μπαλωθιές σε γλέντια
μπαλωθιές σε γλέντια
Για μένα ξεκάθαρα φταίνε οι μπάτσοι και κανένας άλλος.
Re: μπαλωθιές σε γλέντια
Τις εννοείς Φος;
Α και Χριστός ανέστη, χρόνια πολλά.
Α και Χριστός ανέστη, χρόνια πολλά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ότι αν πυροβολήσεις σε κατοικημένη περιοχή στην Αμερική, πάσχα-ξεπάσχα, ξέρεις ότι στην καλύτερη περίπτωση θα πρέπει να κρυβεσαι τις επόμενες 2 μέρες και στη χειρότερη σε ένα μισάωρο το σώμα σου θα έχει 60 καινούριες κωλοτρυπίδες.
Εδώ πυροβολάνε με τις ώρες ανάμεσα σε σπίτια και πολυκατοικίες επειδή είναι Πάσχα, επειδή είναι του Αγίου Πουτανασγιού και τον λένε Πουτανασγιό, επειδή έβαλε γκολ η Ολυμπιακάρα, επειδή περνάει μια καλιακούδα και οι τσέοι ξύνουν.
Εδώ πυροβολάνε με τις ώρες ανάμεσα σε σπίτια και πολυκατοικίες επειδή είναι Πάσχα, επειδή είναι του Αγίου Πουτανασγιού και τον λένε Πουτανασγιό, επειδή έβαλε γκολ η Ολυμπιακάρα, επειδή περνάει μια καλιακούδα και οι τσέοι ξύνουν.
Αντιθέτως: αν η αστυνομία δεν κάνει τίποτα, η παρανομία γίνεται σε πολύ μεγάλη κλίμακα και από πολύ κόσμο.
(και ΔΕΝ είναι τόσο μεγάλη. Ουσιαστικά μιλάμε για 1 στους 100)
- Οργισμένος
Εχεις δικιο. Παει το κοριτσακι, ετσι για το τιποτα. Μιλαμε για μια ηλιθια κοινωνια.
Πες μου ομως ειναι σταθερη η αποψη σου οταν προκειται για μπαλωθιές απο αγανακτισμένους ρομα;
Ναι ή οχι;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ή για τις μολότοφ των βρωμιαρέων των Εξαρχείων.Οργισμένος έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 00:54Πες μου ομως ειναι σταθερη η αποψη σου οταν προκειται για μπαλωθιές απο αγανακτισμένους ρομα;
Ναι ή οχι;
- Οργισμένος
Κατσε πολυ μακρια το πηγες εσυ...Μηχανικός έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 00:58ή για τις μολότοφ των βρωμιαρέων των Εξαρχείων.Οργισμένος έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 00:54Πες μου ομως ειναι σταθερη η αποψη σου οταν προκειται για μπαλωθιές απο αγανακτισμένους ρομα;
Ναι ή οχι;

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Δεν διαφέρουν σε κάτι στα μάτια μου οι Ρομά από τα υπόλοιπα είδη βλακάνιου χωριάτη. Εντάξει ίσως λίγο μεγαλύτερο ταμπού η αιμομιξία για τους Ρομά, σημαίνει αυτό ότι μπορούν να πυροβολούν; Όχι βέβαια.Οργισμένος έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 00:54Εχεις δικιο. Παει το κοριτσακι, ετσι για το τιποτα. Μιλαμε για μια ηλιθια κοινωνια.
Πες μου ομως ειναι σταθερη η αποψη σου οταν προκειται για μπαλωθιές απο αγανακτισμένους ρομα;
Ναι ή οχι;
επ καλώς τον καλαματιανό, για πες, το ήξερες το φετινό Darwin Award;Μηχανικός έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 00:58ή για τις μολότοφ των βρωμιαρέων των Εξαρχείων.Οργισμένος έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 00:54Πες μου ομως ειναι σταθερη η αποψη σου οταν προκειται για μπαλωθιές απο αγανακτισμένους ρομα;
Ναι ή οχι;
- Οργισμένος
Ok then...foscilis έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 01:01Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Δεν διαφέρουν σε κάτι στα μάτια μου οι Ρομά από τα υπόλοιπα είδη βλακάνιου χωριάτη. Εντάξει ίσως λίγο μεγαλύτερο ταμπού η αιμομιξία για τους Ρομά, σημαίνει αυτό ότι μπορούν να πυροβολούν; Όχι βέβαια.Οργισμένος έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 00:54Εχεις δικιο. Παει το κοριτσακι, ετσι για το τιποτα. Μιλαμε για μια ηλιθια κοινωνια.
Ναι ή οχι;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Δεν είναι Έλληνας ο Καλαματιανός που έριξε τη σαιτα.Ειναι παιδί Οθωμανών.foscilis έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 01:02επ καλώς τον καλαματιανό, για πες, το ήξερες το φετινό Darwin Award;Μηχανικός έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 00:58ή για τις μολότοφ των βρωμιαρέων των Εξαρχείων.Οργισμένος έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 00:54Πες μου ομως ειναι σταθερη η αποψη σου οταν προκειται για μπαλωθιές απο αγανακτισμένους ρομα;
Ναι ή οχι;
- Οργισμένος
Αποφεύγεις να απαντήσεις εδώ;foscilis έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 01:02επ καλώς τον καλαματιανό, για πες, το ήξερες το φετινό Darwin Award;Μηχανικός έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 00:58ή για τις μολότοφ των βρωμιαρέων των Εξαρχείων.Οργισμένος έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 00:54Πες μου ομως ειναι σταθερη η αποψη σου οταν προκειται για μπαλωθιές απο αγανακτισμένους ρομα;
Ναι ή οχι;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
όχι.
Θεωρώ πως όταν αλλάζεις περίσταση και όπλο συζητάμε για άλλο θέμα και επειδή αυτός που προσπάθησε να αλλάξει το θέμα είναι από γνωστό hotspot "παραδοσιακής" ανομίας (πρόσεξε ότι σε αντίθεση με εσένα ΔΕΝ καταδίκασε τα βάρβαρα ήθη της φυλής του) δε θα του κάνω τη χάρη.
Εσένα ποια είναι η γνώμη σου για τα σπαθιά των Βίκινγκς στην πολιορκία του Παρισίου το 845;
Αποφεύγεις να απαντήσεις καριολίτσα;
Θεωρώ πως όταν αλλάζεις περίσταση και όπλο συζητάμε για άλλο θέμα και επειδή αυτός που προσπάθησε να αλλάξει το θέμα είναι από γνωστό hotspot "παραδοσιακής" ανομίας (πρόσεξε ότι σε αντίθεση με εσένα ΔΕΝ καταδίκασε τα βάρβαρα ήθη της φυλής του) δε θα του κάνω τη χάρη.
Εσένα ποια είναι η γνώμη σου για τα σπαθιά των Βίκινγκς στην πολιορκία του Παρισίου το 845;
Αποφεύγεις να απαντήσεις καριολίτσα;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
18 Σεπ 2024, 18:22