Μου τη σπάνε. Πολύ μου τη σπάνε

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μου τη σπάνε. Πολύ μου τη σπάνε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 19 Σεπ 2019, 23:33

Δεν είναι νήμα για διαλόγους. Είναι νήμα κραξίματος αυτών που σπάνε νεύρα με τη βλακεία τους, την δεδομένη τους αυτοπεποίθηση που χαλαρά κι αβίαστα την εκφράζουν με την αυταπάτη ότι έχουν και υπόσταση κιόλας που θα ευοδώσει στην κοινωνική αλληλεπίδραση. Ουστ ρε.
Εδώ θα σχολιάζονται και θα κράζονται τα κακώς κείμενα που βλέπω στο ίντερνετ (αυτός ο ιστότοπος με τους χρήστες του, θα εξαιρείται).
SpoilerShow
Πολιτική παράκαμψης των κανονισμών :roll:
Οι δημοσιεύσεις θα αποτελούν ξεχωριστό κεφάλαιο η κάθε μία. Το νήμα στοχεύει στο να προκαλέσει πλήγμα στην ιξώδη νοοτροπία και σε κάθε στερεότυπη συμπεριφορά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 19 Σεπ 2019, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Re: Μου τη σπάνε. Πολύ μου τη σπάνε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 19 Σεπ 2019, 23:34

Το νήμα στοχεύει στο να προκαλέσει πλήγμα στην ιξώδη νοοτροπία και σε κάθε στερεότυπη συμπεριφορά.

ποιός θα το ξεκινήσει :102:

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 19 Σεπ 2019, 23:36

Χουργιατς έγραψε:
19 Σεπ 2019, 23:34
Το νήμα στοχεύει στο να προκαλέσει πλήγμα στην ιξώδη νοοτροπία και σε κάθε στερεότυπη συμπεριφορά.

ποιός θα το ξεκινήσει :102:
Εγώ. Αλλά κάτσε ρε να στρίψουμε κάνα τσιγάρο να βάλουμε κάτι να πιούμε. Πωωωω! :xena:

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 19 Σεπ 2019, 23:41

μου την σπάει ο Χαοτικός ο σπασίκλας που σώνει και καλά θέλει να βγάλει άκρη με ιδεολογικά αντίθετους, που με τόσα χρόνια πχορουμικής εμπειρίας δεν ιδρώνει το αυτί τους, και πολλές φορές τον τρολλάρουν κιόλας.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 19 Σεπ 2019, 23:53

Πάντα μπορεί να βγει άκρη παπαροντολμά. Δεν λέω ότι πάντα βγαίνει άκρη (ίσως και ποτέ να μην έχει βγει ή ίσως να έχει βγει και κάνα δυο φορές και να μας διαφεύγει το γεγονός, ολονών μας) Αλλά πάντα είναι εν δυνάμει κάτι τέτοιο. Άλλωστε για το εν δυνάμει ζούμε όχι για το αποτέλεσμα. Διαφωνείς;
Ωστόσο δεν το κάνω για να βγάλω άκρη ρε
SpoilerShow
Έχω άκρη. Εντάξει :smt047
Έτσι απλά το κάνω.

Και μη μου γαμάτε το κραξόνημα. Θα πέφτει μπινελίκωμα με αναλύσεις και επιστημονική μεθοδολογία.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 19 Σεπ 2019, 23:56

Είδα τίτλο «μου τη σπάνε» και μπήκα να δω πώς μπορώ να βοηθήσω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 20 Σεπ 2019, 00:03

hellegennes έγραψε:
19 Σεπ 2019, 23:56
:smt129

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 20 Σεπ 2019, 00:03

hellegennes έγραψε:
19 Σεπ 2019, 23:56
Αυτό ήταν καλό.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 20 Σεπ 2019, 00:04

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 21 Σεπ 2019, 16:30

ΚΡΙΠ

Τι R.I.P. μωρή ακρυλική λινάτσα; Τι R.I.P; :xena:
Έτσι το έλεγε η θεια σου η Μαγδάλω στο χωριό; Τι σημαίνει αυτή η παπαριά που αναπαράγεις μόνο και μόνο επειδή το είδες να το λένε τα αμερικανά; Αλλά ας μη σε αδικώ δεν το λες μόνο και μόνο επειδή το είδες. Έχει παίξει ολόκληρη ψυχική διεργασία, που δεν θα την αναλύσω για να μην νιώσεις απογυμνωμένος. Όπως ένιωθες δηλαδή μεγαλώνοντας που το μόνο που όριζε τον εαυτό σου ήταν το σκατωμένο βρακί από το ξύσιμο του κώλου που έκανες πάνω από τα παντελόνια. Όχι δεν θα σου πω για την έλλειψη εαυτού που πάσχισες να την αντικαταστήσεις με ατάκες από τα έργα που έβλεπες στο κινηματογράφο μπας και η αυταπάτη λειτουργήσει. Ότι δεν είσαι εσύ δηλαδή, αλλά είσαι ο μαλάκας ο κάγκουρας ο Αμερικάνος που φόραγε στραβά το ηλίθιο καπέλο του και τα παντελόνια του μέχρι το μισό κώλο και αυτομάτως απέκτησες προσωπικότητα θεωρώντας το κάθε υπερατλαντικό βλαχαδερό σπουδαίο και μάγκα και στυλάτο. Μου πετάς ένα παπαρο-ακρωνύμιο που βάζουν στους τάφους και το καταθέτεις σε ποστ ως ευχή για το νεκρό. Την άλλη φορά να του ευχηθείς ενθάδε κείται ή να το διαβάσεις στον επικήδειο. Εύχομαι στον εκλιπόντα να έχει ένα καλό ενθάδε κείται! :102:

Μια μαλακία που λένε οι καθολικοί, που είναι ανώτεροι από μας, γιατί εμείς τρώμε πατσά ενώ αυτοί χάμπουργκερ, την αναπαράγεις βαριεστημένα κι ανάθεμα αν ξέρεις τι σημαίνει κι από που προέρχεται. Μέχρι και οι Ιρλανδοί που είναι κάργα Ελένες Λουκά σκέφτονται να το βγάλουν επειδή δεν λέει το αντίστοιχο κοράνι τους κάτι για την ανάπαυση ψυχών μέχρι την παγκόσμια ανάσταση.
Πες τουλάχιστον το δικό μας, "Αιωνία του η μνήμη¨που κι αυτό παπαριά είναι καθώς πας να πατσάρεις τον Θεό να τον θυμάται (πάλι μέχρι την ανάσταση :roll: )

Ότι πιο παπαρίστικο να εύχεσαι στο ανύπαρκτο, στο τίποτα να βιώσει κάποια συνθήκη. Αντί του ορθού, να απευθύνεσαι στους ζωντανούς, που βγάζει νόημα. Να τους πεις "Ζωή σε σας", Συλλυπητήρια", "να τον θυμάστε" (Αιωνία του η μνήμη από ανθρώπους όμως). Μια μπούρδα που επειδή έτυχε να ταιριάξει ακρωνυμικά με τη λατινική του απόδοση, το κρατήσανε οι ζαβοκαθολικοί επειδή το λατινικό δίνει κύρος.
Ρε με τα αμερικανάκια που έχουμε μπλέξει :011:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 21 Σεπ 2019, 17:00, έχει επεξεργασθεί 10 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 21 Σεπ 2019, 16:41

Χαοτικός έγραψε:
21 Σεπ 2019, 16:30
Ότι πιο παπαρίστικο να εύχεσαι στο ανύπαρκτο, στο τίποτα να βιώσει κάποια συνθήκη.
Αναρωτιέμαι τι είναι πιο επικίνδυνο. Εσύ ή αυτός με το
το σκατωμένο βρακί από ξύσιμο του κώλου που έκανες παω από τα παντελόνια
Μάλλον πάτε πακέτο, αλλά όχι για πολύ.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 21 Σεπ 2019, 16:43

Antares έγραψε:
21 Σεπ 2019, 16:41
Χαοτικός έγραψε:
Ότι πιο παπαρίστικο να εύχεσαι στο ανύπαρκτο, στο τίποτα να βιώσει κάποια συνθήκη.
Αναρωτιέμαι τι είναι πιο επικίνδυνο. Εσύ ή αυτός με το
το σκατωμένο βρακί από ξύσιμο του κώλου που έκανες παω από τα παντελόνια
Μάλλον πάτε πακέτο, αλλά όχι για πολύ.

Ρε ουστ. Αμερικανάκι κι εσύ .

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 21 Σεπ 2019, 16:43

:xena:

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 21 Σεπ 2019, 23:37

Όλοι πέσανε να με φάνε

https://ia601401.us.archive.org/0/items ... e-fane.mp3

Κι αφού το κάνανε καθισμένοι με τις κωλάρες τους στην καρέκλα του υπολογιστή ή στο τραίνο σκαλίζοντας το κινητό τους, νιώσανε τόσο σπουδαίοι! Μα τόσο σπουδαίοι, που αξιώνουν να έχουν και καμπινέ εκτός από το σπίτι τους. Στην κοινωνία στον κόσμο. Να βγάλουν εκεί τα σκατά τους. Σκατά που τα αγαπάνε όπως τα μωρά που περνάνε το πρωκτικό στάδιο ανάπτυξης της προσωπικότητας τους. Φρουροί της ορθότητας που έκατσε στα ξεροκέφαλά τους όπως κάθεται η κουτσουλιά του περιστεριού και δεν μπήκαν ποτέ στον κόπο να την καθαρίσουν. Δεν πα να έχει γαμηθεί όλη η ζωή σου, δεν πα να έχεις τέτοια σκασίλα. Δεν έχεις δικαίωμα να το πεις με δικά σου λόγια και τη δική σου οπτική. Είναι σαν να τους κλέβεις χώρο και δεν έχουν να τοποθετήσουν τη δική τους.
Ακόμα κι αυτοί που θέλουν να πάρουν το σκυλί πίσω. Έτσι γιατί η μαμά ήταν κτηνοβάτησα και θα της λείψει. Ή επειδή τα άλλα τρία παιδιά το θέλουν και αν λείπει θα νιώσουν διπλή απώλεια μαζί με το μωρό. Η απλά είναι καθυστερημένοι. Κάτι ρε παιδί μου.
Όχι δεν έχουν δικαίωμα. Πήραν έγκριση από τη βουλή των μυρίων; Δεν πήραν. Που πας ρε χωρίς έγκριση;
Και τι περιμένεις; να πεις κάτι χαλαρά και να μην σου την πέσει να σε βρίσει αυτός που σιχαίνεται τη γαμωκαθημερινότητά του και που έχει μάθει μια χαρά να το βουλώνει; Νισάφι πια. Πόσο θα το βουλώνει μπροστά στο αφεντικό, τον σύζυγο, τον πατερούλη; Έχεις το θράσος να εκφράσεις δυσφορία που σου την έπεσε ο Αφρικανός στην Ομόνοια; Φασίστα! Ή να παραπονεθείς για τον κωλόμπατσο που σε πρόσβαλε και σε κακοποίησε. πουστάρα αριστερέ άπλυτε;
Χώστε κι άλλα ρε. Πασχίστε για μια θέση μέσα στον όχλο να δείξετε ότι ξέρετε να κάνετε θόρυβο και να πρωτοστατείτε στη διατάραξη της υγιούς συνύπαρξης. Είναι μεγάλο τρεντιλίκι αυτό και θα έχετε και μπόνους. Δεν θα κοιτάζεστε στον καθρέφτη με άγχος για τη σκατόφατσα που σας έτυχε και σας βαραίνει τόσο. Θα έχετε σκατόφατσα με likes και θα είναι πιο υποφερτό. :smt023

Όλο το απόσπασμα (3 λεπτά)
https://ia601505.us.archive.org/7/items ... %CE%B7.mp3
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 21 Σεπ 2019, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 21 Σεπ 2019, 23:45

Χαοτικός έγραψε:
Ότι πιο παπαρίστικο να εύχεσαι στο ανύπαρκτο, στο τίποτα να βιώσει κάποια συνθήκη. Αντί του ορθού, να απευθύνεσαι στους ζωντανούς, που βγάζει νόημα. Να τους πεις "Ζωή σε σας", Συλλυπητήρια", "να τον θυμάστε" (Αιωνία του η μνήμη από ανθρώπους όμως). Μια μπούρδα που επειδή έτυχε να ταιριάξει ακρωνυμικά με τη λατινική του απόδοση, το κρατήσανε οι ζαβοκαθολικοί επειδή το λατινικό δίνει κύρος.
Ρε με τα αμερικανάκια που έχουμε μπλέξει :011:
Εμ.... είναι κατευθείαν από τον Ησαΐα (ἔσται ἐν εἰρήνῃ ἡ ταφὴ αὐτοῦ).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών