Εγώ θα πω ότι εξαιτίας του έφυγαν ο talaipwros και η Ίφιδα.
Παλιοί χρήστες που φεύγουν
Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν

δεν το θυμάμαι
εκείνο που θυμάμαι μάλλον ειναι που σε ρώτησα στο φόρουμ κάποια στιγμή ποιός παλιός είσαι? κάτι τέτοιο
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...

Juno, δεν ξέρω τί έγινε, εκτός από τις τελευταίες ημέρες, δεν έμπαινα πολύ από τα τέλη του παλαιού και δώθε και όταν έμπαινα διάβαζα πολύ λίγα πράγματα (σε σχέση με το παρελθόν, αλλά και στο παρελθόν ποτέ δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω τα πάντα όλα) οπότε μου διαφεύγουν πολλά
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
και στο παλιό που ήμουν και δεν ήμουν, και ήταν και μετά δεν ήταν συντονιστής, δεν έχουν τσακωθεί ποτέ.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Εγώ βέβαια να πω, ότι το να φύγει κάποιος εξαιτίας άλλου μέλους, το θεωρώ χαζό.
Αν σε φτάσει στα όριά σου (οκ, ο Χέλης έχει την ικανότητα να το κάνει αυτό αν θέλει), μπορείς απλά να τον αγνοήσεις. Γιατί να "φύγεις εξαιτίας του";
Άλλο πράμα είναι, να σ' έχει στη μπούκα κάποιος συντονιστής και να σου βάζει συνεχώς εμπόδια. Εκεί, όντως το καταλαβαίνω. Αλλά χρήστης;
Τι να σου πω. Εγώ αυτό έχω κάνει, τον έχω στο ignore που δεν μου αρέσει, μέχρι ή να ηρεμήσει ή να τον ηρεμήσουν. Αλλά δεν μου αρέσει γιατί δεν βλέπω τι λέει και μπορεί να με αφορά.shrike έγραψε: ↑05 Ιούλ 2018, 13:16Εγώ βέβαια να πω, ότι το να φύγει κάποιος εξαιτίας άλλου μέλους, το θεωρώ χαζό.
Αν σε φτάσει στα όριά σου (οκ, ο Χέλης έχει την ικανότητα να το κάνει αυτό αν θέλει), μπορείς απλά να τον αγνοήσεις. Γιατί να "φύγεις εξαιτίας του";
Άλλο πράμα είναι, να σ' έχει στη μπούκα κάποιος συντονιστής και να σου βάζει συνεχώς εμπόδια. Εκεί, όντως το καταλαβαίνω. Αλλά χρήστης;
Κάποιοι άλλοι θυμώνουν, θεωρούν ότι υπάρχει ανοχή στα trolls και φεύγουν. Εγώ δεν το βλέπω έτσι.
Τι να σου πω, να σου στείλω δώρο, πες μου τι θέλεις.enterprise-psi έγραψε: ↑05 Ιούλ 2018, 13:14και στο παλιό που ήμουν και δεν ήμουν, και ήταν και μετά δεν ήταν συντονιστής, δεν έχουν τσακωθεί ποτέ.
Αν και τώρα ξεσαλώνει, δεν τον θυμάμαι στο παλιό, τόσο επιθετικό προς όλες τις κατευθύνσεις.
Ο Χέλλης συντονιστής; Καλά που δεν το έζησα αυτό!
- Cecily Anne
Απο τους πιο σωστούς που πέρασαν απο το
Φορουμ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
^ισχύει
The business man whose master plan controls the world each day,
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Να σου πω. Τον Χέλη μπορείς να τον αποκαλέσεις διάφορα πράγματα, κάποια απ' αυτά μπορεί να ισχύουν κάποια όχι. Τρολ όμως δεν θα τον έλεγα με τίποτα.Juno έγραψε: ↑05 Ιούλ 2018, 13:20Τι να σου πω. Εγώ αυτό έχω κάνει, τον έχω στο ignore που δεν μου αρέσει, μέχρι ή να ηρεμήσει ή να τον ηρεμήσουν. Αλλά δεν μου αρέσει γιατί δεν βλέπω τι λέει και μπορεί να με αφορά.shrike έγραψε: ↑05 Ιούλ 2018, 13:16Εγώ βέβαια να πω, ότι το να φύγει κάποιος εξαιτίας άλλου μέλους, το θεωρώ χαζό.
Κάποιοι άλλοι θυμώνουν, θεωρούν ότι υπάρχει ανοχή στα trolls και φεύγουν. Εγώ δεν το βλέπω έτσι.
- Να μου πεις ότι θα επιμείνει στην άποψή του μέχρι να λιώσουν οι πάγοι στους πόλους; Ναι, αυτό θα το κάνει. Πιστεύω δε, ότι θα το κάνει ακόμα κι αν στην πορεία αντιληφθεί ότι κάπου έχει κάνει λάθος. Άποψή μου βέβαια, αλλά τέτοια εντύπωση μού έχει δώσει. Δεν νομίζω όμως ότι το κάνει λόγω διάθεσης για τρολάρισμα, απλά είναι ο τρόπος του.
- Να μου πεις ότι έχει ένα ύφος γραφής που κάνει τους άλλους να θέλουν να του πετάξουν γιαούρτι στα μούτρα; Κι αυτό ισχύει, κι όπως πολλές φορές του έχω πει, το κάνει σχεδόν πάντα και σχεδόν με όλους, με αποτέλεσμα στα μάτια κάποιων (πχ στα δικά μου, το 'χω πει και δημόσια στο παρελθόν άλλωστε) να χάνει το δίκιο του. Η, αν όχι να το χάνει, να δημιουργεί παράπλευρες διενέξεις σε διάφορα θέματα με άλλα μέλη, τα οποία μέλη πολύ πιθανόν να συμφωνούν μαζί κιόλας μαζί του (κατ' αρχήν, έστω). Παρεμπιπτόντως, προσωπικά συμφωνώ μαζί του στα περισσότερα θέματα, άσχετα με τα παραπάνω.
- Να μου πεις ότι είναι τρολ όμως; Όχι, αυτό δεν το δέχομαι. Οπότε και η δικαιολογία περί "ανοχής στα τρολ από την διαχείριση" πιστεύω ότι δεν ισχύει.
Δεν το είπα εγώ αυτό και δεν θα πω ποιος το είπε.....Οπότε και η δικαιολογία περί "ανοχής στα τρολ από την διαχείριση" πιστεύω ότι δεν ισχύει.
Το μόνο πρόβλημα που έχω δει στον συντονισμό είναι ότι όταν δεν είναι εδώ, γίνεται χαμός. Σαν να ξέρουν κάποιοι ότι τα σχόλιά τους θα παραμείνουν για ώρες μέχρι να τα διαγράψει κάποιος και σφυροκοπάνε και σκοτωνόμαστε.
Αυτό κάπως πρέπει να λυθεί μια που οι συντονιστές δεν μπορούν να είναι εδώ 24/7.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 05 Ιούλ 2018, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Και δεν μας ενδιαφερει για να ειμαι ειλικρινης.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση (Ξανα)φευγουν οι ΗΠΑ απο την UNESCO
από Στρακαστρουκας » 05 Φεβ 2025, 00:09 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 52 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
05 Φεβ 2025, 00:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όταν βουλιάζει το συριζοκαράβι, τα ποντίκια φεύγουν...
από Libre arbitre » 22 Αύγ 2023, 14:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
22 Αύγ 2023, 15:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί φεύγουν οι γιατροί από την Ελλάδα: Η ιστορία της Ναυσικάς και του Βασίλη
από Portia » 17 Ιούλ 2024, 19:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 8 Απαντήσεις
- 229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
17 Ιούλ 2024, 19:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ηλικία 30,7 ετών φεύγουν οι Έλληνες από το σπίτι - Η τρίτη υψηλότερη στην ΕΕ
από Ίακχος » 05 Σεπ 2023, 11:24 » σε Κοινωνικά θέματα - 49 Απαντήσεις
- 2671 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
09 Σεπ 2023, 13:22
-