Βεβαιωση γιατρου
Βεβαιωση γιατρου
Ξέρει κανείς αν η βεβαίωση που θέλουν οι σχολές οδήγησης από οφθαλμιατρο και παθολόγο πρέπει να είναι από δημοσιο ή ιδιώτη γιατρο;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Βεβαιωση γιατρου
Ρώτα τον δάσκαλο.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
από συμβεβλημμένο γιατρό
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δεν έχει να κάνει, διότι πληρώνεις παράβολο για την εξέταση. Εννοείται όσοι είναι συμβεβλημένοι με το εκάστοτε κατάστημα του Συγκοινωνιών.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δηλαδη; Πώς βρίσκω ποιοι είναι συμβεβλημενοι;
Υπάρχει λίστα αναρτημένη στο Συγκοινωνιών της περιοχής σου και στη σχολή οδηγών που πήγες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Α οκ, θα ρωτήσω. Ευχαριστώ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δεν ξέρεις να οδηγείς; 

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Και αυτό σας ενοχλει;
Λοιπόν ναι, οδηγαω μονο μηχανακι. Και αυτό της το είπα όσο ήμουν εκεί. Και με κοίταξε περιεργα και με ρώτησε πώς μεταφέρω τη γάτα μου στο γιατρό με τη βέσπα. Και της απάντησα ότι μέχρι να έρθει εκείνη να με επισκεφτεί στο νησί θα είχα πάρει δίπλωμα. Ε δεν πήρα αφού δεν ήρθε. Θα πάρω τώρα όμως γιατί το χρειάζομαι.
Δεν μου αρέσει να κάνω hijacking σε νήματα, αλλά βλέποντας το τζενέρικ του τίτλου, έχει κάποιος εκδώσει βεβαίωση τελευταία ηλεκτρονικά μέσω gov.gr;
Αν ναι, πόσο μένει στο σύστημα, μπορεί να τη χρησιμοποιήσει κάποιος και για δεύτερη-τρίτη φορά αν έχει εκδοθεί 'για κάθε νόμιμη χρήση';
Αν ναι, πόσο μένει στο σύστημα, μπορεί να τη χρησιμοποιήσει κάποιος και για δεύτερη-τρίτη φορά αν έχει εκδοθεί 'για κάθε νόμιμη χρήση';
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Μπορείς να βρεις το ιστορικό των βεβαιώσεων στην θυρίδα σου.Japetus έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 15:30Δεν μου αρέσει να κάνω hijacking σε νήματα, αλλά βλέποντας το τζενέρικ του τίτλου, έχει κάποιος εκδώσει βεβαίωση τελευταία ηλεκτρονικά μέσω gov.gr;
https://www.gov.gr/ipiresies/polites-ka ... ida-polite
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 142 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
11 Σεπ 2024, 16:10
-
-
Νέα δημοσίευση Μπραβο μπουμπουκο.Μαγνησία: Πέθανε τουρίστρια σε χωριό λόγω απουσίας του αγροτικού γιατρού
από Μαδουραίος » 22 Αύγ 2024, 13:12 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 108 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
22 Αύγ 2024, 13:14
-