ΓΎΡΙΣΕ Ή ΔΏΔΕΚΑΧΡΟΝΗ ΚΌΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΊΠΕ ΣΤΉΝ ΜΗΤΈΡΑ ΤΗΣ ..
ΓΎΡΙΣΕ Ή ΔΏΔΕΚΑΧΡΟΝΗ ΚΌΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΊΠΕ ΣΤΉΝ ΜΗΤΈΡΑ ΤΗΣ ..
..μητέρα εχασες την αξιοπρέπεια σου όταν τον παντρεύτηκες ..
Την απάντησα ότι εγώ κρατώ το πορτοφόλι, και εάν λέγει τέτοιες θεωρίες θα την αποκληρώσω ..
Την απάντησα ότι εγώ κρατώ το πορτοφόλι, και εάν λέγει τέτοιες θεωρίες θα την αποκληρώσω ..
- nik_killthemall
Re: ΓΎΡΙΣΕ Ή ΔΏΔΕΚΑΧΡΟΝΗ ΚΌΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΊΠΕ ΣΤΉΝ ΜΗΤΈΡΑ ΤΗΣ ..
ο,τι και να κρατάς σε πήρε χαμπάρι ... κι επειδη αποτι θυμαμαι εισαι και πουρο προς ραμολι, μαλλον εσυ την εχεις αναγκη.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
- kongrosian
δεν ξέρω τι σχέση έχεις με την γυναίκα σου,
αλλά στα παιδιά σε τέτοια ηλικία δεν τρολλάρουν, δεν λένε αρλούμπες. τα παίρνουν σοβαρά.
έχε το υπόψη σου αυτό για την από εδώ και πέρα στάση σου.
-
ρε παπαρα Αινειαν, ακομα και να σου ειπε κατι τετοιο, αυτο ειναι το μερος για να το συζητησεις;
δευτερον, πραγματικα θεωρεις οτι το να πεις σε ενα 12χρονο οτι θα την αποκληρωσεις επειδη εχεις το πορτοφολι ( ιδιαιτερα οταν το πορτοφολι ειναι και μετριων διαστασεων) ειναι καλη ιδεα; ( Το να ελεγες "θα επηρεασθει η σχεση μας επειδη με προσβαλες και προσβαλες και την μανα σου και αυτο δεν ειναι ανεκτο" θα ηταν πολυ καλυτερο)
δευτερον, πραγματικα θεωρεις οτι το να πεις σε ενα 12χρονο οτι θα την αποκληρωσεις επειδη εχεις το πορτοφολι ( ιδιαιτερα οταν το πορτοφολι ειναι και μετριων διαστασεων) ειναι καλη ιδεα; ( Το να ελεγες "θα επηρεασθει η σχεση μας επειδη με προσβαλες και προσβαλες και την μανα σου και αυτο δεν ειναι ανεκτο" θα ηταν πολυ καλυτερο)
- kongrosian
σιγά που τον πρόσβαλε. ήμαρτονtalaipwros έγραψε: ↑25 Ιουν 2021, 23:21ρε παπαρα Αινειαν, ακομα και να σου ειπε κατι τετοιο, αυτο ειναι το μερος για να το συζητησεις;
για να φτάσει ένα παιδί να πει κάτι τέτοιο, κάποιο σοβαρό λόγο θα έχει.
θα έπρεπε να πει σαν πατέρας: "γιατί παιδί μου το λες αυτό;" να το συζητήσουν.
Καλά σας δουλεύει 

- Dwarven Blacksmith
Το παιδί αποκτά γενεακή συνείδηση, μακριά από το στενώς εννοούμενο ατομικό συμφέρον. Δε σε βλέπω καλά.

Οι θεωρίες ποιες είναι, ότι ο γάμος απαξιώνει την γυναίκα γενικά ή ειδικά την μαμά της επειδή την απατάς;
Μπορεί να πέτυχε στο κινητό σου κανένα νήμα του πχόρουμ που παπαρολογείς σχετικά και να της μπήκαν ψύλλοι στ' αυτιά.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
- kongrosian
Καλά σου είπε, τύπε, αν έχει συμφέρον να σου μιλάει έτσι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Η μαλακία είναι ότι κάθεστε και απαντάτε στον Αινείαν.
Αφήστε τον στην άκρη,κάποια στιγμή θα ξεχαστεί και θα βγει από τη συλλογική μας μνήμη.
Κάντε το για μένα.
Αφήστε τον στην άκρη,κάποια στιγμή θα ξεχαστεί και θα βγει από τη συλλογική μας μνήμη.
Κάντε το για μένα.
- EKPLIKTIKOS
ΝαιEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑26 Ιουν 2021, 00:01Της επιτρέπει όμως, τυπε, η ισχύς της να λέγει τέτοια πράγματα;
BigChiefWahoo έγραψε: ↑25 Ιουν 2021, 23:57Η μαλακία είναι ότι κάθεστε και απαντάτε στον Αινείαν.
Κάντε το για μένα.
Μαζί σου αγαπημένε.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΓΥΡΙΣΕ Ο NEON IMPOSTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!????
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 15 Φεβ 2025, 07:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 7 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kapsoflantzas
15 Φεβ 2025, 13:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Πατούλης στο σπίτι του παιδοβιαστή Μίχου (που βίαζε και εξέδιδε τη δωδεκάχρονη)
από Kauldron » 01 Νοέμ 2023, 21:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 323 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
08 Νοέμ 2023, 17:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η κορη του Μπαλαουρα υποψηφια του Συριζα στην Αθήνα
από southern » 02 Αύγ 2023, 09:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 74 Απαντήσεις
- 2896 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
08 Μαρ 2025, 18:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Νεκροί μητέρα και γιος μετά από πυροβολισμούς
από Parrot » 11 Απρ 2024, 00:01 » σε Εγκληματικότητα - 1 Απαντήσεις
- 458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
11 Απρ 2024, 09:43
-