Φαση σε σουπερ μαρκετ
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Φαση σε σουπερ μαρκετ
παω να ψωνισω και στο ταμειο ειναι μανα με ενα νερντακι 12-14 ,κατι γινεται και βγαζει μια γλωσσα η μικρη αιφνιδιαστηκαν ολοι ,
μην με ακουμπας δεν εχεις το δικαιωμα να με ακουμπας της φωναζε και κατι αλλα ,η μανα κατι ελεγε χαμηλοφωνα αυτιο να χτυπιεται.
Θαυμασα την υπομονη της ...
μην με ακουμπας δεν εχεις το δικαιωμα να με ακουμπας της φωναζε και κατι αλλα ,η μανα κατι ελεγε χαμηλοφωνα αυτιο να χτυπιεται.
Θαυμασα την υπομονη της ...
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Φαση σε σουπερ μαρκετ
Από τα συμφραζόμενα κατάλαβα πως η μάνα του το ακούμπησε,SuperRogue έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 00:30αν κάποιος ακούμπησε το παιδί σκόπιμα δεν το λες απλά "κάτι". δεν είμαστε Αφγανιστάν.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
με την μανα εγινε η φαση και αρχισε να χτυπιεται στην Οκασιο κορτεζSuperRogue έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 00:30αν κάποιος ακούμπησε το παιδί σκόπιμα δεν το λες απλά "κάτι". δεν είμαστε Αφγανιστάν.
Ε, το νερντάκι θα ήταν έτσι από μικρό. Δεν έχεις ξαναδεί υστερικά παιδάκια; 
Και δεν αναφέρομαι σε κάποιο νευρολογικό πρόβλημα (που όντως μπορεί να υπάρχει) αλλά σε νοοτροπία που οφείλεται καθαρά και μόνον στην διαπαιδαγώγηση πριγκηπόπουλων.

Και δεν αναφέρομαι σε κάποιο νευρολογικό πρόβλημα (που όντως μπορεί να υπάρχει) αλλά σε νοοτροπία που οφείλεται καθαρά και μόνον στην διαπαιδαγώγηση πριγκηπόπουλων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ορμόνες της εφηβείας.
Δεν ευθύνεται 100% η οικογένεια πλέον για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.
Όταν η κοινωνία σου επιβάλει τον τρόπο που θα μεγαλώσεις τα παιδιά σου η κυρία ευθύνη είναι της κοινωνίας και όχι της οικογένειας
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Σιγά μη στο επιβάλλει η κοινωνία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Που 'σαι ρε Ηρώδη...
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- Cecily Anne
Εμένα πάντως προχτές μου είχαν αφήσει τον Αλή Πασά των Ιωαννίνων για να τον προσέχω, μου'χε πει η μάνα του μισή ώρα βιντεάκια και τέλος. Στη μισή ώρα του τα έκλεισα και άρχισε να χτυπιέται το μαλακιστήρι, τον άκουσε όλο το τετράγωνο. Λέω έτσι είσαι; Τώρα θα δεις. Πήγα κι έφτιαξα παν κεικς και τα έφαγα επιδεικτικά μπροστά του.
Διαπραγματεύτηκα μισό πανκεικ, για να σκάσει και άλλο μισό για να παίξει ήσυχος.
Διαπραγματεύτηκα μισό πανκεικ, για να σκάσει και άλλο μισό για να παίξει ήσυχος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ε πως;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 10:32Σιγά μη στο επιβάλλει η κοινωνία.
Μπορείς να μη τα εμβολιασεις;
Μπορείς να μη τα στέλνεις στο σχολείο;
Μπορείς να τα στέλνεις για δουλειά απ το δημοτικό;
Μπορείς να τα σπας στο ξύλο;
Εδώ δε μπορείς να τα στείλεις να σου πάρουν μπύρες και τσιγάρα,επειδή λέει το μαγαζί δεν πουλάει σε ανήλικους.
Πλάκα κάνουμε τώρα;
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- EKPLIKTIKOS
Το κάθε παιδί ειναι διαφορετικό Πορφυριε, εχε το στο νου σου γιατι αμα πιασει Λυκειο το παιδι μπορεί κ να σε δέρνει αυτο.. 

υπεροχες γλυκες αναμνησειςΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 12:16Εγώ δεν έχω φάει ξύλο από τον πατέρα μου αλλά έτρωγα από τη μάνα μου, το οποίο το δεχόμουν ως διαδικαστικό γιατί περισσότερο με πόναγαν τα μονίμως γδαρμένα γόνατα παρά η συγκεκριμένη βία. Μετά είχαμε αγκαλιές, φιλιά κλπ, μία ακόμη φάση που έβλεπα ως διαδικαστικό.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑20 Σεπ 2020, 12:05Διαφωνώ γλυκιά μου Αμαζόνα. Εγώ έχω φάει ξύλο από τον πατέρα μου. Ένιωσα την πυγμή που αλλάζει τον κόσμο. Τα παιδιά μας είναι μαλθακά και υπερπροστατευμένα. Αν θέλουμε σκληραγωγημένους πολίτες αυτό πρέπει να αλλάξει.Μέχρι που έφτασα στο ύψος της και όταν πήγε να απλώσει χέρι της είπα "κοφ' το" και το' κοψε.
ο πατερας μου ειχε πολυ γρηγορο κοφτο αριστερο κ θανατηφορο δεξι - καπου στα 16 τον δυσκολεψα για πρωτη φορα αρκετα - ειχε χασει κ σε ταχυτητα

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Η Ελληνίδα μάνα είχε στη διάθεσή της εξελιγμένα όπλα.
Όπλα που ακόμη και οι ΗΠΑ μόνο να ονειρευτουν μπορουν μιας και κυριολεκτικα ήταν τρανσφορμερ.
Η παντόφλα και τα τσόκαρα στην αρχική έκδοση ήταν εδάφους εδάφους μιας και δεν έφευγαν από το χέρι της και απλά μας κοπανουσε!
Βέβαια στην πορεία της μάχης αναλογα με την βαρύτητα των παραπτωμάτων μας,μετατρέπονταν σε αεροεκτοξευομενα τα οποία είχαν μάλιστα ποσοστό ευστοχιας που άγγιζε το απόλυτο!!!
Φήμες λένε ότι οι Μετεορ χρησιμοποιούν το σύστημα στόχευσης της Ελληνίδας μάνας.
Βέβαια πάντα υπήρχε στο οπλοστάσιο και η μητερα των βομβών ο πλάστης!
Στη θέα του και μόνο τα ψηφισματα του ΟΗΕ (οι εντολές της) εφαρμοζονταν με συνοπτικές διαδικασιες άνευ αντιλογου.
Όπλα που ακόμη και οι ΗΠΑ μόνο να ονειρευτουν μπορουν μιας και κυριολεκτικα ήταν τρανσφορμερ.
Η παντόφλα και τα τσόκαρα στην αρχική έκδοση ήταν εδάφους εδάφους μιας και δεν έφευγαν από το χέρι της και απλά μας κοπανουσε!
Βέβαια στην πορεία της μάχης αναλογα με την βαρύτητα των παραπτωμάτων μας,μετατρέπονταν σε αεροεκτοξευομενα τα οποία είχαν μάλιστα ποσοστό ευστοχιας που άγγιζε το απόλυτο!!!
Φήμες λένε ότι οι Μετεορ χρησιμοποιούν το σύστημα στόχευσης της Ελληνίδας μάνας.
Βέβαια πάντα υπήρχε στο οπλοστάσιο και η μητερα των βομβών ο πλάστης!
Στη θέα του και μόνο τα ψηφισματα του ΟΗΕ (οι εντολές της) εφαρμοζονταν με συνοπτικές διαδικασιες άνευ αντιλογου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
05 Μαρ 2024, 14:58
-
-
Νέα δημοσίευση καλαθάκι στο Σούπερ Μάρκετ προτείνει ο Πορτοσάλτε
από vag_el » 15 Ιαν 2024, 17:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 862 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
16 Ιαν 2024, 12:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σάλος με τα σούπερ μάρκετ που ζητούν αύξηση στις υπερωρίες..
από Parrot » 27 Φεβ 2024, 19:31 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 355 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
28 Φεβ 2024, 11:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κίνημα μπουκοταζ στα σούπερ μάρκετ κατα της ακρίβειας σαρώνει τα βαλκανια
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 06 Φεβ 2025, 18:45 » σε Διεθνής πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
06 Φεβ 2025, 20:02
-