Χθες με επρηζαν 2 φιλες μου να παμε παραλια Πρωταρα και το βραδυ για ποτο. Και χθες αλλα ΚΑΙ σημερα. Εγω στενευομαι παρα πολυ οικονομικα επειδη αρχες του επομενου μηνα θα πληρωθω απο την δουλεια που εφυγα και παραιτηθηκα αρχες Αυγουστου. Ο μισθος του Ιουλη ηταν -200 ευρω επειδη ο μαλακας που ανελαβε την εταιρια εδω και καποιους μηνες, θυμηθηκε να μας κοψει για τα sick leaves που ειχα ε ΠΕΡΣΙ (εγω ειχα sick leave για κοβιντ και δεν πηρα δεκαρα απο την κυβερνηση επειδη δεν με ειχαν εγκρινει καν - αγνωστο το γιατι). Τον ιδιο μηνα, επειδη δεν ειχαν ενωθει ακομη τα φωτοβολταϊκα μου, μου ηρθε ο λογαριασμος ρευματος 190 ευρω. Οποτε ειχα γυρω στα 1000 ευρω για να τα βγαλω πανω απο εναμιση μηνα, και να πληρωνω λογαριασμους, φαγητα, βενζινη, σουπερμαρκετ και καφε. Αυτη την στιγμη μου εχουν μεινει 90 ευρω και πρεπει να βαλω βενζινη και να ξαναπαω supermarket, επειδη χθες μου αδειασαν το ψυγειο…
Και αφου εκανα την εισαγωγη, ξεκιναω για το ψητο. Ειπα στις κοπελες που λετε, οτι στενευομαι πολυ οικονομικα και για να βγαλω τον μηνα, δεν πρεπει να ξαναβγω εγω. Τους ειπα αν θελουν να ερθουν σπιτι μου ΓΙΑ ΚΑΦΕ. Γυρω στις 11 λοιπον, βρεθηκαμε αεροδρομιο με μια απο τις 2, για να αφησουμε τα ρουχα της δουλειας (παραιτηθηκε και εκεινη), 11:30 ειμασταν σπιτι μου και στις 12:30, με το που σχολασε, ηρθε η αλλη κοπελα σπιτι μου. Τους εκανα καφε, εβγαλα μπισκοτα σοκολατες κτλ να κερασω και εβλεπα πως περνουσε η ωρα και δεν ειχαν σκοπο να φυγουν. Ειχε γινει 2 και τους λεω «θελετε να κανω ψωμακια με σαλατα; Βαζω τονο, αυγα, μαγιονεζα και διαφορα λαχανικα και γινονται πολυ ωραια». Εννοειται πως δεχτηκαν. Εβγαλα 4 μεγαλους τονους, μου ειπαν να βρασω 5 αυγα (οσα ειχα δηλαδη), εβαλα της παναγιας τα ματια μεσα επειδη ανοιγαν το ψυγειο και μου εδιναν ο,τι εβρισκαν μπροστα τους και φυσικα τα 3 ψωμακια/μπεργκερακια. Φαγαμε, η ωρα να εχει παει 4 και η μια απο τις 2, επειδη ειχε πιλατες στις 17:30, προτεινε να δουμε ενα επεισοδιο απο μια σειρα και να φυγει, και αν θελει η αλλη φιλη μας να μεινει μαζι μου να δουμε και 2ο (μονες τους αποφασιζαν). Γυρω στις 17:00 λοιπον εφυγε η μια. Η κοπελα που εμεινε εκατσε να με πρηξει για τα δικα της για καμια ωρα (συνεχως λεει τα ιδια και οι πρωην φιλες της της εκαναν θεμα οτι ποτε δεν ρωταει για τα δικα τους, αλλα anyway εγω την ξερω και την συνηθισα), μετα βαλαμε αλλο επεισοδιο, να εχει γινει 19:30 (!!), να ξερει οτι στις 9 παρα θα ερθει απο εδω η λατρεια και να μου λεει να δουμε αλλο ενα! (Μια ωρα το καθε επεισοδιο…). Ολη αυτη την ωρα να σχολιαζει οτι το σπιτι μου ειναι ξενοδοχειο, οτι θελει να πουλησει νεφρο για να παρει σπιτι σαν το δικο μου, η αλλη κοπελα σχολιαζε οτι θα κανω πρωτοχρονιατικο παρτυ και θα κοιμηθουν σπιτι μου και οταν εκανα την σαλατα της ελεγα για πλακα «να με μαθεις συνταγες» και σχολιαζε «εεε αν με καλιεις σπιτι σου θα ερχομαι και θα τρωμε κιολας…» και αυτη να πηγαινοερχεται να ανοιγει μονη της ερμαρακια και ψυγεια και να τρωει ο,τι βρισκει μπροστα της. Η ιδια αυτοπροσκαλεστηκε να ερθει και αυριο, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ, και πριν την εξοδο τους το βραδυ. Λες και παει σπιτι της ξερω γω και κανει ο,τι θελει…
Στις 19:30 λοιπον θυμηθηκε να παει τουαλετα και μες τα νευρα πηρα και εγω το κινητο και εστελνα της λατρειας και δεν πιστευε πως ειναι ακομη εδω και μου ειπε να της πω μες τα μουτρα να φυγει. Παω πισω στο σαλονι και με ειδε αυτη καπως και με ρωταει «θες να δουμε κι αλλο επεισοδιο; Ή θα ερθει η λατρεια και θα βρει εδω;

Για πειτε λοιπον εσεις, ΠΩΣ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ; Σας εχει ξανατυχει; Και αν ναι, πώς βαζετε ορια; Ειναι λογικο να ερχεται καποιος και να μενει τοσες ωρες χωρις καν να ρωταει αν ο αλλος εχει κατι να κανει, ή εστω, να θελει να μεινει λιγο μονος του;! Γιατι οντως, συμπεριφερονταν λες και ηταν σε ξενοδοχειο και οτι εγω ημουν υποχρεωμενη να τις ανεχτω.
(Σημειωση οτι ποτε δεν καναμε τρελλη παρεα)
Και ξερω οτι θα γυρισει απο παραλια, θα παει σπιτι της να αλλαξει και θα ερθει απο εδω. Μπορει να μην με παρει καν τηλεφωνο γιατι εκλεισε το ραντεβου μονη της. Και η λατρεια θα ειναι εδω στις 8 για να φαμε κιολας και αυτη λογαριαζε να φυγει στις 9 παρα που ειχε ραντεβου με τους αλλους.