Η στοματική υγιεινή είναι σημαντική αλλά δεν είναι για εκείνη την στιγμή.Γιάννης έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 09:36Τα δόντια να τα πλένουμε πριν ή μετά;Gherschaagk έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 23:28Όσοι δεν κάνετε στοματικό στις γυναίκες σας μέχρι που να ξεχάσουν το όνομά τους είστε π*στιδες.
Στοματικό σεξ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Στοματικό σεξ
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μπα 20 λεπτά συνεχόμενα είναι πολλά. Εναλλαγές ναι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ή μετά ή πολύ πριν. Οχι αμεσως πριν. Μπορεί να υπάρχει καμιά αμυχή στο ούλο από τη βούρτσα που δεν εχει προλάβει να κλείσει ακόμα, και κάποιο απο τα βακτήρια του μουνιού/πούτσου να σου περάσει στο κυκλοφορικό.Γιάννης έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 09:36Τα δόντια να τα πλένουμε πριν ή μετά;Gherschaagk έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 23:28Όσοι δεν κάνετε στοματικό στις γυναίκες σας μέχρι που να ξεχάσουν το όνομά τους είστε π*στιδες.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όταν του κάνεις στοματικό, κάνετε εναλλαγές; Σταματάς για λίγο και συνεχίζεις μετά;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ένα ευχαριστώ δεν βλάπτει.
- vantono
Εννοεί ότι το ξεκινούν ως προκαταρκτικό, γινεται επαρκώς, ακολουθεί η διείσδυση και μετά τραβιεται αυτός λίγο πιο πριν και του ξανακάνει ώσπου να σερβίρει την καρμπονάρα, ή κανει αυτός σε εκεινη για να τελειώσει κι αυτη (αν δεν εχει τελειωσει καποια στιγμη κατα τη διαρκεια της πριονοκορδέλας) ή και τα δύο.
εντιτ: Και ετσι ακουγονται πολυ νορμαλ τα 20 λεπτά σύνολο.
Αλλιως 20 λεπτά μόνο για το ξεκινημα ειναι για ύπνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 15 Νοέμ 2021, 09:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φυσικά. Δεν υπάρχει σειρά, τώρα κάνουμε αυτό τώρα εκείνο, κάτσε να συμπληρώσω 20λεπτο κτλ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΕυχαριστώGherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 09:43Ένα ευχαριστώ δεν βλάπτει.

Ε ναι ρε. Ξεκινάει στα 2-3 λεπτά έχεις οργασμό, συνεχίζει ξαναεχειςμετα από κανένα 3λεπτο ε μετά είναι υπερβολή να συνεχίσει.vantono έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 09:46Εννοεί ότι το ξεκινούν ως προκαταρκτικό, γινεται επαρκώς, ακολουθεί η διείσδυση και μετά τραβιεται αυτός λίγο πιο πριν και του ξανακάνει ώσπου να σερβίρει την καρμπονάρα, ή κανει αυτός σε εκεινη για να τελειώσει κι αυτη (αν δεν εχει τελειωσει καποια στιγμη κατα τη διαρκεια της πριονοκορδέλας) ή και τα δύο.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 09:42Όταν του κάνεις στοματικό, κάνετε εναλλαγές; Σταματάς για λίγο και συνεχίζεις μετά;
εντιτ: Και ετσι ακουγονται πολυ νορμαλ τα 20 λεπτά σύνολο.
Αλλιως 20 λεπτά μόνο για το ξεκινημα ειναι για ύπνο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Κλασικό ζευγάρι που κατήργησε τα προφυλακτικά, αλλά δε θέλουν ακόμα μπεμπέ.vantono έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 09:46Εννοεί ότι το ξεκινούν ως προκαταρκτικό, γινεται επαρκώς, ακολουθεί η διείσδυση και μετά τραβιεται αυτός λίγο πιο πριν και του ξανακάνει ώσπου να σερβίρει την καρμπονάρα, ή κανει αυτός σε εκεινη για να τελειώσει κι αυτη (αν δεν εχει τελειωσει καποια στιγμη κατα τη διαρκεια της πριονοκορδέλας) ή και τα δύο.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 09:42Όταν του κάνεις στοματικό, κάνετε εναλλαγές; Σταματάς για λίγο και συνεχίζεις μετά;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θέλω να απαντήσω το παρακάτω:vantono έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 09:46Εννοεί ότι το ξεκινούν ως προκαταρκτικό, γινεται επαρκώς, ακολουθεί η διείσδυση και μετά τραβιεται αυτός λίγο πιο πριν και του ξανακάνει ώσπου να σερβίρει την καρμπονάρα, ή κανει αυτός σε εκεινη για να τελειώσει κι αυτη (αν δεν εχει τελειωσει καποια στιγμη κατα τη διαρκεια της πριονοκορδέλας) ή και τα δύο.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 09:42Όταν του κάνεις στοματικό, κάνετε εναλλαγές; Σταματάς για λίγο και συνεχίζεις μετά;
Με μπέρδεψες. Το θέλω σε εικονίτσες για να καταλάβω πώς το εννοείς. Aλλά είναι του ματς και για μένα.
Οπότε θα σου πω ένα whatever rocks the boat.
- vantono
Γινεται και με προφυλακτικό, σιγά. Λίγο πριν του έρθει του αλλουνού το σερβίρισμα της καρμπονάρας, τραβιέται, εκσφενφονίζει την καπότα πανω στην κορνίζα του παππού από τον εμφύλιο δίπλα στο κομοδίνο, απορρέει το αριστούργημά του όπου εχει ευχαρίστηση πάνω της και μετά ξεκινάει τη γλωσσογεώτρηση και στην άλλη ώσπου να τελματώσει και αυτη.Cecily Anne έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 09:49Κλασικό ζευγάρι που κατήργησε τα προφυλακτικά, αλλά δε θέλουν ακόμα μπεμπέ.vantono έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 09:46Εννοεί ότι το ξεκινούν ως προκαταρκτικό, γινεται επαρκώς, ακολουθεί η διείσδυση και μετά τραβιεται αυτός λίγο πιο πριν και του ξανακάνει ώσπου να σερβίρει την καρμπονάρα, ή κανει αυτός σε εκεινη για να τελειώσει κι αυτη (αν δεν εχει τελειωσει καποια στιγμη κατα τη διαρκεια της πριονοκορδέλας) ή και τα δύο.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 09:42
Όταν του κάνεις στοματικό, κάνετε εναλλαγές; Σταματάς για λίγο και συνεχίζεις μετά;
- omg kai 3 lol
foscilis έγραψε: ↑14 Νοέμ 2021, 23:45Κι εμένα μου έδωσε συγχαρητήρια η γκομενάρα. "Κάτι κάνατε εσείς διαφορετικά" "ε, φορώντας μάσκα άρχισα να μυρίζω τη βοθρίλα και φρίκαρα, δεν είχα ιδέα ότι βρώμαγε έτσι το χνώτο μου" (ξενερώνει, σκέφτομαι ρε μαλάκα τι με πιάνει και τα λέω αυτά) "γι' αυτό και άρχισα να τα βουρτσίζω πολύ διεξοδικά και να βάζω οδοντόνημα καθώς και Λίστεριν" (υψώνει τα πράσινα μάτια της και με κοιτά πληγμένα) "ΟΧΙ ΛΙΣΤΕΡΙΝ!" "άντε; (ξεχνάω για λίγο τους τρόπους μου) Κάνει κακό;" "ναι κάνει πολύ κακό" "ξέρετε συμπτωματικά έβλεπα προχθές ένα ντοκιμαντέρ που έλεγε ότι ξεκίνησε σαν καθαριστικό πατωμάτων στην Αγγλία του 1890" "Α και βλέποντάς το αυτό είπατε ας το βάλω στο στόμα μου" "As a matter of fact αυτό ακριβώς είπα, αν μπορεί να καθαρίσει πάτωμα λονδρέζικου σπιτιού του 1890 σίγουρα η βοθρίλα στο στόμα μου δεν έχει καμία ελπίδα" "σας πληροφορώ είναι σαν εμείς οι γυναίκες να βάζουμε ένα ποτήρι οινόπνευμα στον κόλπο μας κάθε πρωί και βράδυ για ένα λεπτό, δε θα καταστραφεί η βλεννογόνος;" "τι να σας πω... φαντάζομαι πως ναι;" (αμήχανο κενό) (περισσότερο αμήχανο κενό) "λοιπόν πάρτε αυτό το δείγμα, κάνει πολύ καλύτερη δουλειά αλλά δεν καίει τα ούλα και αυτό εδώ, είναι λίγο πιο δυνατό αλλά επίσης ακίνδυνο".
ενω εχω και ηλεκτρικη και εχω παρει αλλη μια συμβατικη με carbon τις προαλλες επλυνα τα δοντια μου με τη παλια οδοντοβουρτσα που δεν ηταν στο δοχειο αλλα στο συρταρι και η κοπελα μου την ιδια μερα της ειχε βαλει χλωρινη και ειχε βουρτισει τα πλακακια του μπανιου,
τα δοντια μου εγιναν πιο ασπρα απο ποτε! την αλλη φορα θα δοκιμασω και με Cif και Viakal

α μπραβο.
εδω κυριοι εχουμε γυναικα καβλιαρα, που γουσταρει και τελειωνει αμεσα. ετσι μαλιστα, να συνεχισεις ευχαριστως για οσους οργασμους εχει κεφι.
οχι να θες 20 λεπτα για τον καθενα, και με το ζορι, να εχεις και αμφιβολιες οτι κατι δεν κανεις σωστα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Νομίζω τα μπουρδουκλώσαμε λίγο.Naida έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 09:46Φυσικά. Δεν υπάρχει σειρά, τώρα κάνουμε αυτό τώρα εκείνο, κάτσε να συμπληρώσω 20λεπτο κτλ.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Νοέμ 2021, 09:42Όταν του κάνεις στοματικό, κάνετε εναλλαγές; Σταματάς για λίγο και συνεχίζεις μετά;
Μπορείς απλά να αφιερώσεις 20λεπτο (ή όσο πάρει) για να του κάνεις στοματικό και μόνο ή μπορείς να το κάνεις στις εναλλαγές.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσαλονίκη – Έπιασε τον άντρα της να κάνει στοματικό στον ντελιβερά
από Scouser » 19 Απρ 2024, 21:49 » σε Κοινωνικά θέματα - 38 Απαντήσεις
- 2141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
20 Απρ 2024, 10:19
-