Λεπτομέρειες.Ανέστης_35 έγραψε: ↑12 Νοέμ 2022, 06:45τι νεολαία βρε βούρλο έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου
ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΑΠΟΔΈΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΊΑ.
Re: ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΑΠΟΔΈΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΊΑ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑11 Νοέμ 2022, 23:06Ο Αινείαν άνοιξε το θέμα, επομένως μπορείς να το συνοψισεις όπως όλα τα προηγούμενα στη φράση "όλα για το συμφέρον γίνονται".Gherschaagk έγραψε: ↑11 Νοέμ 2022, 23:00Εγώ μπερδεύτηκα.
Ποιο είναι το θέμα του νήματος είπαμε;
Να το πάω εναλλακτικές επιστήμες μήπως;
Το νόημα του νήματος είναι ότι τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες βλέπουν τα πράγματα, εν προκειμένω τον φεμινισμο ή την πατριαρχία, έτσι όπως τους βολευουν
Καμιά γυναίκα δεν είναι αρνητική στην πατριαρχία όταν κερδίζει δώρα και ακριβά κινητά από αυτή (ή κεράσματα σε ακριβά μαγαζιά) και ...κανένας άνδρας όσο σκληροπυρηνικός πατριαρχικών αντιλήψεων και εάν είναι δεν αρνείται να το παίξει προοδευτικός κσι φεμινιστής κλπ κλπ εάν είναι έτσι να φλερτάρει και να ρίξει κανένα όμορφο γκομενακι...
Σωστόστ δικέ μου αλλά αντί για ίνστα δεν θα ήτανε πιο δόκιμο ένα όνλυ φανς μπας και τσιμπήσει - τσιμπήσουμε και αυτοί - εμείς το κάτι τις τους - μας; λέω γω τώρα ε.Ανέστης_35 έγραψε: ↑11 Νοέμ 2022, 17:19sys3x
Το σωστοστ είναι να φτιακουνε ένα ινστα τα παιδιά (ναιντα και ο έτσι) να μας ενημερωνουν για τις παραγγελίες τους όπως οι μασα-μπου-καιοι αφού υπάρχει κοινό που ενδιαφέρεται για την ζωή τους αφενός και αφετέρου η ναιντα ψοφαει να είναι στο κέντρο της προσοχής,εγώ αυτό προτείνω παιδιά αλλα αν δεν θέλετε πάω μπάσο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
αμέ. αλλά να μην το ξέρει αυτός ότι βγάζουμε λεφτά. να τα παίρνω όλα εγώ.sys3x έγραψε: ↑26 Νοέμ 2022, 21:05Σωστόστ δικέ μου αλλά αντί για ίνστα δεν θα ήτανε πιο δόκιμο ένα όνλυ φανς μπας και τσιμπήσει - τσιμπήσουμε και αυτοί - εμείς το κάτι τις τους - μας; λέω γω τώρα ε.Ανέστης_35 έγραψε: ↑11 Νοέμ 2022, 17:19sys3x
Το σωστοστ είναι να φτιακουνε ένα ινστα τα παιδιά (ναιντα και ο έτσι) να μας ενημερωνουν για τις παραγγελίες τους όπως οι μασα-μπου-καιοι αφού υπάρχει κοινό που ενδιαφέρεται για την ζωή τους αφενός και αφετέρου η ναιντα ψοφαει να είναι στο κέντρο της προσοχής,εγώ αυτό προτείνω παιδιά αλλα αν δεν θέλετε πάω μπάσο
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εννοείται ρε, όλη τη δουλειά εσύ θα την κάνεις, ο άλλος με φιλική συμμετοχή τι λεφτά να πάρει, να βάλει πρέπει κανονικά για καμμιά - δυό - τρεις 360 2k (τουλάχιστο) καμερούλες και τα απαραίτητα λόβενσε, τι, τσάμπα σε δίνουμε εσένα;Naida έγραψε: ↑26 Νοέμ 2022, 23:38αμέ. αλλά να μην το ξέρει αυτός ότι βγάζουμε λεφτά. να τα παίρνω όλα εγώ.sys3x έγραψε: ↑26 Νοέμ 2022, 21:05Σωστόστ δικέ μου αλλά αντί για ίνστα δεν θα ήτανε πιο δόκιμο ένα όνλυ φανς μπας και τσιμπήσει - τσιμπήσουμε και αυτοί - εμείς το κάτι τις τους - μας; λέω γω τώρα ε.Ανέστης_35 έγραψε: ↑11 Νοέμ 2022, 17:19
sys3x
.
.
Όμορφο κομενάκι φεμιναζί;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑12 Νοέμ 2022, 06:54EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑11 Νοέμ 2022, 23:06Ο Αινείαν άνοιξε το θέμα, επομένως μπορείς να το συνοψισεις όπως όλα τα προηγούμενα στη φράση "όλα για το συμφέρον γίνονται".Gherschaagk έγραψε: ↑11 Νοέμ 2022, 23:00Εγώ μπερδεύτηκα.
Ποιο είναι το θέμα του νήματος είπαμε;
Να το πάω εναλλακτικές επιστήμες μήπως;
Το νόημα του νήματος είναι ότι τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες βλέπουν τα πράγματα, εν προκειμένω τον φεμινισμο ή την πατριαρχία, έτσι όπως τους βολευουν
Καμιά γυναίκα δεν είναι αρνητική στην πατριαρχία όταν κερδίζει δώρα και ακριβά κινητά από αυτή (ή κεράσματα σε ακριβά μαγαζιά) και ...κανένας άνδρας όσο σκληροπυρηνικός πατριαρχικών αντιλήψεων και εάν είναι δεν αρνείται να το παίξει προοδευτικός κσι φεμινιστής κλπ κλπ εάν είναι έτσι να φλερτάρει και να ρίξει κανένα όμορφο γκομενακι...
Που ζεις αδερφέ, σε καμμιά σπηλιά;
.
.
Ποιος ποτέ είπε ότι οι γυναίκες φεμιναζι ... πιστεύουν πραγματικά τα όσα λενε ;sys3x έγραψε: ↑27 Νοέμ 2022, 00:18Όμορφο κομενάκι φεμιναζί;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑12 Νοέμ 2022, 06:54EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑11 Νοέμ 2022, 23:06
Ο Αινείαν άνοιξε το θέμα, επομένως μπορείς να το συνοψισεις όπως όλα τα προηγούμενα στη φράση "όλα για το συμφέρον γίνονται".
Που ζεις αδερφέ, σε καμμιά σπηλιά;
Και δεν είναι έτοιμες να ξεπουλησουν τις απόψεις τους με την πρώτη συμφέρουσα ευκαιρία; (πχ εάν βρουν έναν καλό γαμπρό πλούσιο και όμορφο κλπ κλπ κλπ )
Όπως θα έκανε και κάθε μα κάθε επαναστάτης , κομουνιστης ή μη , εάν καταφέρει να βολευτει εντός του συστήματος το οποίο πολεμούσε
Τις κάμερες τι να τις καμουμε;sys3x έγραψε: ↑27 Νοέμ 2022, 00:15Εννοείται ρε, όλη τη δουλειά εσύ θα την κάνεις, ο άλλος με φιλική συμμετοχή τι λεφτά να πάρει, να βάλει πρέπει κανονικά για καμμιά - δυό - τρεις 360 2k (τουλάχιστο) καμερούλες και τα απαραίτητα λόβενσε, τι, τσάμπα σε δίνουμε εσένα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί όλες οι νεαρές γυναίκες στα Social Media είναι προκλητικές;
από AsimakisLazarou » 29 Μάιος 2023, 09:58 » σε Κοινωνικά θέματα - 83 Απαντήσεις
- 3709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AsimakisLazarou
05 Ιουν 2023, 17:23
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 1070 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
06 Μαρ 2025, 09:14
-
-
Νέα δημοσίευση Woke δίκες: ο Καραγάτσης ... Έσπερνε πατριαρχία !
από Μπίστης » 24 Ιουν 2024, 11:32 » σε Λογοτεχνία - 67 Απαντήσεις
- 2980 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
03 Ιούλ 2024, 22:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί η ΝΔ προσελκύει όλες τις ακρίδες;
από taxalata xalasa » 08 Ιουν 2023, 18:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 478 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
08 Ιουν 2023, 21:48
-