Επανάληψη στο τηλέφωνο.
Επανάληψη στο τηλέφωνο.
Γίνεται να συνομιλείς με κάποιον στο τηλ, και να μπλοκάρει, να επαναλαμβάνεται μια ομιλία του περίπου 2 λεπτά, με 3, και να ξαναπαίζεται; Και να νομίζεις πως σου λέει τα ίδια, ώσπου καταλαβαίνεις πως είναι τα ίδια που ακούς; Το κλείνεις, το ξανασηκώνει, και μιλάτε κανονικά. Ο άλλος νόμιζε πως είχε πέσει η γραμμή. Πώς γίνεται;
Ordem e Progresso.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Επανάληψη στο τηλέφωνο.
Λαμβάνοντας υπ' όψιν και την pupula duplex του μεκ, καταλήγουμε στο δυσάρεστο συμπέρασμα ότι χρειάζεστε εξορκιστή
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
κάνουμε πολύ καλές τιμές Γερμανίας για όποιον ενδιαφέρεται παιδιά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- blackpaint
καποιος παρακολουθει τις τηλεφωνικες συνομιλιες σουCavaliere έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 20:46Γίνεται να συνομιλείς με κάποιον στο τηλ, και να μπλοκάρει, να επαναλαμβάνεται μια ομιλία του περίπου 2 λεπτά, με 3, και να ξαναπαίζεται; Και να νομίζεις πως σου λέει τα ίδια, ώσπου καταλαβαίνεις πως είναι τα ίδια που ακούς; Το κλείνεις, το ξανασηκώνει, και μιλάτε κανονικά. Ο άλλος νόμιζε πως είχε πέσει η γραμμή. Πώς γίνεται;
όπα ρε μαν κι εμείς τι; κλέφτες θα γίνουμε;blackpaint έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 21:05καποιος παρακολουθει τις τηλεφωνικες συνομιλιες σουCavaliere έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 20:46Γίνεται να συνομιλείς με κάποιον στο τηλ, και να μπλοκάρει, να επαναλαμβάνεται μια ομιλία του περίπου 2 λεπτά, με 3, και να ξαναπαίζεται; Και να νομίζεις πως σου λέει τα ίδια, ώσπου καταλαβαίνεις πως είναι τα ίδια που ακούς; Το κλείνεις, το ξανασηκώνει, και μιλάτε κανονικά. Ο άλλος νόμιζε πως είχε πέσει η γραμμή. Πώς γίνεται;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Κάποιος ιός ίσως αν είναι κινητό; Να παρακολουθούν το κινητό;
Εγώ έχω την εφαρμογή του ΟΑΣΑ. Κάθε πρωί βλέπω πότε έρχεται ένα συγκεκριμένο λεωφορείο. Εδώ και μερικές μέρες δεν εμφανίζει τα λεωφορεία που κινούνται προς την κατεύθυνση που θέλω. Την άλλη κατεύθυνση την εμφανίζει, τα άλλα λεωφορεία το ίδιο, στο λαπτοπ και τον υπολογιστή της δουλειάς, εμφανίζονται κανονικά. Έχω πρόγραμμα προστασίας από ιούς.
Εγώ έχω την εφαρμογή του ΟΑΣΑ. Κάθε πρωί βλέπω πότε έρχεται ένα συγκεκριμένο λεωφορείο. Εδώ και μερικές μέρες δεν εμφανίζει τα λεωφορεία που κινούνται προς την κατεύθυνση που θέλω. Την άλλη κατεύθυνση την εμφανίζει, τα άλλα λεωφορεία το ίδιο, στο λαπτοπ και τον υπολογιστή της δουλειάς, εμφανίζονται κανονικά. Έχω πρόγραμμα προστασίας από ιούς.
- Dwarven Blacksmith
- Βινόσαυρος
Κάπως έτσι δηλαδή;
- Σ'αγαπώ.
- Εγώ πιο πολύ.
- Εγώ πιο πολύ.
- Εγώ πιο πολύ.
...
- Σ'αγαπώ.
- Εγώ πιο πολύ.
- Εγώ πιο πολύ.
- Εγώ πιο πολύ.
...
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- blackpaint
αφου αυτο συμβαινει, καποιος ηχογραφει τη συνομιλια. Oχι απαραιτητα καποιος, συνηθως αυτοματα γινονται αυτα. Μπορει να ναι και καποιος μ ενα ραδιο σκαννερ και να παιζει απλα. Καβαλιερε, ανδροιδ εχεις;
Όχι. Ας πούμε, σου λέω εγώ για 2 λεπτά κάτι. Μετά ξανακούγεται. Πάλι 2 λεπτά. Μετά ξανακούγεται.Βινόσαυρος έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 21:13Κάπως έτσι δηλαδή;
- Σ'αγαπώ.
- Εγώ πιο πολύ.
- Εγώ πιο πολύ.
- Εγώ πιο πολύ.
...
Π.χ. ""Και τότε πήγα... (2 λεπτά) και έτσι πέθανε ο Γιώργος"".
Το ίδιο.
Το ίδιο. Το ίδιο.
μέχρι που αποφάσισα να το κλείσω. Το άκουσα κάπου 15 φορές.
Ordem e Progresso.
Αυτό σημαίνει ότι κάπου έχει καταγραφεί η συνομιλία, επανάληψη χωρίς καταγραφή δεν γίνεται.Cavaliere έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 22:43Όχι. Ας πούμε, σου λέω εγώ για 2 λεπτά κάτι. Μετά ξανακούγεται. Πάλι 2 λεπτά. Μετά ξανακούγεται.Βινόσαυρος έγραψε: ↑28 Απρ 2018, 21:13Κάπως έτσι δηλαδή;
- Σ'αγαπώ.
- Εγώ πιο πολύ.
- Εγώ πιο πολύ.
- Εγώ πιο πολύ.
...
Π.χ. ""Και τότε πήγα... (2 λεπτά) και έτσι πέθανε ο Γιώργος"".
Το ίδιο.
Το ίδιο. Το ίδιο.
μέχρι που αποφάσισα να το κλείσω. Το άκουσα κάπου 15 φορές.
the end
Και τι έγινε, ας πούμε; Του ξέφυγε του κοριού, και εγώ άκουσα μέρος του καταγεγραμμένου; Δεν έχει κανείς λόγο να με παρακολουθήσει, ούτε μένα, ούτε τον ανθρωπάκο που μιλούσα.
Ordem e Progresso.
Με σταθερό δεν μου έχει συμβεί. Αν και έχω παρατηρήσει πολλές φορές ηχώ και παρεμβολές.
Παλαιότερα το 2000, είχαμε ένα πρόγραμμα στο skype όπου μπορούσες να συνδέσεις δύο σταθερά να χτυπήσουν και αν τα σήκωναν και μιλούσαν μπορούσες να ακούσεις την συνομιλία. Φαντάζομαι τι μπορεί να υπάρχει τώρα.
Όταν η τηλεόραση ανοίγει μόνη της αφού τη κλείσω, αλλάζει μόνη της κανάλια πολύ γρήγορα χωρίς να αγγίξω το τηλεκοντρόλ τι συμβαίνει; Το έκανε περίπου δύο με τρία λεπτά μια μέρα. Από τότε δεν το έχει ξανακάνει.
Παλαιότερα το 2000, είχαμε ένα πρόγραμμα στο skype όπου μπορούσες να συνδέσεις δύο σταθερά να χτυπήσουν και αν τα σήκωναν και μιλούσαν μπορούσες να ακούσεις την συνομιλία. Φαντάζομαι τι μπορεί να υπάρχει τώρα.
Όταν η τηλεόραση ανοίγει μόνη της αφού τη κλείσω, αλλάζει μόνη της κανάλια πολύ γρήγορα χωρίς να αγγίξω το τηλεκοντρόλ τι συμβαίνει; Το έκανε περίπου δύο με τρία λεπτά μια μέρα. Από τότε δεν το έχει ξανακάνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν σας βλέπω δεν σας υπολογίζω θα πάρω τηλέφωνο τον Υπουργό να σας διώξει
από Frappezitis » 27 Μαρ 2025, 21:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 72 Απαντήσεις
- 1328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
29 Μαρ 2025, 09:39
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
13 Ιαν 2024, 11:14