ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΑΥΤΟΆΜΥΝΑΣ ΣΕ ΓΥΝΑΊΚΕΣ..
ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΑΥΤΟΆΜΥΝΑΣ ΣΕ ΓΥΝΑΊΚΕΣ..
.. διδάσκω εγώ προσωπικα την κόρη μου ασκήσεις και τεχνικές αυτοάμυνας
Πόσο χρήσιμες μπορεί να είναι σε μία έφηβη στο να νιώθει αυτοπεποίθηση;
Πόσο χρήσιμες μπορεί να είναι σε μία έφηβη στο να νιώθει αυτοπεποίθηση;
Re: ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΑΥΤΟΆΜΥΝΑΣ ΣΕ ΓΥΝΑΊΚΕΣ..
Ψήσε να γυρίσετε ταινίες όπως ο Σφέτας.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
Εμένα με καυλώνει σε μια γυναίκα να ξέρει πολεμικές τέχνες. Για τους συμμαθητές της κόρης σου δεν ξέρω. Ρώτα τους.
-
- Otto Weininger
Δε χρειάζεται dojo απαραίτητα. 1 καλή ώρα ιδιαίτερο είναι μια βδομάδα στο dojo.talaipwros έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 23:53ειναι χρησιμες αλλα ειναι αστειο να λες οτι θα την μαθεις εσυ μοναχος σου.
Χρειαζεται dojo
Το θέμα είναι ότι κατά 99,99999% της μαθαίνει μαλακίες που καμία σχέση δεν έχουν με πραγματική αυτοάμυνα που θα σου σωσει τον κωλο σε μια απειλητική κατάσταση .
Let them make the first mistake. We make the last move.
Για κάτι τέτοιο το κόβω
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
σε μια απειλητική κατάσταση η καλύτερη αυτοάμυνα είναι το σπριντ.Otto Weininger έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 23:59
Δε χρειάζεται dojo απαραίτητα. 1 καλή ώρα ιδιαίτερο είναι μια βδομάδα στο dojo.
Το θέμα είναι ότι κατά 99,99999% της μαθαίνει μαλακίες που καμία σχέση δεν έχουν με πραγματική αυτοάμυνα που θα σου σωσει τον κωλο σε μια απειλητική κατάσταση .
Εχω περάσει πολλά χρόνια από γυμναστήρια πολεμικών τεχνών, έστω σε ερασιτεχνικό επίπεδοOtto Weininger έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 23:59Δε χρειάζεται dojo απαραίτητα. 1 καλή ώρα ιδιαίτερο είναι μια βδομάδα στο dojo.talaipwros έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 23:53ειναι χρησιμες αλλα ειναι αστειο να λες οτι θα την μαθεις εσυ μοναχος σου.
Χρειαζεται dojo
- Otto Weininger
Φυσικά. Αν υποθέσουμε ότι:mao mao έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 00:03σε μια απειλητική κατάσταση η καλύτερη αυτοάμυνα είναι το σπριντ.Otto Weininger έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 23:59
έχεις την δυνατότητα
είσαι πιο γρήγορος
έχεις αντοχή
- Otto Weininger
Δε αμφιβάλλω. Αυτοάμυνα δεν ξέρω αν έμαθες. Έχω πει άπειρες φορές και εδώ και στο παλιό, ότι η αυτοάμυνα είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και απαιτητικό. Τα χτυπήματα είναι το τελευταίο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 00:03Εχω περάσει πολλά χρόνια από γυμναστήρια πολεμικών τεχνών, έστω σε ερασιτεχνικό επίπεδοOtto Weininger έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 23:59Δε χρειάζεται dojo απαραίτητα. 1 καλή ώρα ιδιαίτερο είναι μια βδομάδα στο dojo.talaipwros έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 23:53
ειναι χρησιμες αλλα ειναι αστειο να λες οτι θα την μαθεις εσυ μοναχος σου.
Χρειαζεται dojo
- EKPLIKTIKOS
Ο Αινείαν σε ρόλο μίστερ μιγιαγκι
Θα πλήρωνα για να το δω λαιβ
Θα πλήρωνα για να το δω λαιβ
-
θα κανει σοβαρα κουμιτε με το πατερα της;Otto Weininger έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 23:59Δε χρειάζεται dojo απαραίτητα. 1 καλή ώρα ιδιαίτερο είναι μια βδομάδα στο dojo.talaipwros έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 23:53ειναι χρησιμες αλλα ειναι αστειο να λες οτι θα την μαθεις εσυ μοναχος σου.
Χρειαζεται dojo
- Otto Weininger
Κουμιτε; Dudetalaipwros έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 00:26θα κανει σοβαρα κουμιτε με το πατερα της;Otto Weininger έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 23:59Δε χρειάζεται dojo απαραίτητα. 1 καλή ώρα ιδιαίτερο είναι μια βδομάδα στο dojo.talaipwros έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 23:53
ειναι χρησιμες αλλα ειναι αστειο να λες οτι θα την μαθεις εσυ μοναχος σου.
Χρειαζεται dojo

Ας μάθει σωστά πράγματα μέσα απο τα ιδιαίτερα και βλέπουμε για τα σπαρινγκ μετα.
Εσύ πχ τι πιστεύεις, θα μάθεις πιο πολλά 3 χρόνια σε dojo ή 6 μήνες με μένα οι 2 μας;
-
μιλας για 2 φορες τη βδομαδα; προφανως θα ειμαι πιο ετοιμος στο dojo λογω της χρονικης διαρκειας και της δυνατοτητας να ριξω και να φαω μερικες στη προπονηση απο διαφορα ατομα.Otto Weininger έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 00:35Κουμιτε; Dudetalaipwros έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 00:26θα κανει σοβαρα κουμιτε με το πατερα της;Otto Weininger έγραψε: ↑24 Ιουν 2022, 23:59
Ας μάθει σωστά πράγματα μέσα απο τα ιδιαίτερα και βλέπουμε για τα σπαρινγκ μετα.
Εσύ πχ τι πιστεύεις, θα μάθεις πιο πολλά 3 χρόνια σε dojo ή 6 μήνες με μένα οι 2 μας;
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα προσφερει και το 1-1, αυτο που κανουμε τωρα ειναι μια μερα μαθημα ολοι μαζι 7ο kyu και πανω και μια μερα απο 4ο kyu και πανω που ειναι πιο 1-1
επισης να πω οτι προφανως και δεν κανουμε μονο αυτοαμυνα, ειναι και γυμναστικη κλπ. Τωρα να μου μαθεις πως θα χτυπησω τον αλλο κατευθειαν στο ματι, μετα παλαμη στο πηγουνι με δυναμη και χαιτο στο λαιμο, οκ δεν παω να σκοτωσω αλλα και παλι καλυτερα να τα κανεις αργα αργα με πολλους διαγορετικους παρα με ενα
Παντως να κανω σοβαρα ασκηση με τη κορη ειναι σχεδον αδυνατο παρα το οτι εχει μαυρη ζωνη το κοριτσι και τεχνικα/ταχυτητα ειναι σαφως ανωτερη μου διοτι μου φαινεται αδιανοητο να τη χτυπησω ή εστω να κανω ενα δυνατο μπλοκ που θα την πονεσει.
Ρε τσιγκουνη Αινεια, δωσε κανα 40ρι να παει το κοριτσι σε κανα dojo , δεν εχει καμια λεσχη στα απατητα βουνα της ρουμελης; Θα κοινωνικοποιηθει κιολα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 25 Ιουν 2022, 00:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
30 Ιαν 2024, 17:33
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 14 Ιούλ 2024, 18:00 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 7 Απαντήσεις
- 199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
14 Ιούλ 2024, 18:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έξωση αιώνιου φοιτητή επειδή δεν πέρασε τα μαθήματα
από Unique » 13 Απρ 2025, 03:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 812 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian