Σαλάμι και κασέρι στην ίδια μηχανή
- wooded glade
Σαλάμι και κασέρι στην ίδια μηχανή
Αθωώθηκε η υπάλληλος:
https://piraeuspress.gr/hellas/318661/m ... a-michani/
Δεν έχω καταλάβει όμως που συνίσταται το -κατά τον εξοργισμένο πελάτη- αδίκημα.
Αν ήταν μηχανή τριψίματος να το καταλάβω, κάπως. Θα είχε το τριμένο τυρί για μακαρόνια και τριμένο σαλάμι μέσα.
Αλλά το σαλάμι δεν το τρίβουμε συνήθως, επομένως μιλάμε μάλλον για φέτες σάντουϊτς και όχι για μακαρόνια.
Επομένως τι θα πάθαινε ;
https://piraeuspress.gr/hellas/318661/m ... a-michani/
Δεν έχω καταλάβει όμως που συνίσταται το -κατά τον εξοργισμένο πελάτη- αδίκημα.
Αν ήταν μηχανή τριψίματος να το καταλάβω, κάπως. Θα είχε το τριμένο τυρί για μακαρόνια και τριμένο σαλάμι μέσα.
Αλλά το σαλάμι δεν το τρίβουμε συνήθως, επομένως μιλάμε μάλλον για φέτες σάντουϊτς και όχι για μακαρόνια.
Επομένως τι θα πάθαινε ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Σαλάμι και κασέρι στην ίδια μηχανή
αν βάλεις πρώτα το κασέρι και μετά το σαλάμι, δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να είναι παγωμένα από το ψυγείο και να μην λιώνουν πάνω στο δίσκο. έτσι έκανα ένα φεγγάρι που δούλευα βοηθός σεφ. μετά πλένεις την μηχανή και είσαι έτοιμος για την επόμενη γύρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος the comet the course the tail την 11 Απρ 2019, 09:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Στα τοστάκια, σαλαμάκι τυράκι ψωμάκι βάζουμε και τα ψήνουμε
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- wooded glade
πως θα λειώσει ;the comet the course the tail έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 09:04αν βάλεις πρώτα το κασέρι και μετά το σαλάμι, δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να είναι παγωμένα από το ψυγείο και να μην λιώνουν πάνω στο δίσκο. έτσι έκανα ένα φεγγάρι που δούλευα βοηθός σεφ. μετά πλένεις την μηχανή και είσαι έτοιμος για την επόμενη γύρα.
άμα το κασέρι, το γκούντα, τη γραβιέρα τα αφήσεις εκτός ψυγείου μαλακώνουν και μετά στην κοπή τρίβουν, λιώνουν, κολλάνε πάνω στο δίσκο κοπής και στο διάκενο που έχει με την μηχανή... μπουρδέλο γίνεται...wooded glade έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 09:23πως θα λειώσει ;the comet the course the tail έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 09:04αν βάλεις πρώτα το κασέρι και μετά το σαλάμι, δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να είναι παγωμένα από το ψυγείο και να μην λιώνουν πάνω στο δίσκο. έτσι έκανα ένα φεγγάρι που δούλευα βοηθός σεφ. μετά πλένεις την μηχανή και είσαι έτοιμος για την επόμενη γύρα.
- wooded glade
Δεν αποκλείεται, αλλά να πουλάει ο Μασούτης τυρί εκτός ψυγείου γίνεται ;the comet the course the tail έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 12:33άμα το κασέρι, το γκούντα, τη γραβιέρα τα αφήσεις εκτός ψυγείου μαλακώνουν και μετά στην κοπή τρίβουν, λιώνουν, κολλάνε πάνω στο δίσκο κοπής και στο διάκενο που έχει με την μηχανή... μπουρδέλο γίνεται...wooded glade έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 09:23πως θα λειώσει ;the comet the course the tail έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 09:04αν βάλεις πρώτα το κασέρι και μετά το σαλάμι, δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να είναι παγωμένα από το ψυγείο και να μην λιώνουν πάνω στο δίσκο. έτσι έκανα ένα φεγγάρι που δούλευα βοηθός σεφ. μετά πλένεις την μηχανή και είσαι έτοιμος για την επόμενη γύρα.
πάνω στην δουλειά και την βιασύνη, τα αφήνουν έξω για λίγο, αρκετά όμως για να μαλακώσουν... μου 'χει τύχει...wooded glade έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 13:31Δεν αποκλείεται, αλλά να πουλάει ο Μασούτης τυρί εκτός ψυγείου γίνεται ;the comet the course the tail έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 12:33άμα το κασέρι, το γκούντα, τη γραβιέρα τα αφήσεις εκτός ψυγείου μαλακώνουν και μετά στην κοπή τρίβουν, λιώνουν, κολλάνε πάνω στο δίσκο κοπής και στο διάκενο που έχει με την μηχανή... μπουρδέλο γίνεται...
- wooded glade
Τι λες ρε είσαι παλαβός.the comet the course the tail έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 13:40πάνω στην δουλειά και την βιασύνη, τα αφήνουν έξω για λίγο, αρκετά όμως για να μαλακώσουν... μου 'χει τύχει...wooded glade έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 13:31Δεν αποκλείεται, αλλά να πουλάει ο Μασούτης τυρί εκτός ψυγείου γίνεται ;the comet the course the tail έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 12:33
άμα το κασέρι, το γκούντα, τη γραβιέρα τα αφήσεις εκτός ψυγείου μαλακώνουν και μετά στην κοπή τρίβουν, λιώνουν, κολλάνε πάνω στο δίσκο κοπής και στο διάκενο που έχει με την μηχανή... μπουρδέλο γίνεται...
Εγώ αν δεν ξέρω τίποτα άλλο είμαι ειδικός τυριών, δεν γίνονται αυτά.
Αλλά εν τοιαύτη περιπτώσει, η καταγγελία έπρεπε να είναι για τυριά εκτός ψυγείου όχι ... επειδή τα πήρε το ίδιο μαχαίρι.
Εγώ πάντως όταν θέλω να κόψω φέτες από σαλάμι αέρος πχ και κασέρι, δεν χρησιμοποιώ το ίδιο μαχαίρι. Κάνω λάθος;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ξεκαθαρίσαμε αν κόπηκε πρώτα το τυρί ή το σαλάμι ;
έχει σημασία
έχει σημασία
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- wooded glade
Στην Αθήνα κάθε σούπερ έχει τρεις μηχανές. Μια για τα αλλαντικά, μια για το κασέρι και μια για το κίτρινο τυρί. Στη Θεσσαλονίκη εικάζω δύο. 

- wooded glade
Τι θα πάθει όμως το τυρί ;
Να είναι ζεστά και να λειώσουν δεν γίνεται - ούτε στα Lidl.
Τι άλλο μπορεί να πάθει ;
Μηπως ειναι απαιτηση του προμηθευτη; Να μην θελει να αλλοιωθει το προιον του; Να δινεται στον πελατη οπως το φερνουν στο σουπερ μαρκετ;wooded glade έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 11:44Τι θα πάθει όμως το τυρί ;
Να είναι ζεστά και να λειώσουν δεν γίνεται - ούτε στα Lidl.
Τι άλλο μπορεί να πάθει ;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Μην μπερδεύετε τον κλάδο της σαλαμοκοπτικής με αυτόν της τυροκοπτικής/κασεροκοπτικής. Στα περισσότερα σοβαρά σούπερ αυτά αποτελούν ξεχωριστά τμήματα με διαφορετικούς επικεφαλής προισταμένους PhD.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Χειροπέδες στην Εύη Βατίδου – Ακολούθησε και εμβόλισε μηχανή
από Μαδουραίος » 12 Νοέμ 2023, 11:57 » σε Κοινωνικά θέματα - 54 Απαντήσεις
- 2282 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
13 Νοέμ 2023, 22:16
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 1052 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
04 Ιούλ 2023, 08:05
-
-
Νέα δημοσίευση O OHE κατατασει το Ισραηλ στην ιδια κατηγορια με το ISIS
από Στρακαστρουκας » 08 Ιουν 2024, 02:24 » σε Διεθνής πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 215 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
08 Ιουν 2024, 03:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κι άλλο πισπι-θρίλερ με νεκρά παιδιά στην ίδια οικογένεια.
από AlienWay » 23 Ιαν 2025, 00:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 138 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
23 Ιαν 2025, 13:26
-