Οχι,όχι,όχι.
Αδειάζεις μια γωνία ψωμί, ρίχνεις μέσα όλα τα ανωτέρω και την ταπώνεις με ένα κομμάτι φέτα.
Οχι,όχι,όχι.
Σε όποιον δεν αρέσει το λάδι, σημαίνει ότι δεν έχει καταγωγή από τους αρχαίους Έλληνες.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 18:58Δεν μου αρέσει το λάδι. Με αηδιάζει, μου χαλάει το φαγητό. Υπάρχει κανείς άλλος που να με νιώθει; Παίζει να μην έχω αγοράσει ποτέ.
Ελιές τρώω.
Δεν έχει σημασία πώς θα το πω ούτε τι ισχύει. Σημασία έχει ότι κάνεις μια κατηγορηματική δήλωση για κάτι που δεν είναι δυνατόν να γνωρίζεις. Άρα, δεν ξέρεις τι λες.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 22:03Πες το διαισθησηhellegennes έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 21:54Επίσης, δεν ξέρεις αν έχω προταθεί ποτέ για νόμπελ και απαγορεύεται να ανακοινωθεί αν δεν περάσουν 50 χρόνια από το έτος υποψηφιότητας. Οπότε πώς είσαι τόσο σίγουρος γι' αυτό που λες;
Γιατί το ουίσκι και το χαβιάρι δεν είναι κάτι που καταναλώνεις με τα λίτρα και δεν παράγονται κατά εκατομμύρια κυβικά. Το καλό ελαιόλαδο δεν χρειάζεται παλαίωση και δεν είναι σπάνιο, θέλει συγκεκριμένη διαδικασία παραγωγής, συγκομιδής και εκχύμωσης.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 22:21To καλο κρασι,το καλο ουσισκι, το καλο χαβιαρι,το καλο κρεας κτλ κτλ ειναι ακριβα
Ετσι συμβαινει και με το λαδι
Απορω γιατι υπαρχουν ενστασεις
διοτι εισαι ταγαρι και δεν ξερεις απο λαδι .ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 16:45Ποτε δεν εγραψα οτι δεν υπαρχουν καλα ελληνικα τυποποιημενα ελαιολαδα.Φυσικα και υπαρχουνstergiosbik έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 16:39Εσυ ρε Γιαννοπουλε δε μας επρηζες για το ποσο καλο ειναι το Ισπανικο λαδι που αγοραζες και ποσο μαπα ειναι τα δικα μας;
Τωρα εγινες υπερασπιστης του ελληνικου ελαιολαδου;
Απλα οι αλλοιπαιρνουν περισσοτερα βραβεια
Η αποστροφη μου για το κλισε οτι το ελληνικο ελαιολαδο ειναι το καλυτερο στον κοσμο παραμενει σταθερη
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ έξτρα παρθένο, βιολογικό φετινής παραγωγής μας έτους 2017 (οξύτης 0,3) από το νομό Αχαΐας, με πιστοποίηση. Χωρίς ψεκάσματα και λιπάσματα, από ελιές 70 ετών, πωλείται σε δοχείο 16 και 17 κιλών από παραγωγό 65 και 70 ευρώ αντίστοιχα. Δυνατότητα δωρεάν παράδοσης εντός Αττικής, τιμή 65€, 10:00-20:00
Ελαιόλαδο άριστης ποιότητας, στην περιοχή Νομός Αττικής > Υπόλοιπο Αττικής
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ έξτρα παρθένο αγουρέλαιο, φρέσκο φετινής παραγωγής μας έτους 2017, (οξύτητας 0,17) από νομό Βοιωτίας, πιστοποίηση, χωρίς ψεκάσματα και άλλα πρόσθετα, με τη μεγαλύτερη οργανοληπτική αξία, από άγριες ελιές 90 ετών, με άριστες φαρμακευτικές ιδιότητες για την επίλυση προβλημάτων υγείας, πωλείται το μπιτόνι 17 λίτρων, από ιδιώτη, περιοχή Μαρκόπουλο Αττικής, τιμή 60€, συζητήσιμη
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ φετινή παραγωγής 2018 πιστοποιημένο, ποικιλία κορωνέικη μανης,χωρίς ραντίσματασε μεταλλικά δοχεία (τενεκέδες) των 17 κιλών. τιμή 70 € όλοι την Αττική, τιμή 70€
Και πιστοποιημενο και ΠΟΠ και με τιμολογιο και παρανομοΕΛΑΙΟΛΑΔΟ φετινης εσοδείας, εξαιρετικά παρθένο απο την περιοχή της Μεσσαράς Ηρακλείου με οξύτητα 0. 3 , πιστοποιημενο,διατιθεται σε τενεκεδες 17 l. (60 €) και 5 lt (20 €), τιμή 60€
http://www.xe.gr/diafora-eidh/elaiolado ... 12334.htmlΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ Παρθένο Ελαιόλαδο με πιστοποίηση ΠΟΠ Καλαμάτας,από τους ελαιώνες μας στη περιοχή της Πύλου, παραγωγής 2017 , με οξύτητα 0 , 3 , πωλείται σε συσκευασία Inox των 5 lit έναντι 23 ευρώ και των 16 lit έναντι 75 ευρώ. Γίνονται παραδόσεις κατ' οίκον εντός Αττικής (δίνεται και τιμολόγιο)., τιμή 23€
Lidl και Aldi είναι τα κατώτερα σε ποιότητα σουπερ μαρκετ στη Γερμανία και όχι τα βασικά.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 17:24Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για τη βασική αλυσίδα των Γερμανών;Τι σε χαλάει; Τα προϊόντα είναι στάνταρντ και αλλάζουν τα ελληνικά μόνο εδώ, όπως πχ στην ιταλία έχει τα ιταλικά και πάει λέγοντας. Εγώ τα ελληνικά private label δεν τα αγγίζω, φοβούμαι, αλλά τα αμερικάνικα πχ δεν τα βρίσκω αλλού. Όπως πχ την ιταλική εβδομάδα, την τιμάω. Αυτό το φυστικοβούτυρο περιμένω κάθε πότε θα ξαναβγει. Σήμερα είχε μετά από πόσο καιρό.
perseus έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 22:31διοτι εισαι ταγαρι και δεν ξερεις απο λαδι .ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 16:45Ποτε δεν εγραψα οτι δεν υπαρχουν καλα ελληνικα τυποποιημενα ελαιολαδα.Φυσικα και υπαρχουνstergiosbik έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 16:39Εσυ ρε Γιαννοπουλε δε μας επρηζες για το ποσο καλο ειναι το Ισπανικο λαδι που αγοραζες και ποσο μαπα ειναι τα δικα μας;
Τωρα εγινες υπερασπιστης του ελληνικου ελαιολαδου;
Απλα οι αλλοιπαιρνουν περισσοτερα βραβεια
Η αποστροφη μου για το κλισε οτι το ελληνικο ελαιολαδο ειναι το καλυτερο στον κοσμο παραμενει σταθερη
Θυμησε μας ποσο λαδι καταναλωνεις τον χρονο
από Εμπεδοκλής » 2 λεπτά πριν
Επίσης βοηθάει και στο χέσιμο. Όποιος δεν τρώει απλά κινδυνεύει με καρκίνο του παχέος εντέρου...
Τι να σου πω. Σε δυο περιοχές εχω ζήσει (πολυ λιγο διάστημα) , αλλά δεν ειχε τιποτ´αλλο τριγύρω και ολοι ψώνιζαν απο εκει.sharp έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 22:40Lidl και Aldi είναι τα κατώτερα σε ποιότητα σουπερ μαρκετ στη Γερμανία και όχι τα βασικά.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 17:24Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για τη βασική αλυσίδα των Γερμανών;Τι σε χαλάει; Τα προϊόντα είναι στάνταρντ και αλλάζουν τα ελληνικά μόνο εδώ, όπως πχ στην ιταλία έχει τα ιταλικά και πάει λέγοντας. Εγώ τα ελληνικά private label δεν τα αγγίζω, φοβούμαι, αλλά τα αμερικάνικα πχ δεν τα βρίσκω αλλού. Όπως πχ την ιταλική εβδομάδα, την τιμάω. Αυτό το φυστικοβούτυρο περιμένω κάθε πότε θα ξαναβγει. Σήμερα είχε μετά από πόσο καιρό.