Δεν κάναμε σεξ με την λεγαμενη. Πώς να έμεινα εγκυος; Τουλάχιστον τότε θα μπορούσα να αξιώσω να μας αναγνωρίσει και εμένα και το παιδί μας. Έπρεπε να της πάρω ένα λουτρινο τώρα που το σκέφτομαι. Αντί να έχει εκείνο το αρκούδι στο κρεβάτι της, να είχε κάτι δικό μου.
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
Όλο και κανέναν αρκουδιάρη θα έχει στο κρεβάτι της, μην σκας.
- Λίνο Βεντούρα
Βλέπω το νήμα πήρε τον δρόμο που του αρμόζει: αυτόν του πεοπαιγνιδιάτορα
Ε τι άλλο να πω, βαρέθηκα να κράζω τον beta. Αφού δεν βλέπει και η ιδια ποσο ηλιθιος είναι, τι να κάνω. Έκανε εντωμεταξύ μια ανάρτηση στα αγγλικά ο αμόρφωτος που το παίζει και μεταφραστης και είναι γεμάτη γραμματικά λάθη. Αν του κάνει λάικ τι να πω, θα χάσω πασα ιδέα πια. Εκτός των λαθών, είναι και τρομερά γλίτσικη ανάρτηση.
Αρκετα σκοτιστηκα με αυτόν τον ηλιθιο. Αφού επιλέγει να χαραμίζεται με τέτοιους, καλώς. Δεν θα αλλάξει στα 30+ της.
Αρκετα σκοτιστηκα με αυτόν τον ηλιθιο. Αφού επιλέγει να χαραμίζεται με τέτοιους, καλώς. Δεν θα αλλάξει στα 30+ της.
Εαν ειχατε κανει θα εμενες ρε κεφτε;
Ε αστειεύομαι. Αυτή πάντως μου έλεγε συνέχεια ότι παίρνει αντισυλληπτικα. Γιατί μου το έλεγε αν δεν με εβλεπε ερωτικά ; και τις μέρες που αδιαθετουσε μου έλεγε.Bazoomba έγραψε: ↑15 Σεπ 2023, 18:35Εαν ειχατε κανει θα εμενες ρε κεφτε;
Κι όμως , τελικα του έκανε λαικ! Σε μια αναρτηση γεματη λαθη, σε εναν ασοβαρο beta πολικαντη! Τι βλαμμένη. Ας πάει στο διαολο, με κούρασε.
Αν πιστεύει πάντως πως θα είμαι ο καλουλης Καππα που ήξερε,είναι γελασμένη. Θα κάνω κριτική και στην κακή του μετάφραση. Αν είναι τον φέρει να μιλήσει στη δικη της παρουσιαση, θα πάω κι εγώ για σπάσιμο. Τι θα κανει; Θα με πετάξει εξω; Λες και δεν έκανα δωρεάν επιμελεια στο βιβλίο της. Ή μηπως πιστεύει ότι αυτοί οι άσχετοι επιμελητες που έχει ο εκδοτικός που συνεργάζεται θα έκαναν καλύτερη δουλειά; Θα γίνει εκ νέου επιμελεια φυσικά αλλά τα κοψε ράψε που της έκανα, δεν θα τα έκανε άλλος. Της διορθωσα μέχρι και λάθη σε υποσημειωσεις, για λάθος βιβλία στα οποία παρέπεμπε.
Καθόλου καλά νέα. Της έστειλα πάλι κάτι για τον beta και αυτή τη φορά νομιζω ούτε που το διαβασε. Τα καλά νέα είναι ότι αυτός ποσταρε αρκετές φωτογραφίες από τις διακοπές του και φαίνεται να έχει γυναικομαστια, προγουλι, πραγματικά ανόητη φάτσα και ντυμένος με κατι ξεθωριασμενες φορμες και κουρελοειδή tshirt. Και έκανε κι άλλα γραμματικά λάθη στα αγγλικά. Στεναχωριέμαι όμως αν την στεναχωρησα που της επισήμανα τα προηγούμενα γραμματικά λάθη. Απορώ πάντως, πώς του εμπιστεύτηκαν μεταφραση; Έτσι όπως φαίνεται να μιλάει τα αγγλικά, ούτε λοουερ δεν μοιάζει να έχει. Καλύτερα τα μιλάνε οι ομπρελαδες εδώ.
Ο αναρχικός φωτογραφος της κάνει συνέχεια λαικ ανελλιπώς, παντού. Έχει γίνει κάτι σαν stalker της. Δεν νομίζω ότι τα έχουν πια. Αν τα είχαν δεν θα έκανε έτσι. Μάλλον του έχει πει να μείνουν φίλοι. Από την άλλη βέβαια δεν έχω εντοπίσει κάποιον καινούργιο.
Ξαφνικά το παίζει πασιονάρια της αριστεράς. Είναι γραφικό και ολίγον φαιδρο. Και όταν το εκφράζει αυτή και όταν το εκφράζουν αυτά τα κακομοιρα αγορακια/απομιμησεις που συσπειρώνει γύρω της.
- Λίνο Βεντούρα
Εγώ δεν την κυνηγάω από πίσω να της κάνω λαικ σε όλες τις πλατφόρμες. Παρατηρώ και φτιάχνω μια αφηγηση με βάση όσα ποσταρει η ίδια, δημοσιως. Ακόμα και τον beta, δεν τον στοκαρα. Οποιος δεν θέλει να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες του,δεν έχει δημοσια προφίλ. Είναι πολύ απλο. Ένα απλό search και έχεις μάθει μέχρι και το αγαπημενο του φαγητό. Ο ναρκισσισμός ορισμένων δεν τους αφήνει χώρο για ιδιωτικοτητα.
Έβαλε πάλι κριτική του beta. Πέρα από τη γυναικομαστια, περα απο το προγουλι, πέρα από την έκδηλη απλησιά, πέρα από τα κακά αγγλικά, ο τύπος γράφει για τα βιβλια όπως μιλάει η Μοιραρακη για τα χαλιά. Ενα κάρο φανφαρωδεις ανουσιοτητες χωρις κριτικη υποσταση. Πώς καταδέχεται να σχετίζεται με τέτοιον καραγκιοζη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 21 Σεπ 2023, 14:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 106 Απαντήσεις
- 1753 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
07 Ιουν 2024, 17:28
-