..και στην κορφή μπάρες...
Έχεις βελτιωθεί πάντως! Παλιά απειλούσες να μου σπάσεις το κεφάλι, ενώ τώρα μόνο πως θα με μπανάρεις...

Κατά τα άλλα καλά?
..και στην κορφή μπάρες...
Έχεις βελτιωθεί πάντως! Παλιά απειλούσες να μου σπάσεις το κεφάλι, ενώ τώρα μόνο πως θα με μπανάρεις...
Έλα τον άλλο μήνα να φτιάξεις άλλες πέντε μπάρες κι από τον Σεπτέμβριο μετά. Πραγματικά χαιρόμαστε που σου δίνουμε σημασία γιατί σου ενισχύουμε τις αντοχές σου στις επιπλήξεις και σου καλλιεργούμε το να παραμείνεις βλάκαςHector Buas έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 00:08..και στην κορφή μπάρες...Έχεις βελτιωθεί πάντως! Παλιά απειλούσες να μου σπάσεις το κεφάλι, ενώ τώρα μόνο πως θα με μπανάρεις...
Κατά τα άλλα καλά?
Εγω σε προειδοποιησα, αυτο που κανεις ισοδυναμει με συνεχη και μονιμη εξυβριση. Εσυ παρολαυτα συνεχιζεις. Θα αντιμετωπισεις τις συνεπειες λοιπον.Hector Buas έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 00:08Έχεις βελτιωθεί πάντως! Παλιά απειλούσες να μου σπάσεις το κεφάλι, ενώ τώρα μόνο πως θα με μπανάρεις...
Κατά τα άλλα καλά?
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Το να μιλάς εσύ για ηθική είναι σαν να μιλάει ο Ηρώδης για παιδική θνησιμότητα...Χαοτικός έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 00:13...
Έλα τον άλλο μήνα να φτιάξεις άλλες πέντε μπάρες κι από τον Σεπτέμβριο μετά. Πραγματικά χαιρόμαστε που σου δίνουμε σημασία γιατί σου ενισχύουμε τις αντοχές σου στις επιπλήξεις και σου καλλιεργούμε το να παραμείνεις βλάκας
Μας συμφέρει πολιτικά βλέπεις. Ανήθικο δε λέω αλλά στην πολιτική...
Αυτό που κάνω υπενθιμίζει στους παλιότερους χρήστες τις γελοίες ιστορίες που έλεγες κάποτε για τα rotweller και για τα ταξίδια στο route-66...John Brown Gun Club έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 00:15...
Εγω σε προειδοποιησα, αυτο που κανεις ισοδυναμει με συνεχη και μονιμη εξυβριση. Εσυ παρολαυτα συνεχιζεις. Θα αντιμετωπισεις τις συνεπειες λοιπον.
Σ εχω ηδη αναφερει. Διαλεγεις: ειτε σταματας ειτε μπαναρεσαι, πιθανοτατα οριστικα αυτη τη φορα.Hector Buas έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 00:19
Αυτό που κάνω υπενθιμίζει στους παλιότερους χρήστες τις γελοίες ιστορίες που έλεγες κάποτε για τα rotweller και για τα ταξίδια στο route-66...
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι...
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
καλό. έχεις κάνει κουοτ τον εαυτό σου.John Brown Gun Club έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 00:28Σ εχω ηδη αναφερει. Διαλεγεις: ειτε σταματας ειτε μπαναρεσαι, πιθανοτατα οριστικα αυτη τη φορα.John Brown Gun Club έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 00:15
Αυτό που κάνω υπενθιμίζει στους παλιότερους χρήστες τις γελοίες ιστορίες που έλεγες κάποτε για τα rotweller και για τα ταξίδια στο route-66...
Προειδοποιηθηκες.
ευχαριστω για το τιπ, το φτιαξαkongrosian έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 00:31καλό. έχεις κάνει κουοτ τον εαυτό σου.John Brown Gun Club έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 00:28Σ εχω ηδη αναφερει. Διαλεγεις: ειτε σταματας ειτε μπαναρεσαι, πιθανοτατα οριστικα αυτη τη φορα.John Brown Gun Club έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 00:15
Προειδοποιηθηκες.
Εγώ πάντως νομιζα ότι ηταν πιτμπου, ίσως για αυτο το σβήνει το τζιφ - γιατι εχεις βαλει το λαθος σκυλι.Hector Buas έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 00:19Αυτό που κάνω υπενθιμίζει στους παλιότερους χρήστες τις γελοίες ιστορίες που έλεγες κάποτε για τα rotweller και για τα ταξίδια στο route-66...
Το gifaki γιατί το σβήνεις?
ΣκύλιασεςJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 00:28Σ εχω ηδη αναφερει. Διαλεγεις: ειτε σταματας ειτε μπαναρεσαι, πιθανοτατα οριστικα αυτη τη φορα.Hector Buas έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 00:19
Προειδοποιηθηκες.
το ελαβε το μηνυμα παντωςYochanan έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 00:52ΣκύλιασεςJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 00:28Σ εχω ηδη αναφερει. Διαλεγεις: ειτε σταματας ειτε μπαναρεσαι, πιθανοτατα οριστικα αυτη τη φορα.Hector Buas έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 00:19
Προειδοποιηθηκες.
Yochanan έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 00:52ΣκύλιασεςJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 00:28Σ εχω ηδη αναφερει. Διαλεγεις: ειτε σταματας ειτε μπαναρεσαι, πιθανοτατα οριστικα αυτη τη φορα.Hector Buas έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 00:19
Προειδοποιηθηκες.
I choose violence...John Brown Gun Club έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 00:28Σ εχω ηδη αναφερει. Διαλεγεις: ειτε σταματας ειτε μπαναρεσαι, πιθανοτατα οριστικα αυτη τη φορα.Hector Buas έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 00:19
Προειδοποιηθηκες.
The story has rottweiler dogs...Yochanan έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 00:51Εγώ πάντως νομιζα ότι ηταν πιτμπου, ίσως για αυτο το σβήνει το τζιφ - γιατι εχεις βαλει το λαθος σκυλι.Hector Buas έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 00:19Αυτό που κάνω υπενθιμίζει στους παλιότερους χρήστες τις γελοίες ιστορίες που έλεγες κάποτε για τα rotweller και για τα ταξίδια στο route-66...
Το gifaki γιατί το σβήνεις?
Καλομελετα κι ερχετα (και για τον κλωνο σου drti 2021)
Βελτιώνει και τις επιδόσεις στα μαθηματικά?
...και την φυσική, απ' ότι βλέπω...Χαοτικός έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 15:23...
Ναι η ψωλή είναι κάτι σαν λευκή τρύπα όπως την εννοεί η σύγχρονη φυσική. Είναι πηγή δημιουργίας. Αν δεις και το θεωρητικό μοντέλο απαρχής του σύμπαντος σχηματικά θα δεις σαφή αναφορά στην ανγκαιότηα χρήσης του συμβολισμού περί των φαλικών, σχημάτων και καταστάσεων.
Γι αυτό την ψωλή, πρέπει να την σέβεστε και να την προσκυνάτε ρε κλώσσες. Όχι να την απαξιώνετε και να την αφορίζετε.