Tom Burns
Πρώτον, όλη η Ελλάδα γίνεται Μόρια. Η κυβέρνηση τους μεταφέρει παντού και δεν νομίζω να μην ξαναγεμίσει η Μόρια και τα υπόλοιπα μέρη που αδειάζουν τώρα. Αν τους άφηναν εκεί θα ήταν πιο εύκολο να αποφασίσουν να γυρίσουν πίσω, τώρα που είναι πιο άνετα, γιατί να φύγουν;
Δεν θα ξεσηκωθούν πριν κατσικωθούν εδώ με ίσα δικαιώματα.Dasein έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 17:42Όταν ξεσηκωθούν και αρχίσουν και καίνε μέχρι και εκκλησίες, θα φύγουν. Βασίζεται σε μια σπινοζική θεωρία περί της αρμονίας των ιστορικών πραγμάτων. Ο Σπινόζα το είχε τοποθετήσει στον Ιησού με το ερώτημα: "Τί θα ήταν ο Ιησούς χωρίς τους Εβραίους υπονομευτές τους"
Όταν νιώθεις πιεσμένη γι αυτά που συμβαίνουν, να θυμάσαι πως όλες αυτές οι καταστάσεις είναι ιστορικά εργαλεία ώστε να επανέλθει η τάξη.
Saw ta elege ο Οργισμενος παισιος.
Γιατι εσύ δεν τομπαίρνεις;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
don't speak έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 22:27Εγώ όνομα και πράμα
Και δεν το είχα προσέξει να πω την αλήθεια ότι το είχε γράψει, γιατί όταν διάβασα του βατράχου αμέσως σκέφτηκα γαμιέστε και το προσπέρασα το τονμπαιρνς.
Στο "όποιος χρησιμοποιεί αυτή τη λέξη είναι γυναικωτός" πήγαινε.
Οπότε είμαι γυναικωτή;
Πουστράκι;LEONAS έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 22:28don't speak έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 22:27Εγώ όνομα και πράμα
Και δεν το είχα προσέξει να πω την αλήθεια ότι το είχε γράψει, γιατί όταν διάβασα του βατράχου αμέσως σκέφτηκα γαμιέστε και το προσπέρασα το τονμπαιρνς.
Οπότε είμαι γυναικωτή;
Ναι είσαι
don't speak έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 22:32Πουστράκι;LEONAS έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 22:28don't speak έγραψε: ↑27 Σεπ 2019, 22:27Εγώ όνομα και πράμα
Οπότε είμαι γυναικωτή;
Ναι είσαι