Αααα, ναι ρε, αυτό για τα χταπόδια το είχα ξανακούσει, έχεις δίκιο. Οπότε, ναι, ισχύει. Έχω φάει σίγουρα!!!Αγις έγραψε: ↑27 Ιουν 2023, 18:49κυριολεκτικα εχουν φαει πουτσο οσοι τρωνε χταποδια - ενα απο τα πλοκαμια του σερνικου ειναι το καυλι του (δεν γραφω ποιο να εχετε αγχος οταν αγοραζετε χταποδι)
επισης τα αρσενικα ειναι περισσοτερα απο τα θηλυκα
φυσικα λογω μπαν που εχω ριξει στο πχοροθμ δεν θα σας γραψω κ πως ξεχωριζεις αλαθητα το φυλο τους - τα θηλυκα ειναι πολυ νοστιμοτερα κ τρυφερα με μαστιχωτη σαρκα
Παραθαλάσσιο εστιατόριο
Re: Παραθαλάσσιο εστιατόριο
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Νομίζω ότι και η ηλικία των παιδιών είναι κάτι σημαντικό, στη συγκεκριμένη επιλογή.
Άλλο να είναι μικρά και άλλο μεγάλα εφηβάκια.
Όπως επίσης και η ώρα, άλλο μεσημεράκι άλλο βραδάκι.
Άλλο το να θέλεις να κάνεις μια βουτιά πριν το φαγητό, άλλο να πας και ν' αγναντεύεις το κύμα ή τα κότερα από βεράντα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προτείνω το Σαρδελακι με Θέα
Λεωφ Ποσειδώνος 18 βουλιαγμένη
Λεωφ Ποσειδώνος 18 βουλιαγμένη
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
ας κανουν μια περιηγηση πελοποννησο - νησια αργοσαρωνικου - αν θελουν να παρουν μυρωδια απο πατριδα - λεκανοπεδιο κ αθηναικη ριβιεραΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Ιουν 2023, 19:01Νομίζω ότι και η ηλικία των παιδιών είναι κάτι σημαντικό, στη συγκεκριμένη επιλογή.
Άλλο το να θέλεις να κάνεις μια βουτιά πριν το φαγητό, άλλο να πας και ν' αγναντεύεις το κύμα ή τα κότερα από βεράντα.

εναλλακτικα υπαρχουν καλλιτεχνικα χοτ σποτ μονδερνας τεχνης κ παραδιπλα τους μακ ντοναλτς
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αγις έγραψε: ↑27 Ιουν 2023, 19:09ας κανουν μια περιηγηση πελοποννησο - νησια αργοσαρωνικου - αν θελουν να παρουν μυρωδια απο πατριδα - λεκανοπεδιο κ αθηναικη ριβιεραΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Ιουν 2023, 19:01Νομίζω ότι και η ηλικία των παιδιών είναι κάτι σημαντικό, στη συγκεκριμένη επιλογή.
Άλλο το να θέλεις να κάνεις μια βουτιά πριν το φαγητό, άλλο να πας και ν' αγναντεύεις το κύμα ή τα κότερα από βεράντα.δεν ειναι καν δειγμα
εναλλακτικα υπαρχουν καλλιτεχνικα χοτ σποτ μονδερνας τεχνης κ παραδιπλα τους μακ ντοναλτς
.
Ετσι.....εγώ με όποιο ξένο πιάσω κουβέντα του λέω φύγε απο την Αθήνα ΤΩΡΑ.....
Τό Αγκίστρι και η Αίγινα είναι 1 ώρα απο Πειραιά.....οτι καλύτερο για αίσθηση νησιού κοντά στην Αθήνα.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Αν σε ενδιαφέρει, Πόρτο Ράφτη, το ουζερί του μπελαμί.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Καλες οι αστακο-γαριδομακαροναδες.
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Εντάξει, καλή του δίνεις. Εφόσον θα πρέπει να είσαι δύσκολος βαθμολόγητης.Αγις έγραψε: ↑27 Ιουν 2023, 15:5970/100paul25 έγραψε: ↑27 Ιουν 2023, 15:08Ταβέρνα με θαλασσινά ο ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ στομ Άγιο Νικόλαο Λούτσας. Παραδοσιακή ψαροταβέρνα με τραπεζάκια ακριβώς δίπλα από το κύμα και καλές τιμές. Αν τους πας και βράδυ θα έχουν απέναντι και το φεγγάρι να καθρεφτίζει μέσα στην θάλασσα. Όλα αυτά αν βρεις θέση, γιατί γίνεται και χαμός!ST48410 έγραψε: ↑27 Ιουν 2023, 14:42Έρχονται από US συγγενείς με παιδιά στην εφηβεία να γνωρίσουν λίγο την πατρίδα και θέλουν να βγουν 1-2 φορές σε παραθαλάσσιο εστιατόριο.
Η μία φορά θα είναι μάλλον στο Τουρκολίμανο. Η δεύτερη κάπου αλλού. Θέλω κάτι σχετικά ανοικτό να έχει κάτι να βλέπουν κι όχι να κλειστούν μέσα σε ένα κυριλέ μαγαζί. Να βλέπουν θάλασσα σε κάποιο μέρος που δεν να λέει και κάτι. Οπουδήποτε μέχρι Σούνιο αν και θα προτιμούσα να μην οδηγήσουμε τόσο μακριά γιατί προβλέπεται ζέστη.
Ακούω προτάσεις. Όχι τρελές τιμές απλά να μην πέσουμε και στο τουριστικό με τα καρό τραπεζομάντηλα. Από Τουρκολίμανο τι λέτε; Δεν έχω φάει μετά την ανάπλαση και δεν ξέρω τι παίζει τώρα.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Τελικά πήγατε, τι έγινε; Κεράσανε; Δεν πιστεύω να έκανες τη μαλακία και να κέρασες εσύ
Καλημέρα. Θέλω άμεσα πρόταση για οργανωμένη παραλία για σήμερα το μεσημέρι.
Παραλίες ξέρω πολλές και καλές αλλά συνήθως επιλέγω με άλλα κριτήρια και δεν με νοιάζει αν έχει ντουζιέρες, ξαπλώστρες και τα ρέστα. Αλλά μπορεί να χρειαστούν για να αλλάξουν και να πάνε για φαΐ μετά.
Εντάξει, όχι Άλιμο, Βούλα να κάνουν μπάνιο απέναντι από τον αστικό ιστό. Κάτι λίγο πιο έξω αλλά να μη φτάσω και Σούνιο. Το πρόγραμμα είναι πολύ πιεσμένο. Αστέρα δεν έχω μπει ποτέ και δεν ξέρω αν αξίζει η θάλασσα εκεί.
Από κει και μετά τι; Και να 'χει κάποια χώρο για το αμάξι.
Παραλίες ξέρω πολλές και καλές αλλά συνήθως επιλέγω με άλλα κριτήρια και δεν με νοιάζει αν έχει ντουζιέρες, ξαπλώστρες και τα ρέστα. Αλλά μπορεί να χρειαστούν για να αλλάξουν και να πάνε για φαΐ μετά.
Εντάξει, όχι Άλιμο, Βούλα να κάνουν μπάνιο απέναντι από τον αστικό ιστό. Κάτι λίγο πιο έξω αλλά να μη φτάσω και Σούνιο. Το πρόγραμμα είναι πολύ πιεσμένο. Αστέρα δεν έχω μπει ποτέ και δεν ξέρω αν αξίζει η θάλασσα εκεί.
Θα πρότεινα την πλαζ στο Αυλάκι. Έχει χώρο για παρκάρισμα, ντουζ και αν θυμάμαι καλώς και χώρο για να αλλάξει κάποιος ενδυμασία.ST48410 έγραψε: ↑29 Ιουν 2023, 07:18Καλημέρα. Θέλω άμεσα πρόταση για οργανωμένη παραλία για σήμερα το μεσημέρι.
Επίσης, λογικές τιμές και καλή θάλασσα.
Τώρα, υπάρχει και η πιο κοντινή επιλογή της Βάρκιζας, αλλά στο Yabanaki δεν έχω πάει, μόνο για καφέ/φαγητό/ποτό δίπλα, και έχω ακούσει διάφορα σχόλια, άλλα θετικά και άλλα αρνητικά.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Προσυπογράφω.foscilis έγραψε: ↑27 Ιουν 2023, 14:55ΧαμολιάST48410 έγραψε: ↑27 Ιουν 2023, 14:42Έρχονται από US συγγενείς με παιδιά στην εφηβεία να γνωρίσουν λίγο την πατρίδα και θέλουν να βγουν 1-2 φορές σε παραθαλάσσιο εστιατόριο.
Η μία φορά θα είναι μάλλον στο Τουρκολίμανο. Η δεύτερη κάπου αλλού. Θέλω κάτι σχετικά ανοικτό να έχει κάτι να βλέπουν κι όχι να κλειστούν μέσα σε ένα κυριλέ μαγαζί. Να βλέπουν θάλασσα σε κάποιο μέρος που δεν να λέει και κάτι. Οπουδήποτε μέχρι Σούνιο αν και θα προτιμούσα να μην οδηγήσουμε τόσο μακριά γιατί προβλέπεται ζέστη.
Ακούω προτάσεις. Όχι τρελές τιμές απλά να μην πέσουμε και στο τουριστικό με τα καρό τραπεζομάντηλα. Από Τουρκολίμανο τι λέτε; Δεν έχω φάει μετά την ανάπλαση και δεν ξέρω τι παίζει τώρα.
Επίσης και στη μαρίνα του Πόρτο Ράφτη έχουν ανοίξει κάμποσα καλά τα τελευταία χρόνια.