Ακόμα και μετά την πτώση των χουνταίων ρε Μπέρια;

Έκανα θητεία τότε και δεν ξέρω τί γινόταν έξω.
Πάντως τα κατάφερα και πήρα άδεια στην ζούλα και ήμουν παρών στην πρώτη συναυλία στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.
.
Ακόμα και μετά την πτώση των χουνταίων ρε Μπέρια;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Γι αυτό λέω μέχρι τον Αύγουστο
Υπήρχαν και πιο θερμόαιμοι.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Θυμάσαι και 11 χρόνια αργότερα τον Κονδύλη, πώς συνέτριψε τους κινηματίες του βενιζελικού παταριού;NikosVy έγραψε: ↑28 Ιουν 2018, 22:10Θυμάμαι μας είχαν φωνάξει στο λόχο, όπου μετά από εντολή του Κονδύλη, θα έβγαζε ο Διοικητής λόγο για την Α' Ελληνική Δημοκρατία.
Στο τέλος του λόγου οι λοχίες μας υποχρέωσαν να φωνάζουμε "Ζήτω το Σύνταγμα". Αλλά δεν είχαμε ενημερωθεί σωστά και οι περισσότεροι φώναζαν "Ζήτω το 3ο Σύνταγμα Καλαμάτας".
Εγώ ήμουν μέσα σε ένα λεωφορείο με την μάνα μου, είχαμε κατέβει στο Minion να πάρουμε κάτι κουβέρτες, στο λεωφορείο λοιπόν είχε ράδιο στα ηχεία και έβαζαν εμβατήρια και καλούσαν σε επιστράτευση. Ο κόσμος γύρω μου ήταν πανικοβλημένος.
Γανωματης και Παπλωματάς , το ήξερα διότι τους πρόλαβα.
Ημουν και εγω εκει.
Το εργοστάσιο της ΦΙΞ στη Συγγρού πούλαγε παγοκολώνες .Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑29 Ιουν 2018, 01:09Πρόλαβα οταν ακόμα πουλούσαν πλανωδιοι πάγο για παγωνιέρες (την πριν του Ηλεκτρικού Ψυγείου εποχή)
Παρα πολυ καλο γουστο.Athina__P έγραψε: ↑28 Ιουν 2018, 19:08Daje, σε φόρμα!
Και η φωτό πριν οι γυναίκες μεταλλαχθούν σε νέο είδος, ολίγον πλαστικό.
Λοιπόν, την εποχή που ήμανε κοριτσάκι έβλεπα αυτό τον άντρα στη μεγάλη οθόνη και αναρωτιόμουνα αν θα με κρατούσε αγκαλιά μελλοντικά κανένας τόσο σέξι.
Ε, λοιπόν δεν έχω παράπονο.Αυτό που θέλεις πολύ έρχεται και σε βρίσκει που λέει και αυτό που λένε.
Τώρα βλέπω βέβαια κάτι τέτοιους και είναι σαν παιδάκια μου. Τόπο στα νιάτα!
Ε, εντάξει. Ήταν και πολύ τυπολάτρης και "αστυνομόφοβος" ο πατήρ, γι' αυτό και η αντίδραση της μητρός.Nandros έγραψε: ↑28 Ιουν 2018, 20:26Και τί να έκανε ο δυστυχής ρε shrike; Είχε γίνει επιστράτευση και κανείς πλην των τότε γερόντων, που έζησαν το '40, δεν ήξερε τί ακριβώς παίζει.
Δύσκολο θα ήταν να τον τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί για λιποταξία εν καιρώ επιστρατεύσεως; Ξέρεις πόσες βεβαρημένες ποινές είχαν επιβληθεί τότε, λόγω του "εν καιρώ επιστρατεύσεως", ακόμα και μετά την χούντα;
Τί ήθελε να κάνει η μητέερα σου;
.
Πάγο παίρναμε κι εμείς από τα Μουδανιά, κάθε φορά που πηγαίναμε στο κτήμα προ-σπιτιού.Saliveros έγραψε: ↑29 Ιουν 2018, 08:18Το εργοστάσιο της ΦΙΞ στη Συγγρού πούλαγε παγοκολώνες .Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑29 Ιουν 2018, 01:09Πρόλαβα οταν ακόμα πουλούσαν πλανωδιοι πάγο για παγωνιέρες (την πριν του Ηλεκτρικού Ψυγείου εποχή)
Είχε μια πορτούλα μέση φάτσα και συνεχώς βρίσκονταν τύποι με καρότσια και φόρτωναν πάγο για να τον πουλήσουν σε σπίτια και μαγαζιά.