Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
Kappa
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Kappa » 27 Σεπ 2023, 15:16
Το έχω ξαναπετυχει αυτο το σαιτ αλλά δεν είναι ενεργό από όσο έχω καταλάβει, δεν σε αφήνει να κάνεις παραγγελία.
-
user0972003
από user0972003 » 27 Σεπ 2023, 16:44
Kappa έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 14:15
Εγώ γιατί δεν έχω ρευστά συναισθήματα όμως; Μηπως γιατί δεν έχω διαφθαρει από τις δυνάμεις του καπιταλισμού και της εγωπάθειας;
Σίγουρα οι έννοιες της αλήθειας και του ψεύδους είναι σχετικές (έχει ένα βιβλίο σχετικό ο Παιονίδης που το ψάχνω εναγωνίως εδώ και μήνες αλλά είναι εξαντλημένο) αλλά θεωρώ πως στη δική της περίπτωση όλα λέχθηκαν με στόχο να ρίξει τις αμυνες μου και να με κάνει δουλο της. Πχ, επειδή έχω χρόνιο θέμα αφηρημαδας, μια μέρα της είπα πως παραλίγο να με πατήσει ένα αμάξι (κοιτούσα το κινητό και περπάτησα προς το δρομο) και μου έγραψε γεμάτη ανησυχία πως κάτι πρέπει να κάνουμε με την αφηρημαδα μου και με "μαλωσε". Το βρήκα πολύ γλυκό αλλά συγχρόνως μια φωνή μέσα μου μού έλεγε πως είναι κάπως περίεργο μια κοπέλα που με ξέρει μόλις ένα μήνα να ανησυχεί τόσο για μένα. Αλλά κατεληξα να το πιστέψω.
Ήταν ψέμα εξαρχής γιατί δεν γίνεται δύο μήνες πριν να ανησυχείς αν με πάτησε νταλίκα, αλλά στο τωρα να μην δίνεις δεκάρα αν εγινα παραναλωμα. Δεν εξατμιζονται απο τη μία στιγμή στην άλλη συναισθήματα που υποτίθεται πως είναι στερεά και βαθιά. Τουλάχιστον τα δικά μου δεν εξαφανιζονται ως δια μαγείας. Αν δεν υπήρξαν ποτέ, οπως τα δικα της, ναι, τότε είναι λογική αυτή η πληρης αναστροφή.
Βασικά ναι αυτό που λες ισχύει. Αλλάζουν απ' τη μια στιγμή στην άλλη όταν δεν είναι βαθιά.
-
user0972003
από user0972003 » 27 Σεπ 2023, 16:49
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 14:30
user έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 13:13
Κάτι σου κρέμεται εκεί πέρα δεν φοράς ένα βρακί?
Καλά δεν βλέπεις ότι είναι απλώς η οπτικοποίηση του ονόματός μου;
Αυτή είναι η οπτικοποίηση του Τανύ...πτερου όχι η δική σου. Που χάθηκε ο Τανύπτερος παρεμπιπτόντως?
Βάλε ένα βρακί σου λέω και μην προκαλείς τους γκέι!
-
Γυφτάκι
από Γυφτάκι » 27 Σεπ 2023, 20:15
Βρε Kappa, και τα δικά σου συναισθήματα ρευστά είναι .. Στην αρχή την θαύμαζες και τώρα την φτύνεις .Σαν παιδάκι που δεν έγινε το χατήρι του..Τι να κάνουμε ; Υπάρχουν κι αυτοί που βαριούνται εύκολα καταστάσεις και ανθρώπους ..Και σιγά τη σχέση που είχατε στη τελική με τα βαθιά και .. . σοβαρά συναισθήματα .. Βλέπατε εκεί κάτι ταινίες .'επεφτε και πολύ μπλα-μπλά για προσωπικά θέματα ,σχολιάζατε τρίτους ,τέτοια . Μετά η τύπισα σε έστειλε γιατί δεν τσούλαγε η σχέση έτσι όπως πριν αφού την είδες εραστής

-
ksk
- Phorum.gr user: ksk
από ksk » 28 Σεπ 2023, 16:12
Παρατηρητής...
-
ksk
- Phorum.gr user: ksk
από ksk » 28 Σεπ 2023, 16:13
Παρατηρητής...
-
-
- 106 Απαντήσεις
- 1753 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
07 Ιουν 2024, 17:28
-
-
- 84 Απαντήσεις
- 2238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
28 Νοέμ 2023, 11:35
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 731 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Χαοτικός
19 Σεπ 2023, 00:25
-
-
- 36 Απαντήσεις
- 2010 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
26 Ιούλ 2023, 20:57
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.