Τι παίζει με το Μασουτη;
Τι παίζει με το Μασουτη;
Ρε μάγκες εσείς οι βόρειοι για πείτε, εκεί απάνω από ο που ξεκίνησε έχει μεγάλα κανονικά σούπερ μαρκετ; γιατι εδώ έχει πολλά μεν αλλά όλα μικρά σα μπακάλικα με ποικιλία μικρότερη από καλό ψιλικατζίδικο.
Μου έχει κάνει εντύπωση γιατί το εχω δει σε αρκετές περιοχές των Αθηνών, όχι μονο εδώ τριγυρω
Μου έχει κάνει εντύπωση γιατί το εχω δει σε αρκετές περιοχές των Αθηνών, όχι μονο εδώ τριγυρω
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Re: Τι παίζει με το Μασουτη;
Έχει μεγάλα σούπερ μάρκετ αλλά είναι φαρμακείο.
Από Μασουτη παίρνω ελάχιστες φορές και ελαχιστα πραγματα οπότε δεν έχω ελέγξει τι τιμές παίζουν
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο πιο κοντινός μου είναι ένας grand masoutis και οι υπόλοιποι είναι επίσης μεγάλοι αλλά όχι grand.Ερμής έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 20:39Ρε μάγκες εσείς οι βόρειοι για πείτε, εκεί απάνω από ο που ξεκίνησε έχει μεγάλα κανονικά σούπερ μαρκετ; γιατι εδώ έχει πολλά μεν αλλά όλα μικρά σα μπακάλικα με ποικιλία μικρότερη από καλό ψιλικατζίδικο.
Πάω μόνο για καφέδες, είναι πιο ακριβός από αβ και Σκλαβενίτη. Επίσης λένε πως τα λαχανικά του δεν κάνουν ούτε για λίπασμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Πύτε αυτό κοντά στο τέλειον είναι μεγάλο πάντως (Πευκών, τσεκαρε). Μπορεί να έπεσες σε εξαιρέσεις, πχ και ο βασιλό έχει κάτι μικρά σε βενζινάδικα/πολυσύχναστα αστικά σημεία για lunch break . Το μόνο που είναι μικρό σαν γενική φιλοαοφια είναι το market in, που σου λέει στα πιο πολλά πράγματα έχω τα vfm μόνο σαν επιλογή, για ψαγμένα αλλαντικά κλπ πήγαινε αλλού αλλά πέρνα από μένα για γρήγορα καθημερινά ψώνια (εξού και πολύ κεντρικά σημεία και λιλιπούτεια ταμεία)Ερμής έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 20:39Ρε μάγκες εσείς οι βόρειοι για πείτε, εκεί απάνω από ο που ξεκίνησε έχει μεγάλα κανονικά σούπερ μαρκετ; γιατι εδώ έχει πολλά μεν αλλά όλα μικρά σα μπακάλικα με ποικιλία μικρότερη από καλό ψιλικατζίδικο.
Εδώ στο Φάληρο έχω μετρήσει 3 ή 4 τα οποία είναι όλα στο ίδιο στυλ. Το ίδιο και σε άλλες περιοχές πχ στην Κηφισιά που ανεβαίνω συχνά. Τώρα ναι μπορεί να υπάρχουν και μεγάλα γι'αυτό και ρώτησα τους βόρειους που τα ξέρουν καλύτερα.
Αν είναι πιο ακριβός από ΑΒ τότε δεν αξίζει με τπτ.
4,80 το μπρόκολο πριν 5-6 χρονιαΕρμής έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:04Εδώ στο Φάληρο έχω μετρήσει 3 ή 4 τα οποία είναι όλα στο ίδιο στυλ. Το ίδιο και σε άλλες περιοχές πχ στην Κηφισιά που ανεβαίνω συχνά. Τώρα ναι μπορεί να υπάρχουν και μεγάλα γι'αυτό και ρώτησα τους βόρειους που τα ξέρουν καλύτερα.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Μπορεί να ήταν εκτός εποχής. Για ζαρζαβατικά σας έχω πει ποιος εχει την τοπ ποιότηταSol έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:104,80 το μπρόκολο πριν 5-6 χρονιαΕρμής έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:04Εδώ στο Φάληρο έχω μετρήσει 3 ή 4 τα οποία είναι όλα στο ίδιο στυλ. Το ίδιο και σε άλλες περιοχές πχ στην Κηφισιά που ανεβαίνω συχνά. Τώρα ναι μπορεί να υπάρχουν και μεγάλα γι'αυτό και ρώτησα τους βόρειους που τα ξέρουν καλύτερα.
Γιαυτό σαπίζουν τα λαχανικά του
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
- hellegennes
Έχει μεγάλα ΣΜ, ήταν ο Σκλαβενίτης του Βορρά. Κάποτε όντως ήταν πιο ακριβός από τους άλλους, σήμερα όλοι τις ίδιες ακριβές τιμές έχουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
εκτός από....hellegennes έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:13Έχει μεγάλα ΣΜ, ήταν ο Σκλαβενίτης του Βορρά. Κάποτε όντως ήταν πιο ακριβός από τους άλλους, σήμερα όλοι τις ίδιες ακριβές τιμές έχουν.
- hellegennes
Εμένα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το θεμα ακριβός φτηνός, λίγο πολύ έχει δίκιο ο χέλης.
Αυτο που μου έκανε εντύπωση στο μασουτη ειναι ας πουμε δεν ειχε σολομό, κάτι πλέον αρκετά συνηθες για σμ. Μια άλλη φορά δεν ειναι βούτυρο σε ατομικές μερίδες, μια τρίτη φορά δεν ειχε κακάο ΙΟΝ, τα παραπάνω πράγματα τα έχει το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς με τιμές παρόμοιες.
Θα μου πείτε γιατί πας αφου δε βρίσκεις, γιατί κάθε τρίτη τυγχάνει να περνάω απέξω και έχει πάρκινγκ εύκολο σε περίπτωση που θέλω κάτι το γρήγορο.
Ως συνήθως πάω σε ένα σμ στην κηφισιά για τα ψώνια της εβδομάδος, που έχει τα πάντα, πάντα.
Αυτο που μου έκανε εντύπωση στο μασουτη ειναι ας πουμε δεν ειχε σολομό, κάτι πλέον αρκετά συνηθες για σμ. Μια άλλη φορά δεν ειναι βούτυρο σε ατομικές μερίδες, μια τρίτη φορά δεν ειχε κακάο ΙΟΝ, τα παραπάνω πράγματα τα έχει το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς με τιμές παρόμοιες.
Θα μου πείτε γιατί πας αφου δε βρίσκεις, γιατί κάθε τρίτη τυγχάνει να περνάω απέξω και έχει πάρκινγκ εύκολο σε περίπτωση που θέλω κάτι το γρήγορο.
Ως συνήθως πάω σε ένα σμ στην κηφισιά για τα ψώνια της εβδομάδος, που έχει τα πάντα, πάντα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όλοι οι Μασούτηδες (κατά το Μπαλαφούτηδες) της Αθήνας είναι τα πρώην καταστήματα της Προμηθευτικής η οποία εξαγοράστηκε.Ερμής έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:04Εδώ στο Φάληρο έχω μετρήσει 3 ή 4 τα οποία είναι όλα στο ίδιο στυλ. Το ίδιο και σε άλλες περιοχές πχ στην Κηφισιά που ανεβαίνω συχνά. Τώρα ναι μπορεί να υπάρχουν και μεγάλα γι'αυτό και ρώτησα τους βόρειους που τα ξέρουν καλύτερα.
Ναι αν και σου ειπα στέκομαι πως δεν έχει ποικιλία.Green Dragon έγραψε: ↑05 Απρ 2023, 10:43Όλοι οι Μασούτηδες (κατά το Μπαλαφούτηδες) της Αθήνας είναι τα πρώην καταστήματα της Προμηθευτικής η οποία εξαγοράστηκε.Ερμής έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:04Εδώ στο Φάληρο έχω μετρήσει 3 ή 4 τα οποία είναι όλα στο ίδιο στυλ. Το ίδιο και σε άλλες περιοχές πχ στην Κηφισιά που ανεβαίνω συχνά. Τώρα ναι μπορεί να υπάρχουν και μεγάλα γι'αυτό και ρώτησα τους βόρειους που τα ξέρουν καλύτερα.
Μου θυμίζει τα ατλάντικ που με το που έμπαινες μέσα, σου έβγαινε ένα μιζερο κλίμα στην ατμόσφαιρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση O Σκρέκας κάνει διαφήμιση στο Μασούτη
από Kauldron » 13 Δεκ 2023, 16:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 516 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
15 Δεκ 2023, 16:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ας μας εξηγήσει κάποιος την διαφορά 10€ το κιλο αρνι στον Μασούτη με την κρεαταγορα.
από Μαδουραίος » 04 Μάιος 2024, 10:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 369 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
04 Μάιος 2024, 14:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτό δεν είναι υπουργός, είναι το φυλλάδιο του Μασούτη
από Μαδουραίος » 04 Μάιος 2024, 07:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-