μονη εισαι. κανεις αλλος δεν το περιμενει. κατι απειροελαχιστοι γραφικοι, δεν ειναι "πολυς κοσμος"Natasha έγραψε: ↑09 Φεβ 2019, 23:18Δεν είμαι η μόνη όμως. Πολύς κόσμος το περιμένει αυτό το μπαμ. Και οι περισσότεροι δεν είναι και τόοοοοσο χαρουμενοι...the comet the course the tail έγραψε: ↑09 Φεβ 2019, 21:53είναι δυνατόν; όταν χαζεύω τις ανιψιές μου να παίζουν... να κάνω τέτοιες σκέψεις;;;
Natasha τι σε έχει πληγώσει τόσο;
Μα πού ζείτε εσείς;;; Σε ποιον πλανήτη;
Πώς σας φαίνεται το ενδεχόμενο να πέσουν πυρηνικά...
Re: Πώς σας φαίνεται το ενδεχόμενο να πέσουν πυρηνικά...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
στον κανονικο κοσμο.

η να κανεις μια επισκευη στα αισθητηρια.
Νατάσα μην ανοίγεις τέτοια νήματα και δυσφημίζεις τον όμορφο κόσμο μας και το μεγαλείο μας μέσα σε αυτόν! Σε παρακαλώ, μη!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αντί να τον κάνουμε καλύτερο, ας τον κάνουμε εντελώς μπουρδέλο εκεί πέρα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Θα γίνουμε στήλες άλατος, θα γίνουν κατακλυσμοί, σεισμοί, καταποντισμοί και εσείς ακόμα θα ρωτάτε τι φταίει.
the end
Δεν είπα να νιώθετε ενοχές, άλλωστε αυτό πιστεύω ότι αν δεν το χεις, δεν το νιώθεις με τίποτα και καλύτερα έτσι.
Απλά απορώ και αναρωτιέμαι γιατί δεν αισθάνεστε ότι ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕ στην εποχή μας.
Μου φαίνεται παράξενο.
Ποιός έρχεται;;;
"Άχρι καιρού..."
Το περίεργο δεν είναι να νιώθεις ότι κάτι πάει στραβά, το περίεργο είναι να νιώθεις ότι πρέπει να πέσουν πυρηνικά για να ισιώσει.
Ποια εποχή θα ένιωθες ωράια εσύ, πριν από 50 χρόνια που όντως έσκαγαν πυρηνικά εδώ κι εκεί, πριν από 70 που έσκαγαν και πάνω σε ανθρώπους ή πριν από 100 που εκτός από πρώτο παγκόσμιο είχαμε και εκατομμύρια νεκρών από αρρώστιες που τώρα παίζουμε στα δάκτυλα;
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Το ξαναέγραψα Σταλκερ το σκεπτικό μου, όταν κάτι σαπίζει "πετιέται" απο τον Θεό. Και είναι κατι που το παρατήρησα και στην δική μου ζωή. Έτσι πάει. Εσείς, δώστε άλλες ερμηνείες αν θέλετε. Πχ κάπου διάβασα το εξής, ότι τα όπλα για να χρησιμοποιηθούν και να αγοραστούν και να πουληθούν πρέπει να γίνει πολεμος. Για μένα αυτή η ερμηνεία είναι πολύ κοντόφθαλμη.Stalker έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 20:06Το περίεργο δεν είναι να νιώθεις ότι κάτι πάει στραβά, το περίεργο είναι να νιώθεις ότι πρέπει να πέσουν πυρηνικά για να ισιώσει.
Ποια εποχή θα ένιωθες ωράια εσύ, πριν από 50 χρόνια που όντως έσκαγαν πυρηνικά εδώ κι εκεί, πριν από 70 που έσκαγαν και πάνω σε ανθρώπους ή πριν από 100 που εκτός από πρώτο παγκόσμιο είχαμε και εκατομμύρια νεκρών από αρρώστιες που τώρα παίζουμε στα δάκτυλα;
"Άχρι καιρού..."
- Dwarven Blacksmith
Εγώ δεν κατάλαβα, γιατί θες παρέα στη λύτρωση; Δεν μπορεί όποιος θέλει να λυτρωθεί μόνος του και ν' αφήσει τους άλλους ήσυχους;
Επειδή η αυτοκτονία είναι αμαρτία; Αν ναι απλά δείχνει σε τι διαστροφές μπορεί να οδηγηθεί ο θρήσκος.
Επειδή η αυτοκτονία είναι αμαρτία; Αν ναι απλά δείχνει σε τι διαστροφές μπορεί να οδηγηθεί ο θρήσκος.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί συνδέεις τα προσωπικά προβλήματα του καθένα με όλους τους ανθρώπους της γης.Natasha έγραψε: ↑09 Φεβ 2019, 21:50...σε έναν 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο και να σκοτωθεί (όπως το λέει και η προφητεία) το 1/3 του κόσμου, δηλ περίπου 2 δισεκατομμύρια και κάτι άνθρωποι;
Ως γνωστόν, ο κόσμος που σκοτώθηκε στον Β΄Παγκόσμιο ήταν περίπου 80 εκατομμύρια. Φανταστείτε ότι για να σκοτωθούν 2 δις και κάτι κόσμος θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πέσουν πυρηνικά. Στους 2 Παγκόσμιους Πολέμους λέγεται ότι ο κόσμος τους περίμενε και μάλιστε ΗΘΕΛΕ να γίνουν προφανώς επειδή ήταν οι περισσότεροι δυστυχισμένοι και νόμιζαν ότι έτσι θα απαλλαγούν. Όταν έγιναν όμως οι πόλεμοι αντιμετώπισαν μια φρίκη αφάνταστη που φυσικά την απεχθάνονταν. Ηταν όμως αργά για τέτοιες σκέψεις...
Σας ρωτώ και γω τώρα το εξής, είστε τόσο ευτυχισμένοι ώστε ένας υποτιθέμενος πολεμος θα σας έκοβε βίαια την τέλεια χαρά και ευτυχία σας και θα βλασφημούσατε το σύμπαν ολόκληρο, ή βρίσκεστε σε μια κατάσταση μελαγχολίας ας πούμε για διάφορους λόγους, μέσα στους οποίους ΚΑΙ η δοκιμασία που περνάμε με την οικονομική κρίση, αλλά και την κρίση αξιών, που αν γινόταν ένα "μπαμ" θα νομίζετε ότι θα λυτρωνόσασταν αληθινά;
Μπορείτε να μου πείτε;
Καθημερινά πεθαίνουν χιλιάδες ευτυχισμένοι ή δυστυχισμένοι άνθρωποι.
Το να θέλει κάποιος να πεθάνει για να λυτρωθεί και να περιμένει μια πυρηνική βόμβα για να δώσει λύση στο πρόβλημα του είναι παράνοια.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
(Γενικά μιλώντας (εσύ) ) γιατί θέλεις παρέα στο χρέος που κάποιοι λίγοι δημιουργησαν;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑11 Φεβ 2019, 20:19Εγώ δεν κατάλαβα, γιατί θες παρέα στη λύτρωση; Δεν μπορεί όποιος θέλει να λυτρωθεί μόνος του και ν' αφήσει τους άλλους ήσυχους;
αν το ψάξεις θα βρεις πολλά λυτρωτικά κάποιων εις βάρος άλλων
πρόβλημα, ο Τσίπρας θα ματαίωνε τις εκλογές
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΗΠΑ: Αμα μας την πεσουν εξωγηινοι ειμαστε ξεβράκωτοι
από George_V » 26 Ιαν 2024, 22:36 » σε Διεθνής πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 1155 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
27 Ιαν 2024, 20:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θεμελιωθηκε ο Riviera tower. 40 ώρες για να πέσουν.. .
από Πτολεμαίος » 31 Οκτ 2023, 22:27 » σε Αρχιτεκτονική - 16 Απαντήσεις
- 2880 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
01 Νοέμ 2023, 09:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσα δακρυγόνα θα πέσουν στις 28/2 στο Σύνταγμα;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 24 Φεβ 2025, 11:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 882 Προβολές
-