Άλλα "κόκκαλα"...και όλοι Μεσσήνιοι ρε παιδί μου.
Προς πολεμοχαρείς συμμαχητές...
- Philip Mortimer
Re: Προς πολεμοχαρείς συμμαχητές...
Να μιλάς για τον εαυτό σουΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 17:28Μα επειδή πατήσαμε τα 55 δε σημαίνει ότι θα είμαστε απείθαρχοι. Το αντίθετο. Θα κάνουμε ότι μας πει ο διοικητής μας. Εννοείται. Τι μαλακίες είναι αυτές;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 17:25Σαν διοικητής δεν θέλεις πολύ κόσμο άχρηστο και απείθαρχο ο οποίος θα σου δημιουργεί και προβλήματα αλλά θέλεις τον κατάλληλο κόσμο ο οποίος να είναι πειθαρχημένος και απόλυτα ελεγχόμενος από εσένα ως διοικητήBelisarius έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 15:01
Εγω αν ήμουν διοικητής θα ήθελα να έχω παραπάνω κόσμο, πόσο μάλλον αν ξέρει από όπλα.
Το τελευταίο που θα ήθελε ένας αξιωματικός σε κρίσιμη ώρα στην πρώτη γραμμή , κόσμο με όπλα μη πειθαρχημένο και μη κατάλληλο ο οποίος θα κάνει του κεφαλιού του
Εμείς θέλουμε να πολεμήσουμε.
Πάρε κι έναν Κορίνθιο.
Πανούτσος Νοταράς, 69 χρινών το 21, πρόεδρος της πρώτης βουλής το 1843.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Το "ανοίγεις" αλλά πάλι στην Πελοπόννησο είσαι!

Αυτοδικαίως θα έλεγα.

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 1210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
12 Ιουν 2024, 20:29
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣ ΜΠΕΡΙΑ
από Ανδροπαραδίνομαι » 01 Δεκ 2024, 16:11 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 14 Απαντήσεις
- 703 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
02 Δεκ 2024, 14:12
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 432 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
08 Φεβ 2025, 20:29
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣ ΜΠΕΡΙΑ (ΙΙΙ)
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 20 Φεβ 2025, 21:41 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 126 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
20 Φεβ 2025, 21:41
-