Good Goyim Award 2023
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Good Goyim Award 2023
Η ύπαρξη ενός τέτοιου νήματος είναι εκπρόθεσμη. Επειδή όμως δεν παρακολούθησα τα ρεσιτάλ ορισμενων χρηστών (πλην μερικών ακάματων εργατών όπως ο nostromos για παράδειγμα) στο σχετικό νήμα, όπου ενώ ορισμένοι εξ αυτών σκίζουν τα στρινγκάκια τους για τα δικαιώματα της Ουκρανίας π.χ., υποστηρίζουν ωστόσο εθνοκαθαρσεις, καταπάτηση εδαφών γειτονικού κράτους, σφαγές αμάχων ακόμα και χρήση πυρηνικών και όλα αυτά για να μην απειληθεί η ύπαρξη ενός κράτους, θα ήθελα να προταθούν ονόματα, τα οποία διέφυγαν της προσοχής μου, και τα οποία ονόματα θα μπουν στην ψηφοφορία, ώστε να αναδείξουμε τον απόλυτο νικητή, με δίκαιες και δημοκρατικές διαδικασίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ζενίθεδρος την 13 Νοέμ 2023, 16:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Re: Good Goyim Award 2023
Συμπεριλαμβανονται και τα μποτ στην λίστα; Αν ναι τότε το βραβειο παει στον Νιουμοντελαρμυ.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑13 Νοέμ 2023, 14:14Η ύπαρξη ενός τέτοιου νήματος είναι εκπρόθεσμη. Επειδή όμως δεν παρακολούθησα τα ρεσιτάλ ορισμενων χρηστών (πλην μερικών ακάματων εργατών όπως ο nostromos για παράδειγμα) στο σχετικό νήμα, όπου ενώ ορισμένοι εξ αυτών σκίζουν τα στρινγκάκια τους για τα δικαιώματα της Ουκρανίας π.χ., υποστηρίζουν ωστόσο εθνοκαθαρσεις, καταπάτηση εδαφών γειτονικού κράτους, σφαγές αμάχων ακόμα και χρήση πυρηνικών και όλα αυτά για να μην απειληθεί η ύπαρξη ενός κράτους, θα ήθελα να προταθούν ονόματα, τα οποία διέφυγαν της προσοχής μου, και τα οποία ονόματα θα μπουν στην ψηφοφορία, ώστε να αναδείξουμε τον απόλυτο νικητή, με δίκαιες και δημοκρατικές διαδικασίες.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
gobzi sharp nick δημοκρατης
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Λοιπόν, habem υποψηφίους. Εάν μου έχει ξεφύγει κάποια σημαντική προσωπικότητα, παρακαλώ να αναφερθεί.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Εγώ γιατί δεν είμαι στη λίστα; 

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Meh ψιλοξενέρα η απόπειρα 4/10
περιμενα συνοδευτικές περιγραφές αντίστοιχες του άλλου award
επιφυλλάσομαι για αναβαθμολόγηση αν αλλάξει κάτι
περιμενα συνοδευτικές περιγραφές αντίστοιχες του άλλου award

επιφυλλάσομαι για αναβαθμολόγηση αν αλλάξει κάτι

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Εδώ μαζεύεστε γιουσουφάκια; 

Γιατί δεν έγραψες σήμερα. Τόσο μυαλό έχουν τα πιδιά

-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Εχουμε πολλους ακουραστους υμνητες των εγκληματων πολεμου του Ισραηλ εδω μεσα. Πολυ δυσκολο να επιλεξεις. Εγω θα εβαζα τον otto αλλα και παλι πολυ δυσκολο....
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- NewModelArmy
Ανοιξτε και ένα βραβείο "δοκισμαστης φραουλων Ζαχαροβας" για όσους ψηφίζουν και σχολιαζουν στο παρον τοπικ
Παρακαλώ κι εμένα.
- Dwarven Blacksmith
Το entitlement μερικών που θέλουν να μπουν στο πολλ ποστάροντας μια φορά τη βδομάδα... 

Να πω οτι εκανα γκοϊσπλεηνινγκ στον εβραιο υφισταμενο μου που σιχαινεται το σιωνισμο και να ληξει το θεμα.
- Οργισμένος
πονας ουγκανεεεεεε;;;;;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑13 Νοέμ 2023, 14:14Η ύπαρξη ενός τέτοιου νήματος είναι εκπρόθεσμη. Επειδή όμως δεν παρακολούθησα τα ρεσιτάλ ορισμενων χρηστών (πλην μερικών ακάματων εργατών όπως ο nostromos για παράδειγμα) στο σχετικό νήμα, όπου ενώ ορισμένοι εξ αυτών σκίζουν τα στρινγκάκια τους για τα δικαιώματα της Ουκρανίας π.χ., υποστηρίζουν ωστόσο εθνοκαθαρσεις, καταπάτηση εδαφών γειτονικού κράτους, σφαγές αμάχων ακόμα και χρήση πυρηνικών και όλα αυτά για να μην απειληθεί η ύπαρξη ενός κράτους, θα ήθελα να προταθούν ονόματα, τα οποία διέφυγαν της προσοχής μου, και τα οποία ονόματα θα μπουν στην ψηφοφορία, ώστε να αναδείξουμε τον απόλυτο νικητή, με δίκαιες και δημοκρατικές διαδικασίες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ισχυρή υποψηφιότητα για το Darwin Award του 2023
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 16 Αύγ 2023, 22:01 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 398 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
16 Αύγ 2023, 23:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΤΕΜΠΩΝ 28-2-2023 «ΤΕΜΠΗ 28-2-2023»
από SeaHawk » 24 Μαρ 2025, 15:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
24 Μαρ 2025, 20:25
-
-
- 16 Απαντήσεις
- 816 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
05 Απρ 2025, 14:38
-
-
Νέα δημοσίευση ''Why does pussy taste so good?''
από ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ » 23 Οκτ 2024, 20:36 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 4 Απαντήσεις
- 213 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
24 Οκτ 2024, 20:59
-