Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Ποια είναι η γνώμη σας; Κάθε χρόνο σχεδόν με προσκαλούν φίλοι σε τέτοιες μαλακίες και πάντα λέω όχι. Όταν πάω διακοπές, θέλω να έχω την άνεση μου, το δωμάτιο μου, το μπάνιο μου. Ποιος στον πούτσο απολαμβάνει τις διακοπές του σε μία κωλοσκηνή; Και μην ακούσω "ε, μαλάκα απολαμβάνεις τη φύση". Όχι, εγώ απολαμβάνω την φύση. Κάνοντας κανό, windsurfing, σκαρφαλώνοντας, βολτάροντας, αράζοντας σε παραλίες. Αυτή είναι η απόλαυση, τα καλά κομμάτια της φύσης. Όποτε θέλω όμως, γυρνάω είτε σπίτι μου (αν είμαι σ' ένα από τα νησιά που έχω εξοχικό) ή στο δωμάτιο μου αν είμαι σε ξενοδοχείο. Αράζω με το air condition μου, κάνω μπάνιο, κάνω ότι γουστάρω, γιατί ζω στον 21ο αιώνα.
Απόλαυση δεν είναι να μην έχεις το δικό σου μπάνιο, να μην έχεις ησυχία, καθαριότητα, προστασία από τη ζέστη. Υπάρχει λόγος που εδώ και χιλιάδες χρόνια έχουμε επιλέξει να ζούμε σε σπίτια. Γιατί το να μένεις στην ύπαιθρο σε πρόχειρα καταλύματα/ κάτω από ένα πανί είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.
Απόλαυση δεν είναι να μην έχεις το δικό σου μπάνιο, να μην έχεις ησυχία, καθαριότητα, προστασία από τη ζέστη. Υπάρχει λόγος που εδώ και χιλιάδες χρόνια έχουμε επιλέξει να ζούμε σε σπίτια. Γιατί το να μένεις στην ύπαιθρο σε πρόχειρα καταλύματα/ κάτω από ένα πανί είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά
Όταν ποτίζαμε τα χωράφια στο χωριό, κοιμόμουν έξω, κάτω απο τον έναστρο ουρανό, χωρίς αντίσκηνο και μόνο με μιά κουβέρτα. Το επιβιώνεις.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- blackpaint
Εγω ειμαι υπερ σε οτι με αφορα και μ αρεσει και το χω κανει πολλες φορες, αλλα τοσα χρονια μετα, διαπιστωνω με λυπη πως απο τοτε που εγινε μοδα -αλλα και αναγκη λογω κρισης- οι κλασσικοι προορισμοι ελευθερου καμπινγκ, οι τελευταιοι χιππικοι παραδεισοι της νησιωτικης ελλαδας, υπεστησαν σοβαρες οικολογικες επιπτωσεις απο τοσους και τοσους που κατασκηνωναν μαζικα και σε σημαντικο βαθμο αλλοιωσαν το περιβαλλον. Οι κατασκηνωτες δεν ειναι ολοι υπευθυνοι (η ανευθυνοι), και δυστυχως δεν ειναι οι μονοι, οι ντοπιοι που επιβιωνουν απο αυτους, κανουν πολυ χειροτερα, εχουν κανει τους τοπους τους χωματερες προκειμενου να λειτουργησουν τις επιχειρησεις τους.
Έτσι όπως πάει ο 21ος αιώνας και πήγε ο 20ος, τον 22ο θα κοιμάσαι σε σπηλιές.Uppercut έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 02:46Ποια είναι η γνώμη σας; Κάθε χρόνο σχεδόν με προσκαλούν φίλοι σε τέτοιες μαλακίες και πάντα λέω όχι. Όταν πάω διακοπές, θέλω να έχω την άνεση μου, το δωμάτιο μου, το μπάνιο μου. Ποιος στον πούτσο απολαμβάνει τις διακοπές του σε μία κωλοσκηνή; Και μην ακούσω "ε, μαλάκα απολαμβάνεις τη φύση". Όχι, εγώ απολαμβάνω την φύση. Κάνοντας κανό, windsurfing, σκαρφαλώνοντας, βολτάροντας, αράζοντας σε παραλίες. Αυτή είναι η απόλαυση, τα καλά κομμάτια της φύσης. Όποτε θέλω όμως, γυρνάω είτε σπίτι μου (αν είμαι σ' ένα από τα νησιά που έχω εξοχικό) ή στο δωμάτιο μου αν είμαι σε ξενοδοχείο. Αράζω με το air condition μου, κάνω μπάνιο, κάνω ότι γουστάρω, γιατί ζω στον 21ο αιώνα.
Υπέρ εννοείται. Άλλη αίσθηση. Κι άμα είσαι με την παρέα σου κι όχι μόνο πχ με γκόμενο ακόμα καλύτερα.
Δεν έχω κάνει πολλές φορές αλλά
Αλλά το μοναδικό που με φοβίζει είναι τα φίδια
Είναι δηλαδή ένας από τους λόγους που δε θα πήγαινα.
Δεν έχω κάνει πολλές φορές αλλά

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
όλα αυτά για να μας πει ο Uppercut ότι έχει πλούσιο μπαμπά με εξοχικά σε νησιά και φράγκα για ξενοδοχεία.
στην κοσμάρα του! νομίζει ότι όλοι μπορούν να διαθέσουν λεφτά για διανυκτερεύσεις σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. έλεος!
όχι φίλε και γι' αυτό θα δεις κόσμο σε ελεύθερα κάμπινγκ. όταν ήμασταν νεότεροι, με όρεξη, αλλά άφραγκοι, που νομίζεις ότι την βγάζαμε;

στην κοσμάρα του! νομίζει ότι όλοι μπορούν να διαθέσουν λεφτά για διανυκτερεύσεις σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. έλεος!
όχι φίλε και γι' αυτό θα δεις κόσμο σε ελεύθερα κάμπινγκ. όταν ήμασταν νεότεροι, με όρεξη, αλλά άφραγκοι, που νομίζεις ότι την βγάζαμε;

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Όπως όλα τα άλλα ζωάκια, κοιμούνται τη νύχτα και τα φίδια. Εκτός από ένα είδος.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ε τι να κάνω τα φοβάμαιthe comet the course the tail έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 08:13όλα αυτά για να μας πει ο Uppercut ότι έχει πλούσιο μπαμπά με εξοχικά σε νησιά και φράγκα για ξενοδοχεία.

Εκτος κι αν είναι κανένας που δεν τα φοβάται μαζί μου να φυλάει σκοπιά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σιγά που κοιμούνται. Και δεν είναι μόνο το βράδυ. Την μέρα;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 08:18Όπως όλα τα άλλα ζωάκια, κοιμούνται τη νύχτα και τα φίδια. Εκτός από ένα είδος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
το πιο συνηθισμένο ζωντανό σε χώρους κάμπινγκ είναι οι αρουραίοι.
Οι αρουραίοι δεν με τρομάζουν. Πολύ. Του κάνεις ξξξ και φευγει.the comet the course the tail έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 08:28το πιο συνηθισμένο ζωντανό σε χώρους κάμπινγκ είναι οι αρουραίοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 23 Μάιος 2019, 08:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida, να πάρεις και την γάτα μαζί τότε, να τα διώχνει όλα. 

Μπα και να μου τις φάει τίποταthe comet the course the tail έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 08:32Naida, να πάρεις και την γάτα μαζί τότε, να τα διώχνει όλα.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είναι θέμα χαρακτήρα ανθρώπου, στο άλλο άκρο του ελεύθερου κάμπινγκ είναι οι διακοπές στην Μύκονο και να κάθεσαι σε μαγαζιά που πληρώνεις 40 ευρώ την ξαπλώστρα.Uppercut έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 02:46Ποια είναι η γνώμη σας; Κάθε χρόνο σχεδόν με προσκαλούν φίλοι σε τέτοιες μαλακίες και πάντα λέω όχι. Όταν πάω διακοπές, θέλω να έχω την άνεση μου, το δωμάτιο μου, το μπάνιο μου. Ποιος στον πούτσο απολαμβάνει τις διακοπές του σε μία κωλοσκηνή; Και μην ακούσω "ε, μαλάκα απολαμβάνεις τη φύση". Όχι, εγώ απολαμβάνω την φύση. Κάνοντας κανό, windsurfing, σκαρφαλώνοντας, βολτάροντας, αράζοντας σε παραλίες. Αυτή είναι η απόλαυση, τα καλά κομμάτια της φύσης. Όποτε θέλω όμως, γυρνάω είτε σπίτι μου (αν είμαι σ' ένα από τα νησιά που έχω εξοχικό) ή στο δωμάτιο μου αν είμαι σε ξενοδοχείο. Αράζω με το air condition μου, κάνω μπάνιο, κάνω ότι γουστάρω, γιατί ζω στον 21ο αιώνα.
Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων στο ελεύθερο κάμπινγκ:
1) Αυτοί που το κάνουν για οικονομία, συνήθως κατασκηνώνουν δίπλα σε τουριστικά μέρη και κάνουν ότι και οι άλλοι που μένουν σε δωμάτια και ξενοδοχεία.
2) Αυτοί που το κάνουν από επιλογή και συνήθως κατασκηνώνουν σε απομονωμένα μέρη και δεν τους απασχολεί να πάνε κάθε βράδυ σε μπαράκι.
Μηχανικός έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 08:40Είναι θέμα χαρακτήρα ανθρώπου, στο άλλο άκρο του ελεύθερου κάμπινγκ είναι οι διακοπές στην Μύκονο και να κάθεσαι σε μαγαζιά που πληρώνεις 40 ευρώ την ξαπλώστρα.Uppercut έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 02:46Ποια είναι η γνώμη σας; Κάθε χρόνο σχεδόν με προσκαλούν φίλοι σε τέτοιες μαλακίες και πάντα λέω όχι. Όταν πάω διακοπές, θέλω να έχω την άνεση μου, το δωμάτιο μου, το μπάνιο μου. Ποιος στον πούτσο απολαμβάνει τις διακοπές του σε μία κωλοσκηνή; Και μην ακούσω "ε, μαλάκα απολαμβάνεις τη φύση". Όχι, εγώ απολαμβάνω την φύση. Κάνοντας κανό, windsurfing, σκαρφαλώνοντας, βολτάροντας, αράζοντας σε παραλίες. Αυτή είναι η απόλαυση, τα καλά κομμάτια της φύσης. Όποτε θέλω όμως, γυρνάω είτε σπίτι μου (αν είμαι σ' ένα από τα νησιά που έχω εξοχικό) ή στο δωμάτιο μου αν είμαι σε ξενοδοχείο. Αράζω με το air condition μου, κάνω μπάνιο, κάνω ότι γουστάρω, γιατί ζω στον 21ο αιώνα.
Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων στο ελεύθερο κάμπινγκ:
1) Αυτοί που το κάνουν για οικονομία, συνήθως κατασκηνώνουν δίπλα σε τουριστικά μέρη και κάνουν ότι και οι άλλοι που μένουν σε δωμάτια και ξενοδοχεία.
2) Αυτοί που το κάνουν από επιλογή και συνήθως κατασκηνώνουν σε απομονωμένα μέρη και δεν τους απασχολεί να πάνε κάθε βράδυ σε μπαράκι.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1359 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Airman68
25 Μαρ 2024, 15:54