Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
ΓΑΛΗ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ΓΑΛΗ » Χθες, 18:09
Fata_Morgana έγραψε: ↑Χθες, 17:03
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑Χθες, 16:35
Δεν ξέρω ρε Νάιδα, αυτός ο γεωγραφικός προσδιορισμός σύνδεσης που έδωσες, είναι από τα πιο σουρεαλιστικά κείμενα που έχω διαβάσει.

Νεάπολη ήθελα να γράψω. Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τι στο καλό ειρωνικό έγραψα.
Έψαχνα να βρω κι εγώ που διάολο παίζει Νάπολη στα νησιά του Αιγαίου. Ακόμη και το Νέα Νάπολη γκούγκλισα.
Και την κοντινή απόσταση μεταξύ Κυθήρων και Αστυπάλαιας δεν κατάλαβα και το πως θα κινηθείτε στην Κρήτη αν πάτε αεροπορικώς και κάτι άλλες ψιλολεπτομέρειες αλλά η Νάπολη όντως μ´έστειλε.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Fata_Morgana
από Fata_Morgana » Χθες, 21:39
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑Χθες, 18:09
Fata_Morgana έγραψε: ↑Χθες, 17:03
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑Χθες, 16:35
Δεν ξέρω ρε Νάιδα, αυτός ο γεωγραφικός προσδιορισμός σύνδεσης που έδωσες, είναι από τα πιο σουρεαλιστικά κείμενα που έχω διαβάσει.

Νεάπολη ήθελα να γράψω. Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τι στο καλό ειρωνικό έγραψα.
Έψαχνα να βρω κι εγώ που διάολο παίζει Νάπολη στα νησιά του Αιγαίου. Ακόμη και το Νέα Νάπολη γκούγκλισα.
Και την κοντινή απόσταση μεταξύ Κυθήρων και Αστυπάλαιας δεν κατάλαβα και το πως θα κινηθείτε στην Κρήτη αν πάτε αεροπορικώς και κάτι άλλες ψιλολεπτομέρειες αλλά η Νάπολη όντως μ´έστειλε.

Όχι ρε παιδιά δεν εννοώ όλα μαζί συνδυαστικά. Ούτε καν. 2 εβδομάδες που μας έδωσε ο νηματοθέτης σε ένα απ όλα αυτά.
-
Aitwlos
από Aitwlos » Χθες, 21:44
Σε κανενα. Η ηπειρωτική Ελλαδα ειναι πολυ πιο ομορφη
Juno έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 1036 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
02 Απρ 2024, 09:59
-
-
- 37 Απαντήσεις
- 1751 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
17 Σεπ 2023, 08:51
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
24 Οκτ 2023, 22:31
-
-
- 72 Απαντήσεις
- 1973 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
10 Νοέμ 2024, 16:43
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.