Ανήθικη πρόταση.
Re: Ανήθικη πρόταση.
Νομίζω υπάρχει και ψυχολογική εξήγηση πίσω από την βλακεία μεγατόνων. Ενας που γεννήθηκε ζάπλουτος και έχει μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που αποτελείται από ανόητα πλουτοκρατικά παράσιτα είναι λογικό να έχει και αυξημένη κτητικότητα. Επομένως οτι θεωρήσει καλό, αγνό ή και αξιόλογο θα το θέλει δικό του για πάντα. Αν είναι και λίγο διαολάκος και βάλει λιτούς και δεμένους να κάνουνε τα κέφια του περιπλέκεται η κατάσταση.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Συνεβη στον Αλ Μπαντυ και τιμησε το στεφανι του
Αυτά φίλε cloud μονό στις ταινίες τα βλέπεις. Στην πραγματικότητα χέστηκε η πλούσια να διαφθείρει το αγνό και αμόλυντοCloud87 έγραψε: ↑07 Φεβ 2019, 08:59Νομίζω υπάρχει και ψυχολογική εξήγηση πίσω από την βλακεία μεγατόνων. Ενας που γεννήθηκε ζάπλουτος και έχει μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που αποτελείται από ανόητα πλουτοκρατικά παράσιτα είναι λογικό να έχει και αυξημένη κτητικότητα. Επομένως οτι θεωρήσει καλό, αγνό ή και αξιόλογο θα το θέλει δικό του για πάντα. Αν είναι και λίγο διαολάκος και βάλει λιτούς και δεμένους να κάνουνε τα κέφια του περιπλέκεται η κατάσταση.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αστειεύεσαι; Σιγά μην την έχουμε δει όλοι.
Όσων αφορά το ερώτημα τώρα, υπάρχουν πολλές μεταβλητές.
1. Αυτή ψήνεται ή όχι; Αν ψήνεται τι να πω εγώ; Είναι σαν να έχει γίνει ήδη. Θα ήθελα πάντως να μην ψήνεται.
2. Πόση ανάγκη έχουμε τα χρήματα; Αν έχουμε παιδιά που πεινάνε, ή αν υπάρχει ζήτημα υγείας, εννοείται πως θα προσπαθούσα να την πείσω να δεχθεί, αλλά μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις.
Θέτω άλλο ερώτημα, που μοιάζει με αυτό του νηματοθέτη.
Κάθεστε στο μπαρ σόλο. Έρχεται προς το μέρος σας ένα γοητευτικό άτομο. Σκέφτεστε "χμ, θα παίξω, θα φλερτάρω, αν καταλήγαμε και στο κρεβάτι δεν θα με χάλαγε καθόλου". Το άτομο αυτό, με το που έρχεται κοντά σας, πριν πει καν "γεια", λέει μόνο "Αν πάμε να στο γιοτ μου να μου κάνεις κάποια περίεργα γούστα, θα σου δώσω ένα εκατομμύριο ευρώ" κι ανοίγει μια βαλίτσα γεμάτη πεντακοσάευρα για να σας πείσει ότι το εννοεί. "Εννοείται ότι η ηδονή μου είναι μεγαλύτερη προτεραιότητα από την αξιοπρέπειά σου, αλλά ότι κάνουμε δεν θα το μάθει κανείς" .
Θα πηγαίνατε ή όχι;
Κάθεστε στο μπαρ σόλο. Έρχεται προς το μέρος σας ένα γοητευτικό άτομο. Σκέφτεστε "χμ, θα παίξω, θα φλερτάρω, αν καταλήγαμε και στο κρεβάτι δεν θα με χάλαγε καθόλου". Το άτομο αυτό, με το που έρχεται κοντά σας, πριν πει καν "γεια", λέει μόνο "Αν πάμε να στο γιοτ μου να μου κάνεις κάποια περίεργα γούστα, θα σου δώσω ένα εκατομμύριο ευρώ" κι ανοίγει μια βαλίτσα γεμάτη πεντακοσάευρα για να σας πείσει ότι το εννοεί. "Εννοείται ότι η ηδονή μου είναι μεγαλύτερη προτεραιότητα από την αξιοπρέπειά σου, αλλά ότι κάνουμε δεν θα το μάθει κανείς" .
Θα πηγαίνατε ή όχι;
Η τέχνη μιμείται τη φαντασία κάποιες φορές...Naida έγραψε: ↑07 Φεβ 2019, 10:43Αυτά φίλε cloud μονό στις ταινίες τα βλέπεις. Στην πραγματικότητα χέστηκε η πλούσια να διαφθείρει το αγνό και αμόλυντοCloud87 έγραψε: ↑07 Φεβ 2019, 08:59Νομίζω υπάρχει και ψυχολογική εξήγηση πίσω από την βλακεία μεγατόνων. Ενας που γεννήθηκε ζάπλουτος και έχει μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που αποτελείται από ανόητα πλουτοκρατικά παράσιτα είναι λογικό να έχει και αυξημένη κτητικότητα. Επομένως οτι θεωρήσει καλό, αγνό ή και αξιόλογο θα το θέλει δικό του για πάντα. Αν είναι και λίγο διαολάκος και βάλει λιτούς και δεμένους να κάνουνε τα κέφια του περιπλέκεται η κατάσταση.
Και η φαντασία την τέχνη.Cloud87 έγραψε: ↑07 Φεβ 2019, 11:01Η τέχνη μιμείται τη φαντασία κάποιες φορές...Naida έγραψε: ↑07 Φεβ 2019, 10:43Αυτά φίλε cloud μονό στις ταινίες τα βλέπεις. Στην πραγματικότητα χέστηκε η πλούσια να διαφθείρει το αγνό και αμόλυντοCloud87 έγραψε: ↑07 Φεβ 2019, 08:59Νομίζω υπάρχει και ψυχολογική εξήγηση πίσω από την βλακεία μεγατόνων. Ενας που γεννήθηκε ζάπλουτος και έχει μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που αποτελείται από ανόητα πλουτοκρατικά παράσιτα είναι λογικό να έχει και αυξημένη κτητικότητα. Επομένως οτι θεωρήσει καλό, αγνό ή και αξιόλογο θα το θέλει δικό του για πάντα. Αν είναι και λίγο διαολάκος και βάλει λιτούς και δεμένους να κάνουνε τα κέφια του περιπλέκεται η κατάσταση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το ξανασκέφτηκα. Κάθε λογικός άνθρωπος θα έπαιρνε τα λεφτά.
- Last Veteran
Αφού ρε μλκς τα κερατα σας τα τρώτε που τα τρώτε, τουλάχιστον να μην τα τρώτε τσάμπα.
Ολες τρελές είναι εκεί έξω. (Εξαιρείται η Naida) με ψύλλου πήδημα γυρνάνε με τον έναν και με τον άλλον (πάλι εξαιρείται η Naida). Οπότε είναι μονόδρομος.Last Veteran έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 19:57Αφού ρε μλκς τα κερατα σας τα τρώτε που τα τρώτε, τουλάχιστον να μην τα τρώτε τσάμπα.
Αν είναι να την επιστρέψει κιόλας, δεν συμφέρει.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Αν πάει κι αυτό το νήμα στον Μελιγαλά και στον εμφύλιο θα σκίσω τις κοτσίδες μου.stergiosbik έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 20:33Αριστερο ηθος.the comet the course the tail έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 20:25ό,τι θέλει η γυναίκα μου, αλλά τα λεφτά μπροστά, σε μένα.

θα απαντουσα οτι ο αριθμος λογαριασμου μου ειναι gr3895.....
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
ντροπή!!Drexler έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 20:21Εκδηλωσου ελευθεραbrb και tyt έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 20:14Αν πάει κι αυτό το νήμα στον Μελιγαλά και στον εμφύλιο θα σκίσω τις κοτσίδες μου.

(✿ ♥‿♥)
Στην πεθερα θα δυσκολευοσουν

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1741 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
21 Μάιος 2024, 17:06
-
-
Νέα δημοσίευση Αιτίες πυρκαγιών..και μια πρόταση.
από Άφαντος » 24 Αύγ 2023, 14:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 32 Απαντήσεις
- 1497 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
27 Αύγ 2023, 21:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σημαντικη προταση απο τον Γκλετσο
από panos291 » 09 Οκτ 2024, 18:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AOC
10 Οκτ 2024, 00:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση μήπως δέχθηκα ανάρμοστη πρόταση ?
από jackie Daniels » 15 Φεβ 2025, 21:48 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 2 Απαντήσεις
- 195 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
15 Φεβ 2025, 22:41
-