Ε όχι ίσα και όμοια το ίντερνετ και η δουλειά

Πολλοι τα παιρνανε με τη νοοτροπια του πρεζακια. Φερε ενα και αλλο ενα στο καπακι, μαλακα μου καλο που θα βρουμε και αλλα. Αυτα δεν ειναι για ετσι. Στη γειτονια μου παντως κυκλοφορει ενας καμμενος μαλλον απο τετοιαblackpaint έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 18:17Αστικοι μυθοι. Εαν εχεις προδιαθεση για ψυχωση ομως, ισως επιταχυνουν την διαδικασια.Υδράργυρος έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 00:05Λες το LSD τα λεγομενα τριπακια.
Και οντως αφηνουν κουσουρια. Υπαρχει κοσμος με μονιμες εγκεφαλικες βλαβες απ αυτα
Για πέρα πολλούς είναι συνυφασμένα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Εγώ είμαι σίγουρος ότι διαβάζω τα δικά σου και φτιάχνομαι πάντως, καμία φορά ξανά και ξανά.
Κοιτα, ειτε παρεις 100 μικρο, ειτε 2500, το τριπ θα ειναι το ιδιο, μονο που θα κρατησει παραπανω. Οι ποσοτητες ειναι απειροελαχιστες και αποβαλλονται ταχυτατα απο τον οργανισμο. Αυτα που λενε πως αφηνει καταλοιπα στο σωμα, μονιμο τριπ η φλασμπακ ειναι μπουρδες. Γνωριζω καποιον που αποφασισε να αυτοκτονησει με τριπακια, εφαγε γυρω στα 300 σε δυο μερες. Ηταν για δυο βδομαδες σε καποιο αλλο συμπαν, αλλα δεν επαθε τιποτα, αντιθετα, του περασαν τα αυτοκτονικα και συνεχισε τη ζωη του.Υδράργυρος έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 20:12Πολλοι τα παιρνανε με τη νοοτροπια του πρεζακια. Φερε ενα και αλλο ενα στο καπακι, μαλακα μου καλο που θα βρουμε και αλλα. Αυτα δεν ειναι για ετσι. Στη γειτονια μου παντως κυκλοφορει ενας καμμενος μαλλον απο τετοιαblackpaint έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 18:17Αστικοι μυθοι. Εαν εχεις προδιαθεση για ψυχωση ομως, ισως επιταχυνουν την διαδικασια.Υδράργυρος έγραψε: ↑20 Ιουν 2018, 00:05Λες το LSD τα λεγομενα τριπακια.
Και οντως αφηνουν κουσουρια. Υπαρχει κοσμος με μονιμες εγκεφαλικες βλαβες απ αυτα
εντάξει
Αν σου εξηγουσα ποιος ηταν και τι εκανε και πως ζουσε, θα καταλαβαινες. Αλλα αυτο δεν γινεται εδω.
ναι....και πάλι καμιά σχέση με τα ναρκωτικά. Το ένα είναι μια συνήθεια και το άλλο είναι χημικές ουσίες που επιδρούν στον οργανισμό.
κι εγω, μην νομιζεις, απο εναν αλλο φιλο τα εμαθα. Και απο την τηλεοραση.