ΠΙΟ ΕΜΕΤΙΚΟΣ
Re: ΠΙΟ ΕΜΕΤΙΚΟΣ
Ακριβοπούλου by far.Ο βερύκιος είναι κυρίως γελοίος. Η ακριβοπούλου είναι σιχαμένη ζαία.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Άμα ήθελα άνθρωπο για τη δουλειά, Ακριβοπούλου θα προσλάμβανα.
Ο Βερύκιος είναι άρρωστος και φαίνεται. Ζημιά τους κάνει.
Ο Βερύκιος είναι άρρωστος και φαίνεται. Ζημιά τους κάνει.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ο Βερύκιος. Νομίζω πως πίνει τσίπουρα και μετά τα λέει. 

Η Ακριβοπούλου δεν έκρυψε ποτέ πως είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Ο Βερύκιος από την άλλη έρχεται ύπουλα και σου λέει "εγώ δεν είμαι σύριζα, ούτε έχω σχέσεις με αυτά τα ζαγάρια αλλά..."
και έτσι τσιμπάει η κάθε γραία στο χωριό (ή και στην πόλη) και σου λέει..."για να τα λέει αυτά αυτός που τους βρίζει μήπως;"
Για αυτό είναι πιο εμετικός!
Ο Βερύκιος από την άλλη έρχεται ύπουλα και σου λέει "εγώ δεν είμαι σύριζα, ούτε έχω σχέσεις με αυτά τα ζαγάρια αλλά..."
και έτσι τσιμπάει η κάθε γραία στο χωριό (ή και στην πόλη) και σου λέει..."για να τα λέει αυτά αυτός που τους βρίζει μήπως;"
Για αυτό είναι πιο εμετικός!
δύσκολη επιλογή αλλά κερδίζει ο Βερύκιος λόγω του τρόπου που μιλάει σε όσους συναδέλφους έχουν την ατυχία να μοιράζονται μαζί του πάνελ ή σύνδεση.
Η Ακριβοπούλου που πληρώνεται με τους φόρους που δίνουμε στο δημόσιο. Ο Αλ Μπαντυ ήταν φοβερή μορφή στη tv.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Eίναι πράγματι εξαιρετικά δύσκολη επιλογή. Ψηφίζω όμως Ακριβοπούλο διότι ο Βερύκιος θεωρώ ότι έχει το ελαφρυντικό ότι είναι ψυχολογικά ασθενής
Η άλλη συριζαία που με τα κοντά μαλλιά είναι χειρότερη και από τους δύο
Την Κατερίνα δεν την έχω παρακολουθήσει στην ζαιο-περίοδό της γιατί πλέον δεν παρακολουθώ ειδήσεις
Την Κατερίνα δεν την έχω παρακολουθήσει στην ζαιο-περίοδό της γιατί πλέον δεν παρακολουθώ ειδήσεις
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 765 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Tarkovsky
20 Μαρ 2024, 00:53
-
-
Νέα δημοσίευση Εμετικός Μπουμπούκος (με μαύρισμα απ' τις πολλές διακοπούλες)
από Kauldron » 29 Ιούλ 2023, 15:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 832 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
29 Ιούλ 2023, 19:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εμετικός Λοβέρδος: στο ίδιο τσουβάλι Ασιάτες, ομοφυλόφιλοι και...κτηνοβάτες!
από Jimmy81 » 30 Δεκ 2024, 02:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 399 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
30 Δεκ 2024, 18:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εμετικός Μπουμπούκος: ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΜΠΗ
από Kauldron » 08 Νοέμ 2023, 17:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 122 Απαντήσεις
- 3387 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
26 Φεβ 2025, 20:34
-