O έρωτας της ζωης σου ηταν μια απάτη
Re: O έρωτας της ζωης σου ηταν μια απάτη
τρομερή σύναξη
-
Ξαναγυρνά στις 7+ και είσαι κύριος.
Αν θες παντρειες και παιδιά, η επόμενη.
Τόσες κοπέλες κυκλοφορυν στα σοσιαλ μια χαρά.
Αν θες παντρειες και παιδιά, η επόμενη.
Τόσες κοπέλες κυκλοφορυν στα σοσιαλ μια χαρά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ειχες προβληματα στυσης;Μηπως αυτη ειναι ρωσοποντια;MasterofDope έγραψε: ↑04 Ιουν 2022, 13:39Γεια χαρά ηρθα και εγώ να γράψω για μια εμπειρια
Γνωρίζω κοπέλα ομορφη 33 ετων 5 χρονια μικρότερη και ειναι απο τις λιγες που γνωρίζω σχεδον κοντά στην ηλικια μου συνηθως χτυπάω απο 7+ χρόνια αλλα τέσπα
Την γνωρίζω πολυ καλη χημεία στο ΣΕΞ αλλα τιποτα άλλο, βόλτες, ταξιδια, περνάμε καλά για 1,5 χρόνο μέχρι που σκάει ενα θέμα υγείας και αρχίζει σιγα σιγά να ειναι πιο απόμακρη...μαθαινω τυχαία οτι παιρνει και ισχυρα αντικαταθληπτικά φάρμακα (διχως να μου το εχει πει 1,5 χρονο) και εχει μια προβληματικη συμπεριφορά εναντιον μου.
Τι να κανω βλεποντας οτι ο έρωτας της ζωής μου(ετσι νομιζα μεχρι τότε) ηταν μια απάτη και ενας ανθρωπος με σοβαρά ψυχικά θέματα υγείας την εκανα δεν ξέρω αν εκανα καλά...αλλα το να κρύβεις απο τον άλλον τα πραγματικά σου θεματα και να εχεις μια στάση ζωής διπλή ειναι οτι χειρότερο.
Τελικα δεν ειναι εύκολο να βρεις το άλλο σου μισό εκτός αν εισαι υποψιασμένος, βέβαια ευτυχώς την πηρα χαμπάρι έστω και απο σπόντα διότι αν δεν ειχαν κατσει κάποιες καταστάσεις στην ζωή μου ισως ακομη να ημουν μαζι της!!!
ΥΓ
Επέμενε το Καλοκαιρι του 22 να παντρευτουμε η να αρραβωνιαστούμε οπωσδήποτε
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- MasterofDope
Ποντια ναι αλλα οχι εκ Ρωσίας φιλεGoBack έγραψε: ↑05 Ιουν 2022, 00:18Ειχες προβληματα στυσης;Μηπως αυτη ειναι ρωσοποντια;MasterofDope έγραψε: ↑04 Ιουν 2022, 13:39Γεια χαρά ηρθα και εγώ να γράψω για μια εμπειρια
Γνωρίζω κοπέλα ομορφη 33 ετων 5 χρονια μικρότερη και ειναι απο τις λιγες που γνωρίζω σχεδον κοντά στην ηλικια μου συνηθως χτυπάω απο 7+ χρόνια αλλα τέσπα
Την γνωρίζω πολυ καλη χημεία στο ΣΕΞ αλλα τιποτα άλλο, βόλτες, ταξιδια, περνάμε καλά για 1,5 χρόνο μέχρι που σκάει ενα θέμα υγείας και αρχίζει σιγα σιγά να ειναι πιο απόμακρη...μαθαινω τυχαία οτι παιρνει και ισχυρα αντικαταθληπτικά φάρμακα (διχως να μου το εχει πει 1,5 χρονο) και εχει μια προβληματικη συμπεριφορά εναντιον μου.
Τι να κανω βλεποντας οτι ο έρωτας της ζωής μου(ετσι νομιζα μεχρι τότε) ηταν μια απάτη και ενας ανθρωπος με σοβαρά ψυχικά θέματα υγείας την εκανα δεν ξέρω αν εκανα καλά...αλλα το να κρύβεις απο τον άλλον τα πραγματικά σου θεματα και να εχεις μια στάση ζωής διπλή ειναι οτι χειρότερο.
Τελικα δεν ειναι εύκολο να βρεις το άλλο σου μισό εκτός αν εισαι υποψιασμένος, βέβαια ευτυχώς την πηρα χαμπάρι έστω και απο σπόντα διότι αν δεν ειχαν κατσει κάποιες καταστάσεις στην ζωή μου ισως ακομη να ημουν μαζι της!!!
ΥΓ
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
όχι πάντα, όχι σε όλους
εξαρτάται από πολλούς παράγοντες
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Volk έγραψε: ↑04 Ιουν 2022, 20:13Αν ειχες τη δυνατοτητα να παιζεις μπαλα με 3-4 διαφορετικες γυναικες ανω του μετριου σε ομορφια, καθε εβδομαδα, θα ειχες το ιδιο σκεπτικο;MasterofDope έγραψε: ↑04 Ιουν 2022, 18:28Αν τον αγαπάς θα συζήσεις με αυτο το άτομο εγω επι της ουσιας συζούσα διοτι σχεδόν ΣΚ εμενα σπιτι της και εκει ειναι αυτό που λες ηλπίζα οτι θα πηγαινα για γάμο διότι ειμαι υπέρ της φάσης αυτης και της οικογένειας και εν τελη επηλθε η τοξικοτητα
Μην ξεχνάς οτι καλως η κακως κοντεύω 40 και εχω κανει μονο 4 σχέσεις μακροχρόνιες
Δεν νομιζω.
Οσο και τελεια να ειναι ολα, απο ενα σημειο και μετα, ξεφτιζουν ολα. Φευγει ο αρχικος ενθουσιασμος και οι δυνατες καυλες και ερχεται η ρουτινα της καθημερινοτητας. Ειδικα αν ζειτε μαζι στον ιδιο χωρο και βλεπεστε καθημερινα για χ ωρες. Μετα απο χ χρονικο διαστημα, νιωθετε σαν συγγενεις.
Το οτι συνεχιζουν να μενουν μαζι τα χ ζευγαρια, ειναι αλλο θεμα και υπαρχουν πολλοι λογοι πισω απο αυτο. Πλεον, βλεπουμε συνεχως να χωριζουν.
Ολοκληρος ανθρωπος εισαι, μην ψαχνεις για το αλλο μισο κτλπ. Φροντισε την υγεια σου, την εμφανιση σου και τη τσεπη σου και γλεντα το ανεκτιμητο δωρο της ζωης. Καθε σημερα, δεν ξαναρχεται!
Ειδικα τωρα το καλοκαιρι, βγαινε καθε βραδυ εξω, χαμος γινεται παντου. Και στα σοσιαλ, στα σουπερ μαρκετ, στο δρομο, παντου οπου και να πας εχει χιλιαδες επιλογες γυρω σου.
Θα φας μερικες "φαπες" και λεμονια με τα τελαρα στο κεφαλι, νταξει. Μετα απο τα χ ακυρα που θα μαζεψεις, θα μαθεις, θα καταλαβεις τα λαθη σου και θα μαθεις να παιζεις μπαλα.
Ξεκινα, καλη αρχη!

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Αν σε θεωρούσε έρωτα της ζωής της η κοπέλα, ναι ήταν απάτη.Re: O έρωτας της ζωης σου ηταν μια απάτη
Όλοι και όλες μπορεί να κάνουν τέτοια λάθη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
- Eθνικοκοινωνιστης
η μουνοδουλιαση στον ελληνιαρη ειναι κατι σαν θρησκεια 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Έχω σύφιληEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑05 Ιουν 2022, 13:51η μουνοδουλιαση στον ελληνιαρη ειναι κατι σαν θρησκεια
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Space_Passenger
Η Υγεια ειναι χαρακτηριστικο της ελξης. Όταν παυει να υπάρχει τοτε η ελξη χανεται. Μπορει να ειναι σωματικη μπορει να ειναι ψυχικη δεν εχει σημασια. Λιγοι μενουν στα δυσκολα. (Αντρες - γυναικες)
η μισή Ελλάδα παίρνει αντικαταθλιπτικά...αν είναι ο έρωτας της ζωής σου κοίτα να μην τα χρειάζεται αφού θα έχει εσεναMasterofDope έγραψε: ↑04 Ιουν 2022, 13:39Γεια χαρά ηρθα και εγώ να γράψω για μια εμπειρια
ΥΓ
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Νομίζω ότι αυτό που προκάλεσε τις εντυπώσεις είναι η διατύπωση στο αρχικό ποστ.
Τι μας λέει σε αυτό ο op; Οτι θεώρησε πως βρήκε τον έρωτα της ζωής του, υπήρχαν κάποιες μεταπτώσεις και διαξιφισμοί στη σχέση, αλλά την απόφαση να ξεκόψει την έλαβε όταν έμαθε ότι η αγαπημένη του έπαιρνε ισχυρά αντικαταθλιπτικά.
Συνήθως στα αρχικά ποστ εστιάζει κανείς στο τι θεωρεί σημαντικό, επομένως δεν έχει σημασία το πώς "χρυσώνει το χάπι" ο op στα επόμενα.
Στην χώρα μας, οι μεταπτώσεις, οι διαξιφισμοί, οι καυγάδες ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, λέει ο κόσμος ότι αποτελούν "το αλατοπίπερο στη σχέση".
Εκτός αν κάποιος από τους δύο συντρόφους μάθει ότι ο άλλος έχει ψυχολογικό πρόβλημα και μάλιστα το ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ (δηλαδή το πολεμά) με ψυχοφάρμακα.
Στην περίπτωση αυτή, οι μεταπτώσεις στη σχέση δεν είναι πια "αλατοπίπερο", αλλά υπάρχει θέμα γιατί ο άλλος "παίρνει τρελόχαπα".
Η πλάκα είναι ότι με βάση το τεράστιο ποσοστό πληθυσμού που εμφανίζει ψυχολογικά προβλήματα, μπορούμε να εξάγουμε το συμπέρασμα ότι οι καυγάδες που αποτελούν το "αλατοπίπερο" στις σχέσεις, οφείλονται πολλές φορές, σε ψυχολογικά θέματα που δεν έχουν διαγνωστεί. Αλλά εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι όταν ένας εκ των δύο είναι διαγνωσμένος και "παίρνει τρελόχαπα".
Εντωμεταξύ είναι γεγονός ότι υπάρχουν παθήσεις που όντως επιφέρουν ολέθριες συνέπειες σε μία σχέση (όπως π.χ. η borderline για την οποία κανείς δεν μιλά ανοιχτά και μάλιστα πολλές φορές "ωραιοποιείται" από το Χόλιγουντ), αλλά δε βαριέσαι, για τον Ελληνα, όλες οι παθήσεις το ίδιο είναι.
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ο Καιάδας της Σπάρτης δεν ήταν κάτι το τόσο αποτρόπαιο;
Τι μας λέει σε αυτό ο op; Οτι θεώρησε πως βρήκε τον έρωτα της ζωής του, υπήρχαν κάποιες μεταπτώσεις και διαξιφισμοί στη σχέση, αλλά την απόφαση να ξεκόψει την έλαβε όταν έμαθε ότι η αγαπημένη του έπαιρνε ισχυρά αντικαταθλιπτικά.
Συνήθως στα αρχικά ποστ εστιάζει κανείς στο τι θεωρεί σημαντικό, επομένως δεν έχει σημασία το πώς "χρυσώνει το χάπι" ο op στα επόμενα.
Στην χώρα μας, οι μεταπτώσεις, οι διαξιφισμοί, οι καυγάδες ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, λέει ο κόσμος ότι αποτελούν "το αλατοπίπερο στη σχέση".
Εκτός αν κάποιος από τους δύο συντρόφους μάθει ότι ο άλλος έχει ψυχολογικό πρόβλημα και μάλιστα το ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ (δηλαδή το πολεμά) με ψυχοφάρμακα.
Στην περίπτωση αυτή, οι μεταπτώσεις στη σχέση δεν είναι πια "αλατοπίπερο", αλλά υπάρχει θέμα γιατί ο άλλος "παίρνει τρελόχαπα".
Η πλάκα είναι ότι με βάση το τεράστιο ποσοστό πληθυσμού που εμφανίζει ψυχολογικά προβλήματα, μπορούμε να εξάγουμε το συμπέρασμα ότι οι καυγάδες που αποτελούν το "αλατοπίπερο" στις σχέσεις, οφείλονται πολλές φορές, σε ψυχολογικά θέματα που δεν έχουν διαγνωστεί. Αλλά εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι όταν ένας εκ των δύο είναι διαγνωσμένος και "παίρνει τρελόχαπα".
Εντωμεταξύ είναι γεγονός ότι υπάρχουν παθήσεις που όντως επιφέρουν ολέθριες συνέπειες σε μία σχέση (όπως π.χ. η borderline για την οποία κανείς δεν μιλά ανοιχτά και μάλιστα πολλές φορές "ωραιοποιείται" από το Χόλιγουντ), αλλά δε βαριέσαι, για τον Ελληνα, όλες οι παθήσεις το ίδιο είναι.
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ο Καιάδας της Σπάρτης δεν ήταν κάτι το τόσο αποτρόπαιο;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν καταλαβες τι θελω να πω...MasterofDope έγραψε: ↑04 Ιουν 2022, 20:35Ακυρο το παράδειγμα στον πόλεμο υπάρχουν απώλειες...δεν σημαινει αυτό που λες οτι ΔΕΝ πρεπει να κανουμε παιδιά.killzone έγραψε: ↑04 Ιουν 2022, 20:18Εχεις μια ανησυχια οτι δεν θα κανεις παιδακια...σκεψου ομως οτι σκοτωθηκαν 18 χρονα παιδια στην ΟυκρανιαMasterofDope έγραψε: ↑04 Ιουν 2022, 19:59
Με αυτα που βλέπω πιο εύκολα θα γινει ξανα πρωθυπουργος ο Αλεξης Τσιπρας παρά να κανω οικογένεια και να βρώ το άλλο μου μισο
Η Ελλαδα εχει θέμα δυστυχώς υπογεννητικότητας και οσοι κανουν παιδιά ειναι ΗΡΩΕΣ γνώμη μου...τώρα για τους πολέμους δυστυχώς ειναι στην φύση του ανθρώπου να σκοτώνει για να επιβιώσει.
Τα παιδια που σκοτωθηκαν δεν σκεφτηκαν ααα κατσε να κανω πρωτα παιδια κ υστερα ας με παρει ο χαρος
σκεψου οτι αυτα τα παιδια στερηθηκαν καθε ευκαιρια να κανουν ενα παιδι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 66 Απαντήσεις
- 2501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
28 Αύγ 2023, 21:13
-
-
Νέα δημοσίευση ξαφνικός έρωτας του Μητσοτάκη για το Documento
από Γαληνός » 29 Μαρ 2024, 11:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 369 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
29 Μαρ 2024, 11:45
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 1125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
05 Οκτ 2023, 19:37
-
-
Νέα δημοσίευση Άγιος Έρωτας.Νεα Ελ σαπουνοπερα που ιερέας ερωτευεται την κόρη του ισχυρου επιχειρηματια
από Μαδουραίος » 13 Ιούλ 2024, 18:29 » σε Κοινωνικά θέματα - 6 Απαντήσεις
- 226 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
26 Σεπ 2024, 04:40
-