Κοπιάστε.
Η παραμικρή υπόνοια για μανάδες-πατεράδες- σόγια, θα τρώει αναφορούλα, γλυκούλια.

Βγάλτε χολή καθωσπρεπισμού.

Να σε χαίρεται η μανούλα σου και ο μπαμπάκας σου.Πασιφάη έγραψε: ↑11 Οκτ 2021, 15:29Ανοίγω αυτό το τίμιο νήμα, όχι για να φάμε τα μουστάκια μας, αλλά για να παραπονεθούμε σε ανθρώπους που μας αδίκησαν, μας έχεσαν, μας υποτίμησαν. Επειδή έχω κι εγώ κάποια παραπονάκια, θα τοποθετηθώ εν ευθέτω χρόνω.
Κοπιάστε.
Η παραμικρή υπόνοια για μανάδες-πατεράδες- σόγια, θα τρώει αναφορούλα, γλυκούλια.
Δεν με χαίρονται, αλλά θενκς.Gherschaagk έγραψε: ↑11 Οκτ 2021, 15:37Νόμιζα ήταν για τον συντονισμό και λέω λάθος ενότητα αλλά τελικά όχι.Να σε χαίρεται η μανούλα σου και ο μπαμπάκας σου.Πασιφάη έγραψε: ↑11 Οκτ 2021, 15:29Ανοίγω αυτό το τίμιο νήμα, όχι για να φάμε τα μουστάκια μας, αλλά για να παραπονεθούμε σε ανθρώπους που μας αδίκησαν, μας έχεσαν, μας υποτίμησαν. Επειδή έχω κι εγώ κάποια παραπονάκια, θα τοποθετηθώ εν ευθέτω χρόνω.
Κοπιάστε.
Για κάποιο λόγο δεν μου βγάζει εικόνες μωρή μουχρίτσα, αλλά φαντάζομαι πως έχεις βάλει κάτι σε Αρτέμη Μάτσα. Σ'εχω χεσμένο.