Ζητούνται ένορκοι
Ζητούνται ένορκοι
Γενικά, παίζουν διάφορες προσωπικές κόντρες στο πχόρουμ. Πολλές φορές καταλήγουν σε δύο ανθρώπους που λένε
-εσύ έχεις άδικο
-όχι, εσύ έχεις άδικο
ή
-αυτά που λες δεν βγάζουν νόημα,
-αυτά που λέω βγάζουν μια χαρά νόημα, αλλά εσύ παραείσαι ηλίθιος για να τα καταλάβεις
ή
-Αυτό που λες είναι σεξιστικό
-Αυτό που λέω στέκει μια χαρά, αλλά παραείσαι χιονονιφάδα για να το ανεχτείς
Όταν παίζουν αυτές οι διαμάχες οι τριγύρω λένε "πού να μπλέκω τώρα, άφησέ τους να τα βρούνε μόνοι τους". Μπορεί να νιώθουν ότι με το να χωθούν σε μία διαμάχη ακάλεστοι, πιο πολλές πιθανότητες έχουν να τσαντίσουν και τους δύο παρά να κάνουν κάτι καλό. Προτείνω λοιπόν, κάθε φορά που δύο μαλώνουν για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, οποιοσδήποτε από τους "αντίδικους" να έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει την φράση "ζητούνται ένορκοι". Αυτό θα είναι κάλεσμα στους γύρω να πάρουν θέση πάνω στο ζήτημα. Η θέση αυτή δεν θα είναι ετυμηγορία για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο σε ευρύτερο πλαίσιο, αν ας πούμε είναι προτιμότερος ο καπιταλισμός ή ο κομμουνισμός, αλλά σε καθεαυτή την προσωπική διαμάχη, σα να λέμε "έστω ότι διαφωνείς με την πρότασή μου κ. ένορκε, αλλά εδώ ο άλλος δε με κατηγορεί για το λάθος της πρότασής μου, αλλά για το ότι δεν βγαίνει νόημα από αυτά που λέω. Έχει δίκιο ή άδικο;" Βέβαια, θα λαμβάνεται υπ' όψη και το κύρος της γνώμης των "ενόρκων". Διαφορετικό βάρος θα έχει η γνώμη κάποιου χρήστη που αν ο πολιτικός του αρχηγός πει ότι ο ήλιος ανατέλλει από την δύση θα μπει να δώσει επιχειρήματα για το αληθές της φράσης, διαφορετικό αυτός που βλέπει τα πράγματα πιο ψύχραιμα.
Πιστεύετε ότι θα βοηθήσει την λειτουργία του πχόρουμ κάτι τέτοιο;
-εσύ έχεις άδικο
-όχι, εσύ έχεις άδικο
ή
-αυτά που λέω βγάζουν μια χαρά νόημα, αλλά εσύ παραείσαι ηλίθιος για να τα καταλάβεις
ή
Όταν παίζουν αυτές οι διαμάχες οι τριγύρω λένε "πού να μπλέκω τώρα, άφησέ τους να τα βρούνε μόνοι τους". Μπορεί να νιώθουν ότι με το να χωθούν σε μία διαμάχη ακάλεστοι, πιο πολλές πιθανότητες έχουν να τσαντίσουν και τους δύο παρά να κάνουν κάτι καλό. Προτείνω λοιπόν, κάθε φορά που δύο μαλώνουν για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, οποιοσδήποτε από τους "αντίδικους" να έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει την φράση "ζητούνται ένορκοι". Αυτό θα είναι κάλεσμα στους γύρω να πάρουν θέση πάνω στο ζήτημα. Η θέση αυτή δεν θα είναι ετυμηγορία για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο σε ευρύτερο πλαίσιο, αν ας πούμε είναι προτιμότερος ο καπιταλισμός ή ο κομμουνισμός, αλλά σε καθεαυτή την προσωπική διαμάχη, σα να λέμε "έστω ότι διαφωνείς με την πρότασή μου κ. ένορκε, αλλά εδώ ο άλλος δε με κατηγορεί για το λάθος της πρότασής μου, αλλά για το ότι δεν βγαίνει νόημα από αυτά που λέω. Έχει δίκιο ή άδικο;" Βέβαια, θα λαμβάνεται υπ' όψη και το κύρος της γνώμης των "ενόρκων". Διαφορετικό βάρος θα έχει η γνώμη κάποιου χρήστη που αν ο πολιτικός του αρχηγός πει ότι ο ήλιος ανατέλλει από την δύση θα μπει να δώσει επιχειρήματα για το αληθές της φράσης, διαφορετικό αυτός που βλέπει τα πράγματα πιο ψύχραιμα.
Πιστεύετε ότι θα βοηθήσει την λειτουργία του πχόρουμ κάτι τέτοιο;
Re: Ζητούνται ένορκοι
Είχε ξαναγίνει κάπως στο παλιό αυτό. Ή ήταν στα σκαριά κάπως. Δε θα έπιανε γιατί όλοι είναι κάπου. Λίγοι είμαστε αντικειμενικοι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Γραφικός έγραψε: ↑29 Ιουν 2019, 23:48Γενικά, παίζουν διάφορες προσωπικές κόντρες στο πχόρουμ. Πολλές φορές καταλήγουν σε δύο ανθρώπους που λένε
-εσύ έχεις άδικο
-όχι, εσύ έχεις άδικο
ή
ή
ο καιρός για συζήτηση πέρασε γραφικέ
και εσύ κυνηγούσες ανεμόμυλους.
τώρα όσο και να μιλήσεις δεν θα βγάλεις άνεμο για να γυρίζουν οι ανεμόμυλοι που κυνήγησες.
προετοιμάσου.
το μέλλον σου του μου θα είναι χειρότερο από ότι έχεις διαβάσει στα κόμικς
Όποιος σκέφτεται συνέχεια την μάχη δεν την κερδίζει. Χρειάζεται να αφιερώνει χρόνο στο να την ξεχάσει κάποιες λίγες ώρες. Το ξεκούραστο μυαλό είναι δυνατότερο από το κουρασμένο. Το αν κυνηγώ ανεμόμυλους ή αν οι υπόλοιποι βλέπετε γίγαντες και λέτε "κοιτάχτε τι ωραίοι, γραφικοί ανεμόμυλοι" θα το δείξει ο χρόνος.
o γραφικός λεει γραφικοτητες κι εχει αδικο γιατι ειναι κουμούνι. επειδη ομως ακριβως ειναι κουμουνι δεν προκεται να καταλαβει όιτ και να του πω οπότε...
"ζητούνται ένορκοι"
"ζητούνται ένορκοι"
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Dante Alighieri
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Και με ποιά κριτήρια θα ορίζονται οι ένορκοι; Άμα είναι αυτόκλητοι, θα σπεύσουν να υποστηρίξουν τον ομοϊδεάτη τους. Για να έχεις ένα αντικειμενικό ορκωτό δικαστήριο, θα πρέπει να υπάρχει ένα πρόγραμμα που θα επεξεργάζεται τις προτιμήσεις κάθε μέλους και θα τον βάζει σε κατηγορία. Όταν δε θα πατάει κάποιος το κουμπί για να έρθουν οι ένορκοι, μετά απο το πάτημα του οποίου θα βγαίνει και μια ψηφοφορία πάνω απο το νήμα, θα έχουν δικαίωμα υποβολής ψήφου μόνο εκείνα τα μέλη τα οποία έχει κρίνει το πρόγραμμα πως δεν συγκαταλέγονται σε κάποια κατηγορία απο αυτές ή αντίπαλες σε εκείνες, στις οποίες βρίσκονται οι δύο συζητητές. Π.χ. συζητάει ο Χαϊλάντερ και ο Άντερ για ένα θέμα πολιτικής, και πατάει το κουμπί επίκλησης του μικτού ορκωτού ένας απο τους δύο. Εάν έρθουν όλα τα ζαιομπότ ή τα νδμποτ, είναι προφανές πως θα δημιουργηθεί ένα είδος διαδικτυακής διελκυστίνδας, όπου θα μετρηθεί ποιός μπορεί να μαζέψει περισσότερους οπαδούς. Όπως κάνουν περίπου οι συμμορίες του δρόμου. Για αυτό, καλό θα είναι να γίνεται επίκληση (αυτόματα) μέσω τυχαίας επιλογής ορισμένων μελών απο μια δεξαμενή απολιτικ (ως προς το συγκεκριμένο παράδειγμα) χρηστών, που θα πληρούν και κάποια άλλα κριτήρια, όπως π.χ. το ότι δεν θα έχουν αλληλοβριστεί με κάποιον απο τους συζητητές, και να ψηφίζουν εκείνοι. Μόνο εκείνοι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Περιέγραψες τον ιδανικο συντονιστη. Νομιζω αυτα ειναι (η πρέπει τουλάχιστον) τα κριτηρια για να ειναι καποιος συντονιστης. κατα δυναμη μη-φανατικος (απολιτικ γενικα δεν παιζει) και να μην αλληλοβριζεται με τον κοσμο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Είμαι βέβαιος πως οι τέλειοι και αμερόληπτοι ένορκοι θα ήτανε, αν υπήρχαν φυσικά εξωγηινοι-Βούλκανιοι όπως ο Spok του star trek... είχαν εξελιχθεί ώστε να αποβάλλουν τελείως το συναίσθημα αν και ο σποκ ήταν μισός γήινος από τη μητέρα του... Εξισου σημαντικό ήταν η πολύμαθεια του ένεκα κατείχε θέση αξιωματικού επιστημών
ΑΝ τώρα κάποιος πάσχει από αμβλυση συναισθημάτων και είναι πολυμαθέστατος θα αρκούσε και ως μόνος ένορκος.
επειδή έχω μελετήσει το ρόλο του στο star trek θα σας στενοχωρήσω κάπως... αν υπήρχε ο σποκ πολύ φοβούμαι ότι θα μάρξιζε τα μαλα...
ΑΝ τώρα κάποιος πάσχει από αμβλυση συναισθημάτων και είναι πολυμαθέστατος θα αρκούσε και ως μόνος ένορκος.
επειδή έχω μελετήσει το ρόλο του στο star trek θα σας στενοχωρήσω κάπως... αν υπήρχε ο σποκ πολύ φοβούμαι ότι θα μάρξιζε τα μαλα...
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
δεν μου κάνει εντύπωση. αυτο που περιγραφεις ειναι αυτισμος με στοιχεια savant syndrome. του πετας τα σπιρτα χαμω και αυτος τα μετραει με τη μια και μετα τα παιρνει ακριβοδικαια απο τον καθενα συμφωνα με τις δυνατοτητες του και τα δινει στον καθένα σύμφ....τα βαζει στο στομα του και τ'αναβει.ΑΝ τώρα κάποιος πάσχει από αμβλυση συναισθημάτων και είναι πολυμαθέστατος θα αρκούσε και ως μόνος ένορκος.
Υπάρχει ένας σχετικά εύκολος τρόπος για την επιλογή των συμβούλων της φυλής που θέλει ο Γραφικός.
Να ανοίξει ένα θέμα όπου όποιος θέλει θα δηλώνει ποιους θα ήθελε από την αντίπαλη ομάδα για δικούς του συνήγορους σε μία δίκη (φορουμική αντιδικία στη συγκεκριμένη περίπτωση). Ο καθένας μπορεί να επιλέγει μέχρι 4.
Οι ομάδες θα είναι μόνον δύο, η αριστερή και η δεξιά και θα περιλαμβάνουν από τα άκρα έως το κέντρο.
Ο διαχωρισμός του κέντρου θα αρχίζει από τη νδ και το κινάλ.
Όποιος θέλει μπορεί να το ξεκινήσει. Η δική μου εκτίμηση πάντως, είναι ότι δεν θα τραβήξει. Ελπίζω στη διάψευση της.
Να ανοίξει ένα θέμα όπου όποιος θέλει θα δηλώνει ποιους θα ήθελε από την αντίπαλη ομάδα για δικούς του συνήγορους σε μία δίκη (φορουμική αντιδικία στη συγκεκριμένη περίπτωση). Ο καθένας μπορεί να επιλέγει μέχρι 4.
Οι ομάδες θα είναι μόνον δύο, η αριστερή και η δεξιά και θα περιλαμβάνουν από τα άκρα έως το κέντρο.
Ο διαχωρισμός του κέντρου θα αρχίζει από τη νδ και το κινάλ.
Όποιος θέλει μπορεί να το ξεκινήσει. Η δική μου εκτίμηση πάντως, είναι ότι δεν θα τραβήξει. Ελπίζω στη διάψευση της.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θέτω εαυτόν στην διάθεση του πχόρουμ, ειδικά σε συζητήσεις που οι κόντρες είναι με κομουνιστές. 

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Μονο εγω μπορώ να ειμαι ενορκος όλοι οι αλλοι ειστε νουμερα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ζητούνται μοντέλα
από πήζον bot » 31 Μάιος 2023, 23:33 » σε Μικρές αγγελίες & Διαφημίσεις - 14 Απαντήσεις
- 2927 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
09 Ιουν 2023, 20:08
-