Ναι ναι..δεν το συζητω,οπως ειπε και ο αινσταιν η βλακεια ειναι απειρη.
Κα(η)μένο μυαλό
Re: Κα(η)μένο μυαλό
Εγώ φοβάμαι πάντως και τρέμω πράγματι. Είναι επικίνδυνοι οι χουντικοί για τα παπάρια μας. Μπορεί να πάθουν καμιά ψύξη

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Το συνειδητοποιώ με το φόρουμ αλλά ακόμα εκπλήσσομαι.

Εγω παροτι δεν ανηκω σε κανεναν πολιτικο χωρο,αλλα σιγουρα ειμαι αντιχουντικια,δηλαδη αντιηλιθια,παραυτα εχω χεστει απο την τρομαρα μου λεμε.
Ξες...ιδρωνουν τα χερια μου,βαριανασαινω.το βραδυ δεν μπορω να κοιμηθω και τριγυρναω στην κρεββατα μου,η γατα μου κλαιει ολη μερα,εγω κλανιδι δε και βρωμερο..τι να πω;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 10 Απρ 2019, 22:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εσθήρ έγραψε: ↑10 Απρ 2019, 22:28Εγω παροτι δεν ανηκω σε κανεναν πολιτικο χωρο,αλλα σιγουρα ειμαι αντιχουντικια,δηλαδη αντιηλιθια,παραυτα εχω χεστει απο την τρομαρα μου λεμε.
Ξες...ιδρωνουν τα χερια μυ,βαριανασαινω.το βραδυ δεν μπορω να κοιμηθω και τριγυρναω στην κρεββατα μου,η γατα μου κλαιει ολη μερα,εγω κλανιδι δε και βρωμερο..τι να πω;
Μα είναι αρχηγοί στο κλάσιμο λέμε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- mnimes_istorikes
- Phorum.gr user: mnimes_istorikes
Γιατί είσαι αντιχουντικιά;
Την έζησες την χούντα;
Ποιος άνθρωπος "δεν ανήκει σε πολιτικό χώρο... αλλά";"
Κι εγώ δεν ανήκω σε καμιά θρησκεία αλλά το "Εσθήρ" μοιάζει εβραϊκό και έχω μάθει πως οι εβραίοι τρώνε παιδιά.
Καλό;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
'
Το νήμα αναφέρθηκε για παράβαση των παρακάτω Κανόνων:
1. 2. Απόψεις / ιδεολογίες που ... ενστερνίζονται ... βία ή διακρίσεις κατά οποιωνδήποτε κοινωνικών ομάδων, με βάση την ... πολιτική, ...πεποίθηση.
Κατά αριστερών/κομμουνιστών/γενικά αντιχουντικών.
1.6. Απόψεις που προσβάλλουν τη μνήμη των νεκρών των παραπάνω εγκλημάτων.
Οι νεκροί από την χούντα.
1.8. Απόψεις / ιδεολογίες που εκθειάζουν τα ιστορικά πρόσωπα που πρωτοστάτησαν και ευθύνονται για τα παραπάνω εγκλήματα.
Απόψεις χουντολάγνων του πχόρουμ.
1.9. Δημοσιεύσεις που υιοθετούν ή δικαιολογούν ή ενστερνίζονται ή επικροτούν ή εξυμνούν την καταπάτηση των δημοκρατικών αρχών και την καταστρατήγηση της ισονομίας των πολιτών.
Το παρόν νήμα-λιβάνισμα της χούντας των προδοτών.
.
Το νήμα αναφέρθηκε για παράβαση των παρακάτω Κανόνων:
1. 2. Απόψεις / ιδεολογίες που ... ενστερνίζονται ... βία ή διακρίσεις κατά οποιωνδήποτε κοινωνικών ομάδων, με βάση την ... πολιτική, ...πεποίθηση.
Κατά αριστερών/κομμουνιστών/γενικά αντιχουντικών.
1.6. Απόψεις που προσβάλλουν τη μνήμη των νεκρών των παραπάνω εγκλημάτων.
Οι νεκροί από την χούντα.
1.8. Απόψεις / ιδεολογίες που εκθειάζουν τα ιστορικά πρόσωπα που πρωτοστάτησαν και ευθύνονται για τα παραπάνω εγκλήματα.
Απόψεις χουντολάγνων του πχόρουμ.
1.9. Δημοσιεύσεις που υιοθετούν ή δικαιολογούν ή ενστερνίζονται ή επικροτούν ή εξυμνούν την καταπάτηση των δημοκρατικών αρχών και την καταστρατήγηση της ισονομίας των πολιτών.
Το παρόν νήμα-λιβάνισμα της χούντας των προδοτών.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Σκάσε εσύ...κωλόγερε!
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Το συμπέρασμα από το νήμα είναι ότι έμπαιναν αριστεροί στο δημόσιο επί χούντας.
Πρέπει να δημιουργηθεί μία νέα ενότητα με τίτλο φαντασιώσεις των ''εγώ δεν είμαι χούντα αλλά ...''.
Πρέπει να δημιουργηθεί μία νέα ενότητα με τίτλο φαντασιώσεις των ''εγώ δεν είμαι χούντα αλλά ...''.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση σε ποιον πήγε το μυαλό μου
από βοθρατζης » 15 Οκτ 2024, 01:23 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk