Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
Re: Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
Νέα βάθη...
Όλοι εμβόλιο παιδια!
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Ο φίλος Χελληγενής έχοντας μελετήσει "τα ζεζομένα" μας πληροφορεί ότι ο κορωνοϊός κλείνει βιβλία στις 31 Δεκεμβρίου, όπως οι επιχειρήσεις ΟΕ.
- hellegennes
Ψευτιά. Μια από τις συνηθισμένες σου. Έχω πει ότι ο κορωνοϊός είναι συγκρίσιμος με μια κακή χρονιά γρίπης και φυσικά το ότι η γρίπη μπορεί να φτάνει αυτά τα επίπεδα νεκρών και δεν πάει πουθενά, σημαίνει ότι είναι στο ίδιο επίπεδο επικινδυνότητας.foscilis έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 19:46Ο φίλος Χελληγενης χρησιμοποιεί τη μέγιστη ετησια εκτίμηση "αποδιδόμενων σε γρίπη θανάτων" της τελευταίας δεκαετίας ως τυπικό αριθμό θανάτων λόγω γρίπης. Πρώτον επειδή δεν κατανοεί τι σημαίνει αυτή η στατιστική, ότι ποιοτικα δεν εκφράζει μέγεθος συγκρίσιμο με τους θανάτους από κοβιντ και δεύτερον επειδή πρέπει να κάνει το ποσοτικό άλμα από το μέγιστο στο μεσο για να του βγει το προειλημμενο συμπέρασμα, που είναι ότι ο κοβιντ δε διαφέρει ιδιαίτερα από τη γρίπη.
Αυτή η στατιστική ποιοτικά εκφράζει ακριβώς το ίδιο μέγεθος που εκφράζουν οι καταγεγραμμένοι θάνατοι από κορωνοϊό, γιατί δεν υπάρχει καθόλου επιπρόσθετη υπερβάλλουσα θνησιμότητα για να αποδοθεί στον κορωνοϊό. Με λίγα λόγια, συγκρίνεται η εκτίμηση θανάτων από γρίπη με τους καταγεγραμμένους θανάτους από κορωνοϊό, γιατί οι καταγεγραμμένοι θάνατοι από γρίπη είναι ένα μικρό κλάσμα του συνόλου των νεκρών ενώ οι καταγεγραμμένοι θάνατοι από κορωνοϊό είναι το 100% των νεκρών, δηλαδή καταγράφονται όλοι.
Φυσικά σε συμφέρει να παραλείπεις αυτήν την «λεπτομέρεια», γιατί είσαι υποκριτής του κερατά. Εκτός αν έχεις να μας δείξεις δεδομένα που να καταδεικνύουν ότι είχαμε στην Ελλάδα παραπάνω από 5000 νεκρούς από κορωνοϊό, με στατιστική εκτίμηση βάσει υπερβάλλουσας θνησιμότητας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Η θνησιμότητα μετριέται κατά έτος, αλλιώς να συγκρίνουμε τους νεκρούς του κορωνοϊού με το σύνολο των νεκρών της γρίπης από όταν άρχισαν να καταγράφονται. Ή συγκρίνεις έτος με έτος ή σύνολο με σύνολο. Διάλεξε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν πας καλα... προσεξε το.hellegennes έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 20:33
Πάλι; Πάλι; Οκέι. Το γράφημα του ΕΟΔΥ για τους θανάτους γρίπης των τελευταίων σεζόν:
Θάνατοι κορωνοϊού σε ένα έτος: 5000 (επίσημα λιγότεροι). Τους θανάτους του 2021 τους βάζεις μαζί με του 2020 και το ονομάζεις αυτό «σε έναν χρόνο»;
Ποιο γραφημα και πρασινα αλογα ρε φιλε;
Εδω ειναι η εκθεση του ΕΟΔΥ για το 2014-2015 με τους ...4161 θανατους..

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-2015
"Συνολικά κατά την περίοδο γρίπης 2014-2015 καταγράφηκαν 111 θάνατοι από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη. Οι 99 θάνατοι αφορούσαν σε ασθενείς που νοσηλεύτηκαν σε Μ.Ε.Θ και 12 σε ασθενείς χωρίς νοσηλεία σε Μ.Ε.Θ. Επρόκειτο για 61άνδρες και 50 γυναίκες, ηλικίας από 0 έως 94 έτη (διάμεση ηλικία 67 έτη). "
https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/ ... i_2015.pdf
19 Μαιου 2020 ειχαμε 165 θανατους απο Covid.
19 Μαιου 2021 (σημερα) εχουμε 11,587
Συνολο θανατων απο Covid σε ενα ετος, 11,422
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γράψε σε 12 μήνες μήπως συνεννοηθείτε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
- NoMoreLice
Η περίοδος καταγραφής έχει ημερομηνία λήξης την μέρα που είχαμε τους μισούς θανάτους μέχρι τώρα. Άρα από covid έχουμε 11,587/2 θανάτους το χρόνο.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

- hellegennes
Τι μαλακίες είναι αυτές; Μου φέρνεις τον ΕΟΔΥ για να αντικρούσεις τον ΕΟΔΥ; Πας καλά; Καταλαβαίνεις ότι οι νεκροί της γρίπης εκτιμώνται γιατί μόνο ένα μικρό ποσοστό τους καταγράφεται; Θέλει ειδική νοημοσύνη, ρε πούστη μου, για να το χωνέψετε μερικοί; Φέρνεις τους καταγεγραμμένους θανάτους, που είναι κλάσμα των πραγματικών, για να αντικρούσεις τον ίδιο τον ΕΟΔΥ που δίνει αυτήν την εκτίμηση για τους νεκρούς της γρίπης, που σου δείχνω και στο σύνολο των νεκρών της χώρας ότι φαίνονται πεντακάθαρα;Alphabet έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 21:06Δεν πας καλα... προσεξε το.hellegennes έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 20:33
Πάλι; Πάλι; Οκέι. Το γράφημα του ΕΟΔΥ για τους θανάτους γρίπης των τελευταίων σεζόν:
Θάνατοι κορωνοϊού σε ένα έτος: 5000 (επίσημα λιγότεροι). Τους θανάτους του 2021 τους βάζεις μαζί με του 2020 και το ονομάζεις αυτό «σε έναν χρόνο»;
Ποιο γραφημα και πρασινα αλογα ρε φιλε;
Εδω ειναι η εκθεση του ΕΟΔΥ για το 2014-2015 με τους ...4161 θανατους..
ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-2015
"Συνολικά κατά την περίοδο γρίπης 2014-2015 καταγράφηκαν 111 θάνατοι από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη. Οι 99 θάνατοι αφορούσαν σε ασθενείς που νοσηλεύτηκαν σε Μ.Ε.Θ και 12 σε ασθενείς χωρίς νοσηλεία σε Μ.Ε.Θ. Επρόκειτο για 61άνδρες και 50 γυναίκες, ηλικίας από 0 έως 94 έτη (διάμεση ηλικία 67 έτη). "
https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/ ... i_2015.pdf
19 Μαιου 2020 ειχαμε 165 θανατους απο Covid.
19 Μαιου 2021 (σημερα) εχουμε 11,587
Συνολο θανατων απο Covid σε ενα ετος, 11,422
Συνέλθετε, μερικοί.
Και μετά τι κάνεις; Παίρνεις όποια περίοδο σε βολεύει και μετράς έναν χρόνο απ' αυτήν για να προσθέσεις νεκρούς δύο ετών με ματσακονιά; Είσαι σοβαρός; Η θνησιμότητα μετριέται με ημερολογιακά έτη ή με σεζόν. Όχι με όποιες ημερομηνίες σου κατέβουν στο κεφάλι. Και δεν είναι μόνο τυπικός ο λόγος, είναι 100% πρακτικός. Μετά το τέλος του έτους γίνεται εκτίμηση υπερβάλλουσας θνησιμότητας για να αποδοθεί ο πραγματικός αριθμός θανάτων.
Μέχρι στιγμής, στον κορωνοϊό είχαμε υπερβάλλουσα θνησιμότητα περίπου 5000 ατόμων για το 2020. Για το 2021, ως την 13η εβδομάδα που έχει δημοσιεύσει στοιχεία η ΕΛΣΤΑΤ, η υπερβάλλουσα θνησιμότητα είναι χαμηλότερη από αυτήν των προηγούμενων ετών, δηλαδή της γρίπης.
Ορίστε και η σύγκριση υπερβάλλουσας θνησιμότητας 2020 και 2017:

Μπορείς να δεις ξεκάθαρα ότι είναι συγκρίσιμες οι υπερβάλλουσες θνησιμότητες γρίπης και κορωνοϊού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
To 2014-15 ειχαμε 111 επιβεβαιωμενους θανατους απο γριπη συμφωνα με την εκθεση του ΕΟΔΥ. Χωρις μασκες και χωρις lockdown. Τις πουστιες περι εκτιμησεων, αστες.hellegennes έγραψε: ↑19 Μάιος 2021, 21:32
Τι μαλακίες είναι αυτές; Μου φέρνεις τον ΕΟΔΥ για να αντικρούσεις τον ΕΟΔΥ; Πας καλά; Καταλαβαίνεις ότι οι νεκροί της γρίπης εκτιμώνται γιατί μόνο ένα μικρό ποσοστό τους καταγράφεται; Θέλει ειδική νοημοσύνη, ρε πούστη μου, για να το χωνέψετε μερικοί; Φέρνεις τους καταγεγραμμένους θανάτους, που είναι κλάσμα των πραγματικών, για να αντικρούσεις τον ίδιο τον ΕΟΔΥ που δίνει αυτήν την εκτίμηση για τους νεκρούς της γρίπης, που σου δείχνω και στο σύνολο των νεκρών της χώρας ότι φαίνονται πεντακάθαρα;
Συνέλθετε, μερικοί.
Και μετά τι κάνεις; Παίρνεις όποια περίοδο σε βολεύει και μετράς έναν χρόνο απ' αυτήν για να προσθέσεις νεκρούς δύο ετών με ματσακονιά; Είσαι σοβαρός; Η θνησιμότητα μετριέται με ημερολογιακά έτη ή με σεζόν. Όχι με όποιες ημερομηνίες σου κατέβουν στο κεφάλι. Και δεν είναι μόνο τυπικός ο λόγος, είναι 100% πρακτικός. Μετά το τέλος του έτους γίνεται εκτίμηση υπερβάλλουσας θνησιμότητας για να αποδοθεί ο πραγματικός αριθμός θανάτων.
Μέχρι στιγμής, στον κορωνοϊό είχαμε υπερβάλλουσα θνησιμότητα περίπου 5000 ατόμων για το 2020. Για το 2021, ως την 13η εβδομάδα που έχει δημοσιεύσει στοιχεία η ΕΛΣΤΑΤ, η υπερβάλλουσα θνησιμότητα είναι χαμηλότερη από αυτήν των προηγούμενων ετών, δηλαδή της γρίπης.
Ορίστε και η σύγκριση υπερβάλλουσας θνησιμότητας 2020 και 2017:
Μπορείς να δεις ξεκάθαρα ότι είναι συγκρίσιμες οι υπερβάλλουσες θνησιμότητες γρίπης και κορωνοϊού.
Το 2020-21 εχουμε 11,587 επιβεβαιωμενους θανατους απο Covid φορωντας μασκες και με 2 lockdowns.
Παρε το UK για παραδειγμα...
"...Through the USISS mandatory scheme, a total of 1,802ICU/HDU admissions of confirmed influenza were reportedacross the UK from week 40, 2019 to week 14, 2020, including 103deaths, based on combined data from England, Scotland and Northern Ireland.
https://assets.publishing.service.gov.u ... _FINAL.pdf
Αυτοι με 66 εκατομμυρια πληθυσμο ειχαν 103 θανατους στην περιοδο της γριπης και εμεις με 10 εκατομμυρια ειχαμε χιλιαδες, ετσι;
Για να μην σου βαλω ποσους θανατους ειχαν απο covid ...
Τεσπα, στου κουφου την πορτα, παρτην και φυγε.
Ο φίλος Χελληγενης νομίζει ότι το z-score (και ιδιαίτερα του Euromomo που υπολογίζεται μετα από απαλοιφή τάσεων και εποχικότητας) είναι ποσοστό.
Ότι το 5 την εβδομάδα 10 του 2017 είναι το ίδιο με το 5 την εβδομάδα 20 του 2021...
Ότι το 5 την εβδομάδα 10 του 2017 είναι το ίδιο με το 5 την εβδομάδα 20 του 2021...
Άντε να περάσει κι αυτή η γρίππη να επανέλθουμε στους ρυθμούς μας.
- hellegennes
Εσύ μπορεί να έμαθες πριν λίγο τι είναι, εγώ ήξερα πολύ πριν μάθεις εσύ καν την ύπαρξη του Euromomo. Η υπερβάλλουσα θνησιμότητα των μηνών του 2020 που εμφανίστηκε ο κορωνοϊός είναι μικρότερη αυτής του 2017, όπως έδειξα παραθέτοντας και το σύνολο των θανάτων των τελευταίων ετών.
Το z-score είναι πλήθος SD. Μην αποδίδεις σε άλλους πράγματα που νομίζεις εσύ πριν τα διαβάσεις με μια πρόχειρη γκουγκλιά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣΟΧΗ την ΚΥΡΙΑΚΗ! Προσοχη στους προβοκατορες του παρακρατους της δεξιας αλα MARFIN !
από Frappezitis » 24 Ιαν 2025, 22:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 100 Απαντήσεις
- 2235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Φεβ 2025, 20:13
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 698 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
09 Ιουν 2024, 18:39
-
-
Νέα δημοσίευση Ηλεκτρονικές απάτες: Προσοχή!!!
από Isildur » 22 Σεπ 2023, 20:30 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 601 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
26 Σεπ 2023, 21:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΙΕΡΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ!!
από georgebi » 15 Μάιος 2024, 14:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 1049 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
18 Μάιος 2024, 18:54
-