Καπιτάλα.
Διάλογοι με μια πρώην μου
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
Έτσι είναι. Για τους περισσότερους είναι φιξάκι. Για εμένα όμως που απαιτείται να περνάω ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου πίσω από το τιμόνι, δεν είναι. Ποσώς με ενδιαφέρει τι θα σκεφτούν οι άλλοι αν με δουν να σκάω μύτη με ένα φιατάκι ή με μια μερσέντες. Το θέμα είναι πρακτικό. Το ταξίδι με τη μερσέντες είναι απείρως καλύτερο.Chilloutbuddy έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 11:52O λόγος για τον οποίο τα αυτοκίνητα είναι απογοητευτικά αντικείμενα είναι γιατί όντως είναι καύλα αλλά η καύλα κρατάει μόνο μερικές μέρες, μετά γίνεται δικό σου και μετά είναι απλά το αμάξι σου. Κι αρχίζεις να τρώγεσαι για το επόμενο φιξάκι, που πάλι κρατάει μερικές μέρες.
Παραπάνω κρατάει αν είναι το χόμπι σου, ή σου επιτρέπει να κάνεις το χόμπι σου (πχ κυνηγάς ή ψαρεύεις ή ψάχνεις το είδος της γκόμενας που ψαρώνει) ή αν είσαι 18 και σου δίνει αυτή την πρωτόγνωρη ελευθερία. Εκεί πάσο. Για τους υπόλοιπους είναι φιξάκι, κατά τη γνώμη μου πάντα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Τι μάρκα νερό πίνεις;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Αυτό ναι, είναι νερό.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 12:56Evian. Γιατί;
Όταν ξανακατέβεις Σαλόνικα θέλεις να πάμε μια βόλτα να γνωριστούμε; να φέρεις και την γυναίκα κτλ, πολιτισμένα πράματα, δεν είμαι κανένας αλήτης.
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τιτανοτεράστιε Χέλλη, τι νήμα πηγές κι έκανες!;
Το καλύτερο του καλοκαιριού μακράν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Gherschaagk έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 13:04Τιτανοτεράστιε Χέλλη, τι νήμα πηγές κι έκανες!;

Ε ναι βέβαια, ο Χέλλης, δικό μας παιδί, ίσιος, βόρειος, Άρειος, όχι κανένας χαμουτζής, είμαστε πολύ καλά παιδιά εμείς οι βόρειοι πόρφυ, ακούς; τα καλύτερα παιδιά είμαστε.

.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Την άλλη φορά που θα κατέβω θα ρθω να σε δω. Που είσαι; Καλά τη γυναίκα μου δε την φέρνω.sys3x έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 12:59Αυτό ναι, είναι νερό.
Όταν ξανακατέβεις Σαλόνικα θέλεις να πάμε μια βόλτα να γνωριστούμε; να φέρεις και την γυναίκα κτλ, πολιτισμένα πράματα, δεν είμαι κανένας αλήτης.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 13:35Την άλλη φορά που θα κατέβω θα ρθω να σε δω. Που είσαι; Καλά τη γυναίκα μου δε την φέρνω.

Κανονικά δεν το κάνω αυτό, να πω δηλαδή ότι έκανα πλάκα, πλάκα έκανα, ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες.
Ναι να έρθεις όποτε θέλεις να σε κεράσω μπυρίτσα φτηνή από το σουπερμάρκετ, έχω πολύ καλή θέα και σχετική δροσιά στο μπαλκόνι, δυστυχώς δεν έχω κορίτσια στην παρέα, και στη τελική ποια φορουμίτισσα θα ήθελε να έρθει παρέα με δύο νέους ευπαρουσίαστους μουσικούς σε ένα μέρος με πολύ ωραία θέα, φτηνά ξύδια και δροσιά;
Δε πειράζει, το πολύ πολύ να έρθει και κανένας Χέλλης μαζί μας.
Σοβαρά τώρα, όποτε θέλεις εκτός από Δευτέρα και Τρίτη παίζει.
.
.
μεχ, μετριοτητες, μονο σε σεξ και αυτοκινητα εχει παραστρατησει. αμα το νημα δεν καταληξει στο γραμμο....Gherschaagk έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 13:04Τιτανοτεράστιε Χέλλη, τι νήμα πηγές κι έκανες!;

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν παρεξηγιέμαι. Από μπύρες πίνω μόνο fischer εκείνη που ανοίγει και κλείνει. Θα τις φέρω εγώ τις μπύρες. Για αυτό με φορουμίτισσες ούτε να το σκέφτεσαι γιατί θα χω πρόβλημα να εξηγήσω μετά στη γυναίκα μου. Μόνο δυο όμορφοι νέοι μουσικοί με τρομερό ταλέντο και ωραία θέα με μπύρες, ίσως να φέρω και τίποτα άλλο αν ψήνεσαι δε ξέρω. Μακάρι να ρθει κι ο Χέλλης γιατί τον είχα γνωρίσει κάποτε που ψώνισα από το μαγαζί του χωρίς να ξέρω ότι είναι αυτός. Στείλε πμ τηλ ή διεύθυνση και θα γουστάρουμε τα δυό μας ή τα τρία μας. Ότι κάτσει, αλλά αυστηρά χωρίς γυναίκες, φορουμίτισσες ή μη.sys3x έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 13:45Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 13:35Την άλλη φορά που θα κατέβω θα ρθω να σε δω. Που είσαι; Καλά τη γυναίκα μου δε την φέρνω.
Κανονικά δεν το κάνω αυτό, να πω δηλαδή ότι έκανα πλάκα, πλάκα έκανα, ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες.
Ναι να έρθεις όποτε θέλεις να σε κεράσω μπυρίτσα φτηνή από το σουπερμάρκετ, έχω πολύ καλή θέα και σχετική δροσιά στο μπαλκόνι, δυστυχώς δεν έχω κορίτσια στην παρέα, και στη τελική ποια φορουμίτισσα θα ήθελε να έρθει παρέα με δύο νέους ευπαρουσίαστους μουσικούς σε ένα μέρος με πολύ ωραία θέα, φτηνά ξύδια και δροσιά;
Δεν ήθελα να στο πω από την αρχή αλλά ακόμη και να έφερνες γυναίκες θα τις έδιωχνα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 14:04Δεν παρεξηγιέμαι. Από μπύρες πίνω μόνο fischer εκείνη που ανοίγει και κλείνει. Θα τις φέρω εγώ τις μπύρες. Για αυτό με φορουμίτισσες ούτε να το σκέφτεσαι γιατί θα χω πρόβλημα να εξηγήσω μετά στη γυναίκα μου. Μόνο δυο όμορφοι νέοι μουσικοί με τρομερό ταλέντο και ωραία θέα με μπύρες, ίσως να φέρω και τίποτα άλλο αν ψήνεσαι δε ξέρω. Μακάρι να ρθει κι ο Χέλλης γιατί τον είχα γνωρίσει κάποτε που ψώνισα από το μαγαζί του χωρίς να ξέρω ότι είναι αυτός. Στείλε πμ τηλ ή διεύθυνση και θα γουστάρουμε τα δυό μας ή τα τρία μας. Ότι κάτσει, αλλά αυστηρά χωρίς γυναίκες, φορουμίτισσες ή μη.sys3x έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 13:45Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 13:35
Την άλλη φορά που θα κατέβω θα ρθω να σε δω. Που είσαι; Καλά τη γυναίκα μου δε την φέρνω.
Επίσης τις Φίσερ ξέχνα τες, τέτοιες φτηνιατζούρες δε βάζω στο τραπέζι μου.
SpoilerShow
έχει σε προσφορά τις μάμμος στο σούπερ
Σε στέλνω τηλ με πμ.
.
.
- EKPLIKTIKOS
Chilloutbuddy έγραψε: ↑20 Ιούλ 2020, 10:41Τα αυτοκίνητα είναι πάμφθηνα υποκατάστατα.
Πραγματική ποιότητα ζωής (και συνήθως πανάκριβο) είναι να φτιάξεις τη ζωή σου έτσι που να μη χρειάζεσαι αυτοκίνητο. Και μετά αν το'χεις καύλα παίρνεις ένα ή δεν παίρνεις.
Αλλά αυτή είναι η αναποδιά της Αθήνας, είναι η μοναδική δυτική* πόλη** που όσο πιό κοντά πας στο κέντρο και στις δουλειές τόσο φτηνότερες περιοχές βρίσκεις. Οπουδήποτε αλλού όσο πιό κοντά μένεις στις δουλειές/διασκεδάσεις/ψώνια οι τιμές ανεβαίνουν γεωμετρικά.
* λέμε τώρα
** λέμε τώρα
Προσωπικά παλια θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτοκίνητο, πλέον λογω οικογένειας όχι. Αυτο που λες για την Αθήνα δεν ισχύει καθόλου σε κανένα επίπεδο. Καταρχάς μικρή μερίδα του πληθυσμού δουλεύει στο κέντρο. Εχω πχ δούλευα στο Μαρούσι, εκεί ήταν η τελευταία μου δουλειά. Το κάθε προάστιο είναι κ μια μικρή πόλη κατά μια έννοια, με πληθυσμό συχνά κοντά στις 100 χιλιάδες.
Η Αθήνα είναι μια χαρα δυτική πόλη για το μέγεθος της, τα ΜΜΜ την καλύπτουν επαρκώς, η εγκληματικότητα είναι χαμηλή αν τη συγκρίνεις με άλλες δυτικές πολεις/πρωτεύουσες αντίστοιχου μεγέθους, οι υπηρεσίες είναι συχνά υψηλού επιπέδου, ενω αν ζεις σε ενα ωραιο προάστιο έχεις κ υψηλή ποιότητα ζωής. Πολλοι μετανάστες καταλαβαίνω οτι είστε πληγωμένοι από την Ελλαδα, το καταλαβαίνω, κ εμείς είμαστε που μένουμε εδώ, αλλα ο φανατισμός είναι κακο πράγμα, σε τυφλώνει.
- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
από kongrosian » 23 Μαρ 2024, 14:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
18 Απρ 2025, 15:26
-
-
- 34 Απαντήσεις
- 841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
29 Σεπ 2024, 19:41
-
-
Νέα δημοσίευση Σύλληψη πρώην π/θ (πακισταν)
από Orion22 » 09 Μάιος 2023, 17:05 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
09 Μάιος 2023, 17:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ( πρώην ) Δάσος της Δαδιάς
από Λόρδος Ταντρίδης » 29 Αύγ 2023, 20:11 » σε Οικολογία & Φύση - 66 Απαντήσεις
- 3842 Προβολές
-