Πέθανε ο «Μικρός Σερίφης»
-
Πέθανε ο «Μικρός Σερίφης»
O Θεος ας τον αναπαυσει.
Αν εχω διαβασει "Μικρο Σεριφη","Μικρο Καοΰμπόυ" και "Μικρο Αρχηγο"!
https://www.in.gr/2019/06/10/greece/pet ... s-serifis/
Αν εχω διαβασει "Μικρο Σεριφη","Μικρο Καοΰμπόυ" και "Μικρο Αρχηγο"!
https://www.in.gr/2019/06/10/greece/pet ... s-serifis/
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Re: Πέθανε ο «Μικρός Σερίφης»
RIP. Ο Δημήτρης Αδαμόπουλος (Τζιμ Άνταμς), η Ντιάνα Μόρισον, ο Πεπίτο και ο Τσιπιρίπο είναι πλέον ορφανοί.
Μεγάλος fun και αναγνώστης "Μικρού Σερίφη", "Μικρού Αρχηγού" και "Μικρού Καουμποϋ" μέχρι την εφηβεία. Ποτέ δε κατάλαβα τη διαφορά των τριών περιοδικών.
Επειδή στα δικά μου παιδικά χρόνια τα τεύχη κυκλοφορούσαν με τυχαία σειρά, η μεγαλύτερη συγκίνηση ήταν όταν κατάφερα να βρω και να συμπληρώσω τα οκτώ τεύχη της αρχής του θρύλου.
Ο καλός ήταν Έλληνας και ο μεγάλος του αντίπαλος τι άλλο θα μπορούσε να είναι από έναν Ελ Ατατούρκ.
Μια φορά κι ένα καιρό είχαν σατυρίσει την τετράδα και οι Απαράδεκτοι αλλά άντε να βρεις αυτό το video μετά από 25-30 χρόνια.
Μεγάλος fun και αναγνώστης "Μικρού Σερίφη", "Μικρού Αρχηγού" και "Μικρού Καουμποϋ" μέχρι την εφηβεία. Ποτέ δε κατάλαβα τη διαφορά των τριών περιοδικών.
Επειδή στα δικά μου παιδικά χρόνια τα τεύχη κυκλοφορούσαν με τυχαία σειρά, η μεγαλύτερη συγκίνηση ήταν όταν κατάφερα να βρω και να συμπληρώσω τα οκτώ τεύχη της αρχής του θρύλου.
Ο καλός ήταν Έλληνας και ο μεγάλος του αντίπαλος τι άλλο θα μπορούσε να είναι από έναν Ελ Ατατούρκ.
Μια φορά κι ένα καιρό είχαν σατυρίσει την τετράδα και οι Απαράδεκτοι αλλά άντε να βρεις αυτό το video μετά από 25-30 χρόνια.
Διάβαζα το 1994 - 2000. Είχα τεράστια συλλογή.
Στον Μικρό Σερίφη υπήρχε και 5ο άτομο, η μικρή Παλόμα.
Στον Μικρό Σερίφη υπήρχε και 5ο άτομο, η μικρή Παλόμα.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- wooded glade
Πως διέδιδε τον διεθνή κομμουνισμό μέσα από το Λούκυ Λουκ ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Όταν ήμουν μικρός νόμιζα πως υπήρχε Τζίμ Άνταμς και πως ήταν ο βιογράφος του ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Όλο το χαρτζηλίκι εκεί πήγαινε και στον Μικρό Ήρωα, Μπλεκ, κλπ
Λοχαγό Μάρκ, Όμπραξ, Κάπταιν Μίκυ, Ρίνγκο, Ροντέο, Λούκυ Λουκ ...και φυσικά Μικρούς Καουμπόυ/Σερίφη/Αρχηγό με τον Πεπίτο Γκονζάλες να κυνηγάει τους μπαντίδος.

… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Διάβαζα το μικρό εβραίο, είχε και αυτός το σήμα του σερίφη.μην παρεξηγηθώ πάντα μου άρεσαν οι ινδιανοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κόβατε κεφάλια ε ? - Ναι, αλλά ήμουν μικρός.
από Frappezitis » 11 Δεκ 2024, 06:10 » σε Ιστορία - 9 Απαντήσεις
- 514 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
21 Δεκ 2024, 01:48
-
-
- 30 Απαντήσεις
- 735 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
16 Δεκ 2024, 19:18
-
-
Νέα δημοσίευση Ο μικρός "Κλεομένης"
από Mike Bassett » 09 Φεβ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 103 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
09 Φεβ 2024, 22:10
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 517 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
28 Δεκ 2023, 08:24