Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;
Ας μας εξηγησει καποιος τωρα γιατι οι εμποροι πληρωνουν την μια χρονια τα ακτινιδια του παραγωγου 40 λετα και την αλλη χρονια 70λεπτα
Ας μας εξηγησουν γιατι γινεται το ιδιο σεχεδον σε ολα τα προιοντα
Ελπιζω να υπαρξει μια πειστικη εξηγηση αλλιως πρεπει καποιοι να σταματησουν τα παραμυθια
Ας μας εξηγησουν γιατι γινεται το ιδιο σεχεδον σε ολα τα προιοντα
Ελπιζω να υπαρξει μια πειστικη εξηγηση αλλιως πρεπει καποιοι να σταματησουν τα παραμυθια
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Καταγωγή από νομο Ηλείας και να αγοράσω λάδι; είστε τρελοι;
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Που το είδες αυτό ρε φίλε; Τι σχέση έχει η διακύμανση της τιμής κάθε χρόνο; Και στον ντενεκέ, και στην τιμή που αγοράζει ο έμπορας, και στην τιμή που βρίσκεις στο ράφι υπάρχει διακύμανση. Και λοιπόν;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑26 Σεπ 2018, 12:14Μαλιστα
Μολις μαθαμε οτι τα προιοντα που εχουν μεγαλο ποσοστο τυποποιησης/συσκευασιας δηλαδη οτι τα προιοντα που αγοραζονται κατα κορον απο εμπορους για να διοχετευτουν στην Ελληνικη και την διεθνη αγορα πληρωνοντυαιο καθε χρονο στην ιδια τιμη στον Ελληνα παραγωο
Το εχετε τερματισει
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- hellegennes
Ισχύουν 100% και το βάρος είναι σε σένα να μας εξηγήσεις με ποιον μαγικό τρόπο μετατρέπεται το παρθένο ελαιόλαδο σε έξτρα παρθένο. Σε ένα γεωργικό προϊόν που η ποιότητα εξαρτάται από την πρώτη ύλη, η επεξεργασία του μόνο να μειώσει την αξία του μπορεί. Δεν προστίθεται ποιοτική αξία στο ελαιόλαδο, προστίθεται μεταπωλητική αξία λόγω της αλυσίδας του εμπορίου.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑26 Σεπ 2018, 11:28Δεν ισχυουν αυτα που γραγεις
Με το ετσι θελω δεν θα μετατρεψεις τις φαντασιωσεις σου σε γεγονοτα
Η άρνηση της πραγματικότητας δεν είναι επιχείρημα.-
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μιλαω για διακυμανση στην τθμη που πουλαει ο παραγωγος στους εμπορους
Αρίστος for Tsirpas
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
hellegennes έγραψε: ↑26 Σεπ 2018, 12:32Ισχύουν 100% και το βάρος είναι σε σένα να μας εξηγήσεις με ποιον μαγικό τρόπο μετατρέπεται το παρθένο ελαιόλαδο σε έξτρα παρθένο. Σε ένα γεωργικό προϊόν που η ποιότητα εξαρτάται από την πρώτη ύλη, η επεξεργασία του μόνο να μειώσει την αξία του μπορεί. Δεν προστίθεται ποιοτική αξία στο ελαιόλαδο, προστίθεται μεταπωλητική αξία λόγω της αλυσίδας του εμπορίου.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑26 Σεπ 2018, 11:28Δεν ισχυουν αυτα που γραγεις
Με το ετσι θελω δεν θα μετατρεψεις τις φαντασιωσεις σου σε γεγονοτα
Η άρνηση της πραγματικότητας δεν είναι επιχείρημα.-
Εχω αναρτησει μελετες, συναιτερισμους ,εξιδεικευμενα εντυπα κτλ κτλ
Ολοι μιλανε για αυξηση της προστιθεμενης αξιας στο προιον εξαιτιας της τυποποιησης
Μαλλον μπερδευτηκες λοιπον σχετικα με το ποιος πρεπει να αποδειξει τι
Οσο για την συγκριση της ποιοτητας εμταξυ κατι που ελεγχουμε και κατι που δεν ελεγχει κανενας λυπαμαι αλλα μονο θαυματοποιος μπορει να την κανει.Δεν υφισταται διαβαθμιση ποιοτητας για προιοντα μαυρης αγορας.Ειναι τοσο απλο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 26 Σεπ 2018, 12:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Ναι, για πες μας γιατί υπάρχει διακύμανση. Θέλω να γελάσω λίγο ακόμη σήμερα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑26 Σεπ 2018, 12:33Μιλαω για διακυμανση στην τθμη που πουλαει ο παραγωγος στους εμπορους
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Πουθενά δεν έχεις αναρτήσει επιστημονικές μελέτες που λένε τέτοιο πράγμα, γιατί δεν υφίσταται, είναι αντίθετο στην φυσική πραγματικότητα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑26 Σεπ 2018, 12:35Εχω αναρτησει μελετες,τους παραγωγους,εξιδεικευμξενα εντυπα κτλ κτλ
Ολοι μιλανε για αυξηση της προστιθεμενης αξιας στο προιον εξαιτιας της τυποποιησης
Μαλλον μπερδευτηκες λοιπον σχετικα με το ποιος πρεπει να αποδειξει τι
Μπορείς να αναρτήσεις και μελέτη της Goldman Sachs που λέει ότι θα μειωθεί η αξία του χρυσού αν τον πουλήσεις στην Σελήνη, αυτό δεν σημαίνει ότι αποτελεί φυσική πραγματικότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Να απαντησω εγω πρωρος στην ερωτηση που εθεσα;hellegennes έγραψε: ↑26 Σεπ 2018, 12:35Ναι, για πες μας γιατί υπάρχει διακύμανση. Θέλω να γελάσω λίγο ακόμη σήμερα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑26 Σεπ 2018, 12:33Μιλαω για διακυμανση στην τθμη που πουλαει ο παραγωγος στους εμπορους
Ωραιο αλλα αστειο
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Για να την έθεσες θα έχεις και μια απάντηση κατά νου. Πες να σκάσουμε στα γέλια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Προς το παρων σκαω εγω στα γελια εξαιτιας τιου γεγονοτος οτι εσυ εισαι καποιος που εχεις μαγαζι.
Την εθεσα ωστε να μας εξηγησουν καποιοι πως εξηγουν οτι γινεται κατι το οποιο υποστηριζουν οτι δεν γινεται
Ας εξηγησουν αυτο

Την εθεσα ωστε να μας εξηγησουν καποιοι πως εξηγουν οτι γινεται κατι το οποιο υποστηριζουν οτι δεν γινεται
Ας εξηγησουν αυτο

Αρίστος for Tsirpas
- Σπύρος
- Επικοινωνία:
Για εξήγησέ μας. Ο Πυργετός φυμίζεται ότι βγάζει πολύ πολύ καλά ακτινίδια ενώ η Καβάλα όχι; Αναφέρεσαι στην μη διαφοροποίηση της τιμής που πληρώνει ο έμπορας ανάλογα με την ποιότητα του προϊόντος, ή αναφέρεσαι στην διαφοροποίηση της τιμής ανά έτος;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑26 Σεπ 2018, 12:55Προς το παρων σκαω εγω στα γελια εξαιτιας τιου γεγονοτος οτι εσυ εισαι καποιος που εχεις μαγαζι.
Ας εξηγησουν αυτο
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Να ξεκαθαριζουμε ενα ενα τα θεματα:
Ερωτηση:Τα χαμηλα ποσοστα τυποποιησης ελαιολαδου στερουν υπεραξια απο το Ελληνικο ελαιολαδο;
Επιγραμματικα καποιες απαντησεις
Απαντηση IBHS ΑΕ:
Τα χαμηλά ποσοστά τυποποίησης στερούν υπεραξία από το ελληνικό ελαιόλαδο
http://www.ypaithros.gr/ta-xamila-posos ... elaiolado/
Aπαντηση Εθνικης Τραπεζας:
Greek olive oil should result in more value added for the Greek sector. In particular, a shift from bulk to branded olive oil and a more efficient marketing strategy could increase the value of Greek exports by approximately €250 million (about 80 per cent higher than 2014).
https://www.nbg.gr/greek/the-group/pres ... l_2015.pdf
Απαντηση Πανγαιαλειου Ενωσεως Συναιτερισμων:
Παρ’ όλη, όμως, την μεγάλη έκταση των ελαιώνων της Αιγιάλειας, αυτές οι γεωργικές εκμεταλλεύσεις δεν αποδίδουν στην περιοχή την οικονομική υπεραξία που θα έπρεπε. Αυτό οφείλεται σε διάφορες παθογένειες γενικότερα του αγροτικού τομέα της χώρας, όπως για παράδειγμα η προώθηση και εξαγωγή μεγάλων ποσοτήτων ελαιολάδου χύδην, αφαιρώντας έτσι την δυνατότητα υπεραξίας, με αποτέλεσμα το ελαιόλαδο, το άκρως ποιοτικό αγροτικό προϊόν της Αιγιάλειας, να μην έχει την τιμή που θα έπρεπε, στερώντας έτσι πολύτιμο εισόδημα από τους παραγωγούς του
https://protionline.gr/2018/04/megalh-e ... o-thn-pes/
Aπαντηση McKinsey :
Σύμφωνα με την έκθεση McKinsey, 2013, η υπεραξία που χάνει η Ελλάδα ανέρχεται σε 1ευρώ το κιλό, την οποία εκμεταλλεύεται η Ιταλία, εξάγοντας ξανά το ελαιόλαδο συσκευασμένο.
http://www.nagref.gr/journals/dimitra/i ... p25-30.pdf
Αν τα μονα διαθεσιμα ονοματα ειναι Xελις-Πολ Μηχ-stergiosbik αδηστε το να παει στο διαολο ασχοληθειται με κατι αλλο
Παρακαλω τωρα να παρατεθουν με αναλογο τροπο αυτοι που υποστηριζουν οτι τα χαμηλα ποσοστα τυποποιησης ελαιολαδου δεν στερουν υπεραξια απο το Ελληνικο ελαιολαδο;
Σημειωση:Παρατεθηκε η αποψη ενωσεως συναιτερισμων πως η χυμα διακινηση στερει εισοδημα απο τους παραγωγους
Το υποστηριζουν οι ιδιοι οι παραγωγοι αυτο
Στην συνεχεια θα δουμε και αλλες παρομοιες αποψεις
Ερωτηση:Τα χαμηλα ποσοστα τυποποιησης ελαιολαδου στερουν υπεραξια απο το Ελληνικο ελαιολαδο;
Επιγραμματικα καποιες απαντησεις
Απαντηση IBHS ΑΕ:
Τα χαμηλά ποσοστά τυποποίησης στερούν υπεραξία από το ελληνικό ελαιόλαδο
http://www.ypaithros.gr/ta-xamila-posos ... elaiolado/
Aπαντηση Εθνικης Τραπεζας:
Greek olive oil should result in more value added for the Greek sector. In particular, a shift from bulk to branded olive oil and a more efficient marketing strategy could increase the value of Greek exports by approximately €250 million (about 80 per cent higher than 2014).
https://www.nbg.gr/greek/the-group/pres ... l_2015.pdf
Απαντηση Πανγαιαλειου Ενωσεως Συναιτερισμων:
Παρ’ όλη, όμως, την μεγάλη έκταση των ελαιώνων της Αιγιάλειας, αυτές οι γεωργικές εκμεταλλεύσεις δεν αποδίδουν στην περιοχή την οικονομική υπεραξία που θα έπρεπε. Αυτό οφείλεται σε διάφορες παθογένειες γενικότερα του αγροτικού τομέα της χώρας, όπως για παράδειγμα η προώθηση και εξαγωγή μεγάλων ποσοτήτων ελαιολάδου χύδην, αφαιρώντας έτσι την δυνατότητα υπεραξίας, με αποτέλεσμα το ελαιόλαδο, το άκρως ποιοτικό αγροτικό προϊόν της Αιγιάλειας, να μην έχει την τιμή που θα έπρεπε, στερώντας έτσι πολύτιμο εισόδημα από τους παραγωγούς του
https://protionline.gr/2018/04/megalh-e ... o-thn-pes/
Aπαντηση McKinsey :
Σύμφωνα με την έκθεση McKinsey, 2013, η υπεραξία που χάνει η Ελλάδα ανέρχεται σε 1ευρώ το κιλό, την οποία εκμεταλλεύεται η Ιταλία, εξάγοντας ξανά το ελαιόλαδο συσκευασμένο.
http://www.nagref.gr/journals/dimitra/i ... p25-30.pdf
Αν τα μονα διαθεσιμα ονοματα ειναι Xελις-Πολ Μηχ-stergiosbik αδηστε το να παει στο διαολο ασχοληθειται με κατι αλλο
Παρακαλω τωρα να παρατεθουν με αναλογο τροπο αυτοι που υποστηριζουν οτι τα χαμηλα ποσοστα τυποποιησης ελαιολαδου δεν στερουν υπεραξια απο το Ελληνικο ελαιολαδο;
Σημειωση:Παρατεθηκε η αποψη ενωσεως συναιτερισμων πως η χυμα διακινηση στερει εισοδημα απο τους παραγωγους
Το υποστηριζουν οι ιδιοι οι παραγωγοι αυτο
Στην συνεχεια θα δουμε και αλλες παρομοιες αποψεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 26 Σεπ 2018, 13:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Στην διαφοροποιηση της τιμης ανα ετος αναφερομαι
Αρίστος for Tsirpas
- Σπύρος
- Επικοινωνία:
Και δεν ξέρεις γιατί συμβαίνει;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ν' αγοράζετε μια φέτα καρπούζι ρε τζίψιζ, που μου θέλετε και ολόκληρο.
από Kauldron » 23 Ιούλ 2024, 20:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 463 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
23 Ιούλ 2024, 21:19
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 415 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
17 Μαρ 2025, 23:30
-
-
Νέα δημοσίευση Προετοιμασίες πολέμου (αλά ελληνικά....)
από Frappezitis » 27 Οκτ 2023, 06:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 473 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
12 Δεκ 2024, 23:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αντωνυμίες - Προνάουνς στα Ελληνικά
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 28 Δεκ 2023, 08:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 663 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
28 Δεκ 2023, 20:58
-