Υπάρχει και η εξυπηρέτηση πελατών εκτός των πωλήσεων σε τηλεφωνικό κέντρο. Είναι μια καλή περίπτωση.Ίακχος έγραψε: ↑18 Ιαν 2025, 23:59To έχω προσπαθήσει στο παρελθόν. Είναι δύσκολο πρέπει να προσελκύσεις πελάτες αλλιώς δε σε κρατάνε. Και το μεσίτη έχω κάνει παλιά αλλά οι πελάτες όλο και βρίσκουν κόλπα να αποφύγουν να πληρώσουν και δεν ευωδοσε
Ψάχνω για δουλειά
- Fata_Morgana
Re: Ψάχνω για δουλειά
- kongrosian
ό,τι έχει να κάνει με τηλέφωνα είναι γαλέρα. μακριά.
- kongrosian
δεν έχω όρεξη να μιλάω με κανέναν πρωί-πρωί για μαλακίες.
- kongrosian
έλα τώρα...
- Fata_Morgana
Έχει ανάγκη από δουλειά ο άνθρωπος, έχει οικογένεια. Και στα τηλέφωνα συνήθως προσλαμβανουν ακόμα και χωρίς προϋπηρεσία. Έστω προσωρινά μέχρι να βρεθεί κάτι στο στοιχείο του.
- kongrosian
τουλάχιστον να βρει κάτι remote σε αυτόν τον τομέα. να είναι λίγο άνετος. έχεις κάτι υπόψη σου;Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 00:36Έχει ανάγκη από δουλειά ο άνθρωπος, έχει οικογένεια. Και στα τηλέφωνα συνήθως προσλαμβανουν ακόμα και χωρίς προϋπηρεσία. Έστω προσωρινά μέχρι να βρεθεί κάτι στο στοιχείο του.
- kongrosian
λέγε μωρή γαϊδούρα!
- Fata_Morgana
Αυτό θα ήταν ιδανικό. Έδωσα τη πλατφόρμα του skywalker στην οποία ανεβαίνουν αγγελίες και τέτοιου τύπου.kongrosian έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 00:40τουλάχιστον να βρει κάτι remote σε αυτόν τον τομέα. να είναι λίγο άνετος. έχεις κάτι υπόψη σου;Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 00:36Έχει ανάγκη από δουλειά ο άνθρωπος, έχει οικογένεια. Και στα τηλέφωνα συνήθως προσλαμβανουν ακόμα και χωρίς προϋπηρεσία. Έστω προσωρινά μέχρι να βρεθεί κάτι στο στοιχείο του.
- Fata_Morgana
Σους βρέι. Απάντησα.
Θα αφήσεις τα μέλια;
Σωστά σου τα λένε και για μισθό και για σπίτια. Αλλά κάτι θα βρεθεί, μην κολλήσεις εκεί.
Ίακχος έγραψε: ↑18 Ιαν 2025, 23:59To έχω προσπαθήσει στο παρελθόν. Είναι δύσκολο πρέπει να προσελκύσεις πελάτες αλλιώς δε σε κρατάνε. Και το μεσίτη έχω κάνει παλιά αλλά οι πελάτες όλο και βρίσκουν κόλπα να αποφύγουν να πληρώσουν και δεν ευωδοσε
Όχι πωλήσεις, όχι...
Εξυπηρέτηση πελατών πχ σε καλούν και τους εξηγείς τις χρεώσεις του λογαριασμού ρεύματος ή τηλεφώνου, κανονίζεις διακανονισμό, αν είσαι σε αυτό το dept., τέτοια...
Εγώ πχ εξυπηρετούσα ενα φεγγάρι πελάτες μεταφορική courier που είναι το δέμα τους, ποτέ θα παραλάβουν κλπ...
Ελάτε ρε σεις τώρα,τι call center του λέτε του ανθρώπου,ψάχνει δουλειά της προκοπής όχι οποιαδήποτε δουλεια,πολύ ψυχοφθόρο να κάθεσαι να μιλάς στα τηλέφωνα,να στο κλείνουν στη μάπα,να σε βρίζουν,να,σε ρωτάνε 150 λεπτομεριες,να πρέπει να πιάσεις πελάτες,στόχους κλπ.

ε;Garcia έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:12Ελάτε ρε σεις τώρα,τι call center του λέτε του ανθρώπου,ψάχνει δουλειά της προκοπής όχι οποιαδήποτε δουλεια,πολύ ψυχοφθόρο να κάθεσαι να μιλάς στα τηλέφωνα,να στο κλείνουν στη μάπα,να σε βρίζουν,να,σε ρωτάνε 150 λεπτομεριες,να πρέπει να πιάσεις πελάτες,στόχους κλπ.
γιατι, οι υπολοιπες δουλειες πως νομιζεις οτι ειναι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Σήμερα πήρα μια απάντηση από τεχνικη εταιρεία ότι είμαι overqualified για το πόστο που ζητάνε. Άλλο ένα εμπόδιο αυτό.
Tι ε,αν ειναι ετσι να βγουμε να του προτεινουμε και σαιζον,σερβιτοριλικια,ντελιβερι,λαντζα,αποθηκη,οδηγος,αυτο ειναι το μονο ευκολο.Χρειαζεται εργασια κοντα στο αντικειμενο του,με τις οποιες ιδιαιτεροτητες αντιμετωπιζει αυτη τη στιγμη.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 831 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
18 Φεβ 2024, 18:00
-
-
Νέα δημοσίευση ΨΆΧΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΩ ΤΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΊΑ..
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 14 Ιαν 2024, 00:03 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 6 Απαντήσεις
- 396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
14 Ιαν 2024, 13:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ψάχνω ονόματα για τους χαρακτήρες του μυθιστορήματός μου.
από Εκτωρ » 28 Οκτ 2023, 00:34 » σε Λογοτεχνία - 0 Απαντήσεις
- 439 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
28 Οκτ 2023, 00:34
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
02 Οκτ 2023, 15:41