- Το ψυγείο είναι τίγκα, φέρνει ξερωγω η άλλη ένα ολόκληρο μαρούλι για να κόψει σαλάτα ή έχει ένα κεφάλι ένταμ στο ψυγείο όλη την εβδομάδα και κόβει φέτες on demand.
- Δεσμεύουν την κουζίνα για τρομερά πολλή ώρα, δηλαδή για μισή ώρα δε μπορείς ας πούμε να μπεις να φτιάξεις έναν καφέ γιατί είναι μέσα η χοντροκώλα από το HR που πλένει καθαρίζει και ψιλοκόβει ζαρζαβατικά ή η παλαβή του frontdesk που στίβει πορτοκάλια με το χέρι γιατί δεν πιστεύει ούτε καν στους στίφτες.
- Τα αφήνουν όλα εντελώς κώλο οι μισές, χρησιμοποιημένα σκεύη, μαχαίρια, φλούδες, χώματα, κουκούτσια κλπ
- Αλλά κι οι άλλες μισές που τα πετάνε, μιλάμε για πολύ μεγάλο όγκο σκουπιδιών που συνήθως είναι και πράγματα που σαπίζουν
Τα τελευταία 2 δημιουργούν additional φόρτο εργασίας για τις καθαρίστριες, δηλαδή ενώ κανονικά θα έκαναν ένα πέρασμα για πλύσιμο και κατέβασμα σκουπιδιών το απόγευμα, αναγκάζονται και κάνουν τρία, μετά τις πρωινές πορτοκαλάδες, τις μεσημεριανές σαλάτες και τα απογευματινά σαντουιτσάκια/φρουτοσαλάτες.
Η καινούρια διεύθυνση έχει αποφασίσει να τους βάλει κωλόχερο και ήδη είχαμε τα πρώτα ξεσπάσματα απείρου κάλλους στυλ δε μπορώ να φέρνω την πορτοκαλάδα από το σπίτι μου σε θερμός γιατί όλη η βιταμίνη χάνεται στα πρώτα πενήντα δευτερόλεπτα από το στίψιμο και εξάλλου τα θερμός είναι καρκινογόνα.

Η δικιά μου καθαρά ακαδημαϊκή απορία με αφορμή όλο αυτό (η δικιά μου κάνει χρήση μόνο της καφετιέρας) είναι γενικά τι προβλέπει η νομοθεσία; Υπάρχει η έννοια της "λελογισμένης χρήσης κουζίνας" κι αυτές έχουν τρελαθεί από την αγαμία, ή πρόκειται για καπρίτσιο της διεύθυνσης; Ή και τα δύο;