Είναι φυσιολογικό αυτό;
Είναι φυσιολογικό αυτό;
Ως άνεργος έχω επιφορτιστεί με την σίτιση της οικογένειας (την εκτέλεση, όχι το κόστος) που πάει να πει: μάνα (από τότε που πήρε σύνταξη έχει γεμίσει τον χρόνο της με ασχολίες), πατέρας (κάνει τις δουλειές στον κήπο), αδερφός (εργάζεται), κουνιάδα (εργάζεται) κι ανήψια (πάνε σχολείο και δεν νομίζω να μαγείρευαν αυτά έτσι κι αλλιώς). Αυτό μου τρώει χρόνο και ενέργεια από το να ψάξω δουλειά ή να κάνω κάτι πιο δημιουργικό ρε παιδί μου και από το να τρώω ό,τι θέλω. Σήμερα ήθελα να φάω κεφτεδάκια, αλλά μαγείρεψα μπάμιες 

- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Είναι φυσιολογικό αυτό;
βγες και ψαξε δουλεια asap για πολλους λογους
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Σκέψου ότι αυτό το κάνουν οι περισσότερες μάνες του πλανήτη 345 μερες το χρονο. Μερικές φορές και 2 φαγητά τη μεραΓραφικός έγραψε: ↑04 Οκτ 2019, 13:46Ως άνεργος έχω επιφορτιστεί με την σίτιση της οικογένειας (την εκτέλεση, όχι το κόστος) που πάει να πει: μάνα (από τότε που πήρε σύνταξη έχει γεμίσει τον χρόνο της με ασχολίες), πατέρας (κάνει τις δουλειές στον κήπο), αδερφός (εργάζεται), κουνιάδα (εργάζεται) κι ανήψια (πάνε σχολείο και δεν νομίζω να μαγείρευαν αυτά έτσι κι αλλιώς). Αυτό μου τρώει χρόνο και ενέργεια από το να ψάξω δουλειά ή να κάνω κάτι πιο δημιουργικό ρε παιδί μου και από το να τρώω ό,τι θέλω. Σήμερα ήθελα να φάω κεφτεδάκια, αλλά μαγείρεψα μπάμιες
Για τους γονείς του και το αδέρφια του μιλάει. Δε τους αγαπάει;
Λες αν μαγείρευε έτσι για τη γυναίκα και τα παιδιά του να αισθανόταν διαφορετικά;
Είναι λογικό να σου τη δίνει απο ένα σημείο και μετα, για όποιον και να το κάνεις. Τον εαυτό σου να Χέις μόνο θα υπάρξουν μέρες που θ προτιμήσεις να βγεις έξω ή να παραγγείλεις ή να φας ψωμοτυρι ή να μη φας και τίποτα αρκεί να κάνεις ένας διάλειμμα απ' την ρουτινα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 04 Οκτ 2019, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άλλο αυτός.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Γραφικός έγραψε: ↑04 Οκτ 2019, 13:46Ως άνεργος έχω επιφορτιστεί με την σίτιση της οικογένειας (την εκτέλεση, όχι το κόστος) που πάει να πει: μάνα (από τότε που πήρε σύνταξη έχει γεμίσει τον χρόνο της με ασχολίες), πατέρας (κάνει τις δουλειές στον κήπο), αδερφός (εργάζεται), κουνιάδα (εργάζεται) κι ανήψια (πάνε σχολείο και δεν νομίζω να μαγείρευαν αυτά έτσι κι αλλιώς). Αυτό μου τρώει χρόνο και ενέργεια από το να ψάξω δουλειά ή να κάνω κάτι πιο δημιουργικό ρε παιδί μου και από το να τρώω ό,τι θέλω. Σήμερα ήθελα να φάω κεφτεδάκια, αλλά μαγείρεψα μπάμιες

Γραφικέ, σε κάθε περίπτωση τα σέβη μου στον πατέρα σου και τη μάνα σου. Άψογοι αμφότεροι.
Δεν κάνω πλάκα.
Δεν κάνω πλάκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Νομίζω ότι είναι ταξικό το θέμα αλλά θα θελα να εξετάσω τις μπάμιες πριν αποφανθώ.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Πώς ακριβώς θαρρείς πως ανταποδίδονται οι πικρές θυσίες μιας μητέρας;
Και μη μου πεις με το χαμόγελο των παιδιών τους ή το ευχαριστώ του συζύγου γιατί θα σου απαντήσω πως Μ αυτή τη λογική και το χαμόγελο των αδερφών και το ευχαριστώ των γονιών θα έπρεπε να φτανει
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Μια χαρά ταιριάζουν οι μπάμιες με τα κεφτεδάκια, γιατί δεν έφτιαχνες και αυτά;Γραφικός έγραψε: ↑04 Οκτ 2019, 13:46Ως άνεργος έχω επιφορτιστεί με την σίτιση της οικογένειας (την εκτέλεση, όχι το κόστος) που πάει να πει: μάνα (από τότε που πήρε σύνταξη έχει γεμίσει τον χρόνο της με ασχολίες), πατέρας (κάνει τις δουλειές στον κήπο), αδερφός (εργάζεται), κουνιάδα (εργάζεται) κι ανήψια (πάνε σχολείο και δεν νομίζω να μαγείρευαν αυτά έτσι κι αλλιώς). Αυτό μου τρώει χρόνο και ενέργεια από το να ψάξω δουλειά ή να κάνω κάτι πιο δημιουργικό ρε παιδί μου και από το να τρώω ό,τι θέλω. Σήμερα ήθελα να φάω κεφτεδάκια, αλλά μαγείρεψα μπάμιες
Και πολύ καλά κάνει η μάνα σου, έχει κάνει διπλοβάρδιες φαντάζομαι ως εργαζόμενη και μαγείρισσα του σπιτιού στο παρελθόν

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 442 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
05 Μάιος 2024, 19:45
-
-
Νέα δημοσίευση 18χρονα με ανακοπή! Τί όχι;; Φυσιολογικό.
από Μαδουραίος » 25 Ιούλ 2023, 19:52 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 557 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
25 Ιούλ 2023, 20:39
-