Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
Ε αφού δεν πρόκειται να γαμησεις ρε Κάππα, κάνε ένα ψυχικό μπας και τον βρέξει κανας συμφορουμιτης
Είμαι πολύ down αυτές τις ημέρες. Νιώθω άρρωστος. Δεν έχω όρεξη για φαγητο, δεν αυνανιζομαι, δεν γραφω.
Μόνο διαβάζω. Είμαι στα 60 βιβλία για φέτος. Διαβάζω προσπαθώντας να ξεφύγω από τα όσα φρικτά μου έχει κάνει.
Πρεπει βεβαια να σταματησω να τσεκαρω τα σοσιαλ της. Μου κανει κακο και παραλογιζομαι. Όλη αυτή η αναισθησία, η εγωπαθεια, η αυτοπροβολη. Πώς δεν εχει σιχαθει τοσα χρονια; Η ποίησή μου ολισθησε στην απαισιοδοξία εξαιτίας της. Η αυτοεκτίμησή μου ριμαχθηκε. Καταξοδευτηκα, συναισθηματικά πρωτα απο ολα, μόνο και μόνο για να μυρισω ένα εσωρουχο και να μου κλείσει την πόρτα στα μούτρα.
Μόνο διαβάζω. Είμαι στα 60 βιβλία για φέτος. Διαβάζω προσπαθώντας να ξεφύγω από τα όσα φρικτά μου έχει κάνει.
Πρεπει βεβαια να σταματησω να τσεκαρω τα σοσιαλ της. Μου κανει κακο και παραλογιζομαι. Όλη αυτή η αναισθησία, η εγωπαθεια, η αυτοπροβολη. Πώς δεν εχει σιχαθει τοσα χρονια; Η ποίησή μου ολισθησε στην απαισιοδοξία εξαιτίας της. Η αυτοεκτίμησή μου ριμαχθηκε. Καταξοδευτηκα, συναισθηματικά πρωτα απο ολα, μόνο και μόνο για να μυρισω ένα εσωρουχο και να μου κλείσει την πόρτα στα μούτρα.
Καλα κανεις, πρεπει να διοχετευσεις την λιμπιντο σε μη σεξουαλικα σημεια.Kappa έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 18:55Είμαι πολύ down αυτές τις ημέρες. Νιώθω άρρωστος. Δεν έχω όρεξη για φαγητο, δεν αυνανιζομαι, δεν γραφω.
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Οχι, όχι, με απομύζησε (μεθοδευμένα πιστευω πλεον) από κάθε δημιουργική εκχύμωση, είτε είναι σωματικης είτε πνευματικής φύσης. Διότι ακόμα και στις πιο καλά δομημένες φαντασιώσεις, πάντα ξεπροβάλλει και αναγκάζομαι να μπλεχω και πάλι σε μια μονοδρομη επιθυμία, της οποίας η φαντασιακή εκπληρωση, μόνο λύπη και θυμό μου φερνει, όταν ολοκληρώνεται η αυνανιστικη αναθύμιση των θέλγητρών της, κι εγώ απομενω και πάλι μόνος, στην θλιβερη πραγματικότητα της απόρριψής της.Bazoomba έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 18:57Καλα κανεις, πρεπει να διοχετευσεις την λιμπιντο σε μη σεξουαλικα σημεια.Kappa έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 18:55Είμαι πολύ down αυτές τις ημέρες. Νιώθω άρρωστος. Δεν έχω όρεξη για φαγητο, δεν αυνανιζομαι, δεν γραφω.
Kappa έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 19:06Οχι, όχι, με απομύζησε (μεθοδευμένα πιστευω πλεον) από κάθε δημιουργική εκχύμωση, είτε είναι σωματικης είτε πνευματικής φύσης. Διότι ακόμα και στις πιο καλά δομημένες φαντασιώσεις, πάντα ξεπροβάλλει και αναγκάζομαι να μπλεχω και πάλι σε μια μονοδρομη επιθυμία, της οποίας η φαντασιακή εκπληρωση, μόνο λύπη και θυμό μου φερνει, όταν ολοκληρώνεται η αυνανιστικη αναθύμιση των θέλγητρών της, κι εγώ απομενω και πάλι μόνος, στην θλιβερη πραγματικότητα της απόρριψής της.Bazoomba έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 18:57Καλα κανεις, πρεπει να διοχετευσεις την λιμπιντο σε μη σεξουαλικα σημεια.Kappa έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 18:55Είμαι πολύ down αυτές τις ημέρες. Νιώθω άρρωστος. Δεν έχω όρεξη για φαγητο, δεν αυνανιζομαι, δεν γραφω.

Δεν είναι δικό μου φταίξιμο αν η μόνη επαφή σου με τη λογοτεχνία είναι κατάλογοι σουπερ μαρκετ. Συμφωνα με τον δικό σου ορισμό του άρλεκιν, δηλαδή την εκδήλωση φετιχιστικου ερωτικού ενδιαφέροντος, ο Ναμπόκοφ είναι αρλεκιν, ο Φλωμπερ είναι άρλεκιν και ο Κουντερα είναι Λένα Μαντα.
Αλλα ας επιστρεψουμε στο θεμα. Είμαι χάλια από χθες. Κάνω εμετούς, κάτι κόλλησα. Ειμαι και αυπνος. Ισως διανύω τις τελευταίες μου στιγμές. Της έστειλα μήνυμα ότι είμαι λυπημενος και οτι θα ηθελα να εκανα κατι που να διορθωνε τα πραγματα και ποσταρε στο μπλογκ της ένα κουοτ από ταινία που έλεγε "θα το ξεπερασεις ". Παράλληλα συνεχίζει να προσθετει βιβλία του Μακαρθυ και αριστερίστικες αερολογιες. Διάβασα μερικές ακόμα κριτικές του beta και γράφει τόσο άσχημα που δεν μπορώ να το πιστέψω. Τελικα αν πάρεις κακήν κακως έναν ακαδημαϊκό τίτλο, δημοσιεύουν μετά κάθε σου μπαρουφα (καλα, όχι ότι τα δημοσιεύει και κανενα σοβαρο σαιτ, η δικη μου κριτική εκανε παταγο) Ένα βιβλίο που έτυχε να το έχω διαβάσει πρόσφατα κι εγώ,το κατακρεουργησε, αυτά που γραφει δεν βγάζουν καν νόημα και ειναι προδηλο οτι δεν έχει καταλάβει τι ήθελαν να πουν οι συγγραφείς της μελέτης.
Αλλά την καρτ ποσταλ της την έστειλε όντως αυτός. Βεβαιώθηκα. Γλοιωδης ποντικος. Εμφανίστηκε απο το πουθενα, πετάχτηκε σαν την πουτσα και πηρε τη θεση μου. Και με πλήρη συνείδηση ξεπατικωνει η κυρία της δικές μας συνήθειες μαζί με αυτόν τον πολιτικαντη. Έτσι αποφάσισε να με ξεχάσει. Βρίσκοντας μια κακή μου απομίμηση.
Θα έπαιρνα κάνα ζαναξακι να κοιμηθω αλλά με τους εμετούς δύσκολο. Έτσι ξερογλειφω μια παστιλια γκαβισκον σκεπτόμενος πως, αν επιζησω, ίσως πάω με την κινηματογραφιστρια στην παρουσίαση του βιβλίου της. Τι θα κανει; Θα με διώξει; Ισως ετσι, αν με δει με κάποια και καταλάβει πως την ξεπέρασα, να επανακτησουμε επαφή. Βέβαια μπορεί να βάλει τους υπεύθυνους του εκδοτικου να με πετάξουν εξω, ποιος ξέρει.
Αλλά την καρτ ποσταλ της την έστειλε όντως αυτός. Βεβαιώθηκα. Γλοιωδης ποντικος. Εμφανίστηκε απο το πουθενα, πετάχτηκε σαν την πουτσα και πηρε τη θεση μου. Και με πλήρη συνείδηση ξεπατικωνει η κυρία της δικές μας συνήθειες μαζί με αυτόν τον πολιτικαντη. Έτσι αποφάσισε να με ξεχάσει. Βρίσκοντας μια κακή μου απομίμηση.
Θα έπαιρνα κάνα ζαναξακι να κοιμηθω αλλά με τους εμετούς δύσκολο. Έτσι ξερογλειφω μια παστιλια γκαβισκον σκεπτόμενος πως, αν επιζησω, ίσως πάω με την κινηματογραφιστρια στην παρουσίαση του βιβλίου της. Τι θα κανει; Θα με διώξει; Ισως ετσι, αν με δει με κάποια και καταλάβει πως την ξεπέρασα, να επανακτησουμε επαφή. Βέβαια μπορεί να βάλει τους υπεύθυνους του εκδοτικου να με πετάξουν εξω, ποιος ξέρει.
Μάλλον πρέπει να γράψω το δεύτερο κεφάλαιο του βιβλιου και να της το στείλω. Αλλά να το κάνω καυτο, να δει οτι θα ταιριαζανε. Βέβαια ο ηρωας μου δεν έχει σχέση με bdsm. Θα τον βάλω να έχει και μετα θα ξαναγραψω το κεφάλαιο.
Σύμφωνα με υπαρκτα στοιχεία κίνησης στα σοσιαλ μίντια της, η επικοινωνία με τον beta ξεκινησε στις 13/7. Άρα μετρανε ήδη δύο μήνες που είναι αυλικός της. Εγώ ήμουν 3 μήνες και κάτι. Σύντομα θα με υποσκελίσει ημερολογιακα. Της έχω θίξει στους μονολογους μου εμμεσως πόσο κατωτερος μου είναι, αλλά ποτέ άμεσα και σκληρα.
Κακώς. Πρεπει να τον κραξω κανονικα. Αν και παρα τις μνειες μου για τα πολλα ελαττώματά του συνεχίζει απτοητη να τον καρδουλιάζει.
Αν τον φέρει στην παρουσίαση του βιβλίου της θα πάω κι εγώ μόνο και μόνο για να τους κοιτάζω ειρωνικά. Αν πήγαινα με ένα μοντέλο θα ήταν καλύτερα. Υπαρχει καποια διαθέσιμη;
Ίσως βέβαια σκοπεύει να τον σχολασει κι αυτον καποια στιγμη, με κάποια αφορμή. Αλλα όσο λέω κακά λόγια για αυτόν, ίσως τους φέρνω πιο κοντά.
Έχω αρχίσει να βαριέμαι όμως να χτυπάνε τα λόγια μου σε έναν τοίχο. Ισως εκεί πονταρει κι εκείνη. Να βαρεθώ. Από το να με ανεχεται βέβαια θα μπορούσε να με διαγράψει. Ισως περιμένει να δει σημάδια ατονησης του ενδιαφέροντός μου για να το κάνει, προκειμένου να μην της πω σκληρά λόγια που ξέρει ότι θα την πειράξουν γιατί δεν μιλάω ποτέ χωρίς επιχειρήματα. Για να δούμε λοιπόν.
Κακώς. Πρεπει να τον κραξω κανονικα. Αν και παρα τις μνειες μου για τα πολλα ελαττώματά του συνεχίζει απτοητη να τον καρδουλιάζει.
Αν τον φέρει στην παρουσίαση του βιβλίου της θα πάω κι εγώ μόνο και μόνο για να τους κοιτάζω ειρωνικά. Αν πήγαινα με ένα μοντέλο θα ήταν καλύτερα. Υπαρχει καποια διαθέσιμη;
Ίσως βέβαια σκοπεύει να τον σχολασει κι αυτον καποια στιγμη, με κάποια αφορμή. Αλλα όσο λέω κακά λόγια για αυτόν, ίσως τους φέρνω πιο κοντά.
Έχω αρχίσει να βαριέμαι όμως να χτυπάνε τα λόγια μου σε έναν τοίχο. Ισως εκεί πονταρει κι εκείνη. Να βαρεθώ. Από το να με ανεχεται βέβαια θα μπορούσε να με διαγράψει. Ισως περιμένει να δει σημάδια ατονησης του ενδιαφέροντός μου για να το κάνει, προκειμένου να μην της πω σκληρά λόγια που ξέρει ότι θα την πειράξουν γιατί δεν μιλάω ποτέ χωρίς επιχειρήματα. Για να δούμε λοιπόν.
Είχα καταφέρει να κρατήσω σερί αυνανιστικης αποχής για πέντε ημέρες αλλά δυστυχώς υπέκυψα σήμερα. Και ένιωθα τόσο καλά πριν υποκύψω, δεν την σκεφτομουν καθολου. Ενιωθα και πιο ήρεμος. Μήπως είναι ορμονικο; Μου πέφτει και το ζαχαρο μετά από αυνανισμό ή σεξ.
Είχα φάει ένα μπισκότο πριν. Μετά το πέρας της κατά μόνας πράξης αναγκάστηκα να φάω άλλο ένα μπισκότο, μια φέτα ψωμι με τυρι και δύο κουλούρια για να ξεζαλιστώ και να ανέβει το ζαχαρο. Από τότε που συνέβη το όλο θέμα με αυτην έχω πάρει και δύο κιλά. Με έχει καταστρέψει πια. Θα απέχω απο τα πάντα. Μόνο διαβασμα και αυστηρός βίος από δω και μπρος.
Ήμουν πολύ καλά αυτές τις πέντε μέρες. Μόνο χτες είδα στον ύπνο μου την 38χρονη για καποιο λόγο (γραμμένη την έχω κανονικα) και μου είχε δώσει ένα αρκετά υγρό γλωσοφιλο, το οποίο όμως δεν μου άρεσε στον υπνο μου, θυμάμαι ότι σκουπιζα τα σαλια της και έφυγα μακριά της.
Ήμουν πολύ καλά αυτές τις πέντε μέρες. Μόνο χτες είδα στον ύπνο μου την 38χρονη για καποιο λόγο (γραμμένη την έχω κανονικα) και μου είχε δώσει ένα αρκετά υγρό γλωσοφιλο, το οποίο όμως δεν μου άρεσε στον υπνο μου, θυμάμαι ότι σκουπιζα τα σαλια της και έφυγα μακριά της.
- Sid Vicious
Μήπως είσαι έγκυος;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές