Τα φώτα σας και τις εμπειρίες σας

Χαβαλές. Βγάζουν και τα απωθημένα τους σε ανώτερους τώρα που δεν νιώθουν ότι τους ασκείται εξουσία. Οι φαντάροι που υπηρετούν γουστάρουν. Αν και δεν ξέρω πως είναι πια ο στρατός με αυτήν την ενιάμηνη θητεία (οχτάμηνη; Εφτάμηνη;) Ούτε αν υπάρχουν αυτά τα απωθημένα και πως φέρονται πλέον οι καραβανάδες. Τότε δεν είναι τυχαίο που δεν γούσταρε κανείς και ήταν μέσα στην κουλτούρα μας το τρελόχαρτο.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑01 Οκτ 2019, 13:29Λοιπόν,μου ρθε χαρτί για επίστρατος στον Β.Έβρο,πρώτη φορά από τότε που απολύθηκα το 2007.
Λευκός Λύκος έγραψε: ↑01 Οκτ 2019, 13:29Λοιπόν,μου ρθε χαρτί για επίστρατος στον Β.Έβρο,πρώτη φορά από τότε που απολύθηκα το 2007.
2006 Γ Εσσο ήμουν.Kauldron έγραψε: ↑01 Οκτ 2019, 13:40Λευκός Λύκος έγραψε: ↑01 Οκτ 2019, 13:29Λοιπόν,μου ρθε χαρτί για επίστρατος στον Β.Έβρο,πρώτη φορά από τότε που απολύθηκα το 2007.
'07, ε?
Μια χαρά. Μπορεί να δείς παλιοσειρές, και γενικά θα έχει πλάκα η φάση.
Μην κάνετε μπουρδέλο το στρατόπεδο, αν σας βάλουν μαζί με στρατιώτες που υπηρετούν. Σκεφτείτε τα παιδάκια που θα πρέπει να καθαρίσουν, δεν φταίνε σε τίποτα.
Μην ξεφτιλίζετε την όποια εκπαίδευση θα κάνετε. Εντάξει, χαβαλέ θα έχει πχ στο πυρ και κίνηση με μπάμ αντί αβολίδωτα, αλλά ας είμεθα και λίγο σοβαροί.
Για να μην νιώθεις μόνος, να σε Ενημερώσω οτι όπου να ναι έρχεται και η Γενική (επιστράτευση)Λευκός Λύκος έγραψε: ↑01 Οκτ 2019, 13:29Λοιπόν,μου ρθε χαρτί για επίστρατος στον Β.Έβρο,πρώτη φορά από τότε που απολύθηκα το 2007.
Και οι γιωτάδες;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: ↑01 Οκτ 2019, 13:48Για να μην νιώθεις μόνος, να σε Ενημερώσω οτι όπου να ναι έρχεται και η Γενική (επιστράτευση)Λευκός Λύκος έγραψε: ↑01 Οκτ 2019, 13:29Λοιπόν,μου ρθε χαρτί για επίστρατος στον Β.Έβρο,πρώτη φορά από τότε που απολύθηκα το 2007.
Χαοτικός έγραψε: ↑01 Οκτ 2019, 13:50Και οι γιωτάδες;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: ↑01 Οκτ 2019, 13:48Για να μην νιώθεις μόνος, να σε Ενημερώσω οτι όπου να ναι έρχεται και η Γενική (επιστράτευση)Λευκός Λύκος έγραψε: ↑01 Οκτ 2019, 13:29Λοιπόν,μου ρθε χαρτί για επίστρατος στον Β.Έβρο,πρώτη φορά από τότε που απολύθηκα το 2007.
Εμένα δεν με καλέσανε ποτέ γαμώτοΝτεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: ↑01 Οκτ 2019, 13:52Χαοτικός έγραψε: ↑01 Οκτ 2019, 13:50Και οι γιωτάδες;Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: ↑01 Οκτ 2019, 13:48
Για να μην νιώθεις μόνος, να σε Ενημερώσω οτι όπου να ναι έρχεται και η Γενική (επιστράτευση)
Θα κάτσουμε να προσέχουμε το ΠΑΚΥ
τυχερός είσαιΛευκός Λύκος έγραψε: ↑01 Οκτ 2019, 13:29Λοιπόν,μου ρθε χαρτί για επίστρατος στον Β.Έβρο,πρώτη φορά από τότε που απολύθηκα το 2007.
Καλά βρε, λίγες μέρες θα είναι, θέλετε και έξοδο?Λευκός Λύκος έγραψε: ↑01 Οκτ 2019, 13:432006 Γ Εσσο ήμουν.Kauldron έγραψε: ↑01 Οκτ 2019, 13:40Λευκός Λύκος έγραψε: ↑01 Οκτ 2019, 13:29Λοιπόν,μου ρθε χαρτί για επίστρατος στον Β.Έβρο,πρώτη φορά από τότε που απολύθηκα το 2007.
'07, ε?
Μια χαρά. Μπορεί να δείς παλιοσειρές, και γενικά θα έχει πλάκα η φάση.
Μην κάνετε μπουρδέλο το στρατόπεδο, αν σας βάλουν μαζί με στρατιώτες που υπηρετούν. Σκεφτείτε τα παιδάκια που θα πρέπει να καθαρίσουν, δεν φταίνε σε τίποτα.
Μην ξεφτιλίζετε την όποια εκπαίδευση θα κάνετε. Εντάξει, χαβαλέ θα έχει πχ στο πυρ και κίνηση με μπάμ αντί αβολίδωτα, αλλά ας είμεθα και λίγο σοβαροί.
Τι πυρ και κίνηση;Και παραλαγές θα δώσουν;
Έξω δεν βγαίνουμε;