Ο πιο μυθομανής χρήστης.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Ο πιο μυθομανής χρήστης.
Δεν βάζω πολ για ευνόητους λόγους.
Λοιπόν βρισκόμαστε ανώνυμα σε ένα πχώρουμ, ο καθένας έχει πει τα ψεματάκια του.
Μπαίνει πολλή σάλτσα στην κατά τα άλλα βαρετή ζωή μας.
Ποιος είναι όμως ο μυθομανής του πχώρουμ; Ποιος ζει σε παράλληλη πραγματικότητα;
Υπάρχει σίγουρα άνθρωπος που πιστεύει στα ψέματά του εδώ μέσα.
Η φαντασία για κάποιον μπορεί να είναι επικίνδυνη όταν γίνεται πλέον πραγματικότητα.
Στο πχώρουμ αυτό γίνεται εύκολα αυτό
Ονομάστε
Λοιπόν βρισκόμαστε ανώνυμα σε ένα πχώρουμ, ο καθένας έχει πει τα ψεματάκια του.
Μπαίνει πολλή σάλτσα στην κατά τα άλλα βαρετή ζωή μας.
Ποιος είναι όμως ο μυθομανής του πχώρουμ; Ποιος ζει σε παράλληλη πραγματικότητα;
Υπάρχει σίγουρα άνθρωπος που πιστεύει στα ψέματά του εδώ μέσα.
Η φαντασία για κάποιον μπορεί να είναι επικίνδυνη όταν γίνεται πλέον πραγματικότητα.
Στο πχώρουμ αυτό γίνεται εύκολα αυτό
Ονομάστε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γενιά της Αμαρτίας την 02 Απρ 2020, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Re: Ο πιο μυθομανής χρήστης.
Πρώτον, για να μην πρηστείς
άλλαξε κείνο το χρηστής...
άλλαξε κείνο το χρηστής...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
γούντης με τεράστια διαφορά και μετά μπούμπης, γαμαγάμα, πήζων.
μπλακπέιντ καθαρά.ο σπύρος πάλι είναι δυνατός πινοκιο αλλά σαν διαχειριστής είναι εκτός συναγωνισμού.οι υπόλοιποι πολεμάτε να πιάσετε ένα καλό επίπεδο
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Μπλακπειντ χωρις συναγωνισμο = τα χαρακτηριστικα που γραφεις ταιριαζουν σε αλλους -ειναι αλλες κατηγοριες - μυθος ειναι μονο ενας

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Για κάποιο περίεργο λόγο, η κοπέλα μου -που έγινε κοπέλα μου όταν την έσωσα με τις γροθιές μου από μια πολική αρκούδα και την γλύτωσε με μια τόσο μικρή αμυχή που τελικά δεν θα την εμποδίσει ούτε καν να συνεχίσει την καριέρα της στο μόντελινγκ, είπε χθες ότι είμαι ο μεγαλύτερος μυθομανής του κόσμου.
Γυναίκες
Γυναίκες

- Veni Vidi Vici
Cavaliere
Όταν σου λέει πως η Αλσατία είναι περιοχή της Γερμανίας με υπέροχη κουζίνα απλά παραδίνεσαι.

Όταν σου λέει πως η Αλσατία είναι περιοχή της Γερμανίας με υπέροχη κουζίνα απλά παραδίνεσαι.

Αlea jacta est
Veni Vidi Vici έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 00:17Cavalliere

ντακσξ αυτο ηταν αγνοια οταν μου το εγραψε ελιωσα - τα συνηθιζει κατι τετοια - πεταει κατι ρακομελοφρονορουκετες σε θεματα που δεν εχει ιδεα + ριχνει και κατι θεατρικα αλλο ομως ο μυθομανης αλλο η ηθοποιοια - σεναριογραφια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αριστος αλλα οχι ακριβώς μυθομανής