιμετωπίσει.
Εξάλλου συνυπάρχουν στο φορουμς.
Ο ταλαίπωρος στήριξε το νέο αυτό πχώρουμ από τις πρώτες ώρες και "δικαιούται" να είναι ενεργό μέλος εδώ. Εγώ τον καλώ άλλη μια φορά να συμμετέχει.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 05 Ιούλ 2018, 13:00

Spiros252 έγραψε:
04 Ιούλ 2018, 02:20
Juno έγραψε:
03 Ιούλ 2018, 22:22
Spiros252 έγραψε:
Ο ταλαίπωρος δεν έχει αποχωρήσει επισήμως. Απλώς δεν γράφει - συμμετέχει. Σταμάτησε λόγω του κλίματος που δημιουργήθηκε με τον Γιαννόπουλο. Δε νομίζω ότι είναι ο ορισμός του μπούλινγκ η "κριτική" του ΓΓ προς τον ταλ.
Άλλωστε είναι σε θέση να τον αντιμετωπίσει.
Εξάλλου συνυπάρχουν στο φορουμς.
Ο ταλαίπωρος στήριξε το νέο αυτό πχώρουμ από τις πρώτες ώρες και "δικαιούται" να είναι ενεργό μέλος εδώ. Εγώ τον καλώ άλλη μια φορά να συμμετέχει.
Λέει, δημοσίως όχι σε pm, πως ήταν το γενικότερο κλίμα και αφορμή ήταν ο Χέλλης (τι πρωτότυπο) και ένας γοόγλη;(ποιος είναι αυτός;)

Υπάρχει ένας με τον οποίο δεν έχει τσακωθεί ο Χέλλης;
Βρείτε τον και κερδίστε πλούσια δώρα!
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 05 Ιούλ 2018, 13:05

Εγώ έχω τσακωθεί σε νήμα με τον Χέλλη αλλά κατα τα λοιπά, δεν έχω πρόβλημα

Αυτό το έχω πάθει και με άλλους χρήστες, πχ, μπορεί με κάποιον να έχω μπινελικωθεί σε ένα νήμα και στο άλλο να μιλάμε χαλαρά και φιλάκια (νομίζω δεν είμαι σίγουρη οτι έχει γίνει ακριβώς έτσι)

Έχω ένα πρόβλημα, μάλλον πρόβλημα είναι, με πολλούς χρήστες, στην ουσία, δεν ξέρω ποιοί/τί είναι
Μπορεί να βλέπω χρόνια τα νικ τους στο φόρουμ-ή τα άβατάρ τους, άμα αλλάξουν άβαταρ την έκατσα, νομίζω οτι έχουμε νιου εντρι-μπορεί να έχω ανταλλάξει και δυο τρία (ή και περισσότερα) ποστ μαζί τους αλλά από κει και πέρα, ναδα, δεν ξέρω και δεν θυμάμαι κι όλας αν έχουμε ανταλλάξει ποστ ή τί λέγαμε.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 05 Ιούλ 2018, 13:07

Juno έγραψε:
05 Ιούλ 2018, 13:00

Υπάρχει ένας με τον οποίο δεν έχει τσακωθεί ο Χέλλης;
Βρείτε τον και κερδίστε πλούσια δώρα!
Με μένα. Τι κερδίζω; :003:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 05 Ιούλ 2018, 13:08

Εσύ είσαι συντονιστής. Θέλει αλλά δεν τολμάει. :P
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 05 Ιούλ 2018, 13:08

Σουβλίτσα έγραψε:
05 Ιούλ 2018, 13:05
Εγώ έχω τσακωθεί σε νήμα με τον Χέλλη αλλά κατα τα λοιπά, δεν έχω πρόβλημα

Αυτό το έχω πάθει και με άλλους χρήστες, πχ, μπορεί με κάποιον να έχω μπινελικωθεί σε ένα νήμα και στο άλλο να μιλάμε χαλαρά και φιλάκια (νομίζω δεν είμαι σίγουρη οτι έχει γίνει ακριβώς έτσι)

Έχω ένα πρόβλημα, μάλλον πρόβλημα είναι, με πολλούς χρήστες, στην ουσία, δεν ξέρω ποιοί/τί είναι
Μπορεί να βλέπω χρόνια τα νικ τους στο φόρουμ-ή τα άβατάρ τους, άμα αλλάξουν άβαταρ την έκατσα, νομίζω οτι έχουμε νιου εντρι-μπορεί να έχω ανταλλάξει και δυο τρία (ή και περισσότερα) ποστ μαζί τους αλλά από κει και πέρα, ναδα, δεν ξέρω και δεν θυμάμαι κι όλας αν έχουμε ανταλλάξει ποστ ή τί λέγαμε.
Α, γι' αυτό όταν άλλαξα κι έβαλα τον Τσάρλι Μπράουν μού έστειλες ΠΜ και μου 'λεγες "καλώς ήρθες ρε φίλε στο forum μας, να προσέχεις εκείνον τον μαλάκα τον shrike, πολύ πρήχτης είναι" και κάτι τέτοια;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών