Ποια εννοεις κωλοτουμπα;
Το οτι στηριξα Αλεξη μετα την υποχωρηση του 2015;
2.200.000 κοσμος ψηφισαν τοτε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κανοντας το ιδιο μενα.
.
Philip Mortimer έγραψε: ↑28 Ιούλ 2019, 21:32Αν και ως φανατικα φιλοευρωπαιστης, διαφωνω καθετως, οριζοντιως και διαγωνιως με το περιεχομενο του, ευχομαι να ειναι καλοταξιδο!
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑27 Ιούλ 2019, 12:41Μπράβο Αρίστο. Ετοιμάζω και του λόγου μου ένα βιβλίο μυθοπλασίας και αναρωτιόμουν ποιο το κόστος για πόσα τεμάχια κτ.λ. Επίσης, το χρηματοδότησες μόνος σου ή είχες βοήθεια, ανθρώπους που πίστεψαν στο όραμά σου κτ.λ. Ελπίζω τώρα που εκδόθηκες να μην μας ξεχάσεις και μπράβο σου για ακόμη μια φορά.
Καλή επιτυχία.
Μα εγω κρινω εσενα και οχι τον Σορος
Σατανά.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑28 Ιούλ 2019, 19:01Φυσικά και να ανεβάσεις τις συνεντεύξεις. Εγώ θα τις κοινοποιήσω σε όσους γνωρίζω στο my space.
Γιάνννη ακόμη δεν πήγες διακοπές βλέπω.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑28 Ιούλ 2019, 22:18Μα εγω κρινω εσενα και οχι τον Σορος
Εσυ θα επρεπε πλεον να ντρεπεσαι να γραψεις η ακομη και να σκεφτεις κατι για την ΕΕ οχι να βγαλεις βιβλιο γι αυτην
Και ποιος θα κρίνει ποια είναι αυτή η αντικειμενική αλήθεια αλήθεια;Northern Spirit έγραψε: ↑28 Ιούλ 2019, 22:26Σημερα ζουμε στην εποχη που η αληθεια σε ενα βιβλιο δεν εχει καμια σημασια...Αυτο που εχει σημασια ειναι να εχει πιασαρικο τιτλο και να περιεχει μεσα ομορφα παραμυθια..
Αν τα εχει αυτα οι πωλησεις ειναι εξασφαλισμενες και καποιοι (Βελλο, Λιακο) γινονται και πλουσιοι..
Με αυτη την λογικη δεν εχει σημασια τι γραφει μεσα στο βιβλιο του ο Αριστος..Σημασια εχει αν εχει τιποτε πιασαρικες αποψεις σερβιρισμενες με εξυπνο τροπο για να μασησει το ποπολο. Αν ισχυει αυτο οι πωλησεις θα πανε καλα, αν οχι χαλια.
Η αξια η η ποιοτητα του περιεχομενου δεν ενδιαφερουνε..
Ισχύει ότι δεν τελείωσες το γυμνάσιο;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑28 Ιούλ 2019, 22:38
Ειπαμε απο βδομαδα
Σημερα ημουν στον Αι Γιαννη ,αλλα μετα το ατυχες συμβαν με την εκρηξη στο σκαφος του Σερβου ,εφτασα μαζι με το λιμενικο γιατι πριν ημουν στο Κοχι
Τα βραδια ομως εχει Αριστο μεχρι να φυγω
Καλά είσαι τότες.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑28 Ιούλ 2019, 22:38
Ειπαμε απο βδομαδα
Σημερα ημουν στον Αι Γιαννη ,αλλα μετα το ατυχες συμβαν με την εκρηξη στο σκαφος του Σερβου ,εφτασα μαζι με το λιμενικο γιατι πριν ημουν στο Κοχι
Τα βραδια ομως εχει Αριστο μεχρι να φυγω