Συνηθισμενα πραγματα που δεν κανετε στην ζωη σας
-
Συνηθισμενα πραγματα που δεν κανετε στην ζωη σας
Ξεκιναω εγω
1.Δεν εχω παει ποτε σε θεατρο.Εξαιρεση μια παιδικη παρασταση που μας ειχαν παει υποχρεωτικα με το νηπιαγωγειο.Δεν θυμαμαι το εργο ηταν παντως ο Δημητρης Ποταμιτης και παιχτηκε σε χωρο σινεμα του Κορδελιου.
2.Δεν εχω παει ποτε σε συναυλια.Εξαιρεση κατι live 100 ατομων που παιζει ενα συγκροτημα φιλων
3.Δεν εχω διαβασει ποτε βιβλιο.Ξεκινησα το "Ταξιδι στο Κιριμπατι" του Εριχ Φον Νταινικεν σε ηλικια 12 ετων επειδη μου το εφεραν δωρο και μετα απο μερικες σελιδες αποφασισα οτι δεν θα ξαναδιαβασω ποτε βιβλιο.
1.Δεν εχω παει ποτε σε θεατρο.Εξαιρεση μια παιδικη παρασταση που μας ειχαν παει υποχρεωτικα με το νηπιαγωγειο.Δεν θυμαμαι το εργο ηταν παντως ο Δημητρης Ποταμιτης και παιχτηκε σε χωρο σινεμα του Κορδελιου.
2.Δεν εχω παει ποτε σε συναυλια.Εξαιρεση κατι live 100 ατομων που παιζει ενα συγκροτημα φιλων
3.Δεν εχω διαβασει ποτε βιβλιο.Ξεκινησα το "Ταξιδι στο Κιριμπατι" του Εριχ Φον Νταινικεν σε ηλικια 12 ετων επειδη μου το εφεραν δωρο και μετα απο μερικες σελιδες αποφασισα οτι δεν θα ξαναδιαβασω ποτε βιβλιο.
Re: Συνηθισμενα πραγματα που δεν κανετε στην ζωη σας
Δε φοράω ποτέ βρακί εδώ και 7-8 χρόνια.
Δεν έχω φιλήσει ποτέ στο στόμα.
Δεν έχω καπνίσει ποτέ.
Δεν έχω κάτσει ποτέ σταυροπόδι.
Δεν έχω πάει ποτέ σε συναυλία.
Δεν έχω παίξει ποτέ μπάλα.
Δεν έχω αγοράσει ποτέ μουσικό δίσκο/CD.
Δεν έχω γλείψει ποτέ τα δάχτυλά μου.
Δεν έχω φιλήσει ποτέ στο στόμα.
Δεν έχω καπνίσει ποτέ.
Δεν έχω κάτσει ποτέ σταυροπόδι.
Δεν έχω πάει ποτέ σε συναυλία.
Δεν έχω παίξει ποτέ μπάλα.
Δεν έχω αγοράσει ποτέ μουσικό δίσκο/CD.
Δεν έχω γλείψει ποτέ τα δάχτυλά μου.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Άμα δεν έχεις διαβάσει ποτέ βιβλίο κλαφτα Χαράλαμπε.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
Ετσι εξηγούνται όλα. Για αυτό είσαι νεοδημοκράτηςAlex Amsterdam έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 10:21Ξεκιναω εγω

ο ΓΓ παιζει να ειναι ο μονος Αρειανος που δεν πηγε στον τελικο των 42 χιλιαδων
- Fata_Morgana
Στα 2 πρώτα είμαι ακριβώς στην ίδια φάση. Εκτός κι αν στις συναυλίες πιάνονται τα πανηγύρια .Alex Amsterdam έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 10:21Ξεκιναω εγω
Δεν έχω απατήσει ποτέ (και είχα αρκετές σχέσεις).
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
Προφανως εισαι νεος και δεν ξερεις πολλα πραγματα
Φυσικα και εχω παει και ειμαι αυτος που με φωτογραφιες εκανα την συγκριση με το ποσους οπαδους κατεβασε ο μπαουγκ στον τελικο στο ΟΑΚΑ
Ηταν ενα δημοφιλεστατο νημα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
και πώς απέκτησες τις πλούσιες γνώσεις σου;Alex Amsterdam έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 10:21
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
παλιος ειμαι ρε Τουμπιωτη, και προφανως τα θμαμαι ολαAlex Amsterdam έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 13:13Προφανως εισαι νεος και δεν ξερεις πολλα πραγματα
Φυσικα και εχω παει και ειμαι αυτος που με φωτογραφιες εκανα την συγκριση με το ποσους οπαδους κατεβασε ο μπαουγκ στον τελικο στο ΟΑΚΑ
Ηταν ενα δημοφιλεστατο νημα.

-
Στον στιβο της ζωης.
- Dwarven Blacksmith
Το μικρό μου δάχτυλο δεν έχει έρθει ποτέ σε επαφή με φλιτζάνι.

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Με cranial drilling.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 13:17και πώς απέκτησες τις πλούσιες γνώσεις σου;Alex Amsterdam έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 10:21
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
α) Τσιγαρο, το εκοψα απο τα 30
β) Ναρκωτικα, τα εκοψα πριν μπω στα 20
γ) Ξενυχτια στην πρασινη τσοχα, τα εκοψα απο τα 30
δ) Τηλεοραση, την εκοψα εδω και 15 χρονια
ε) Οπαδικο ποδοσφαιρο, το εκοψα μετα την ηττα του Παναθηναικου απο το γαβρο με 3-0 στη Ριζουπολη οπου 5 Παναθηναικοι ηταν πιασμενοι και οι γαβροι ηταν ντοπαρισμενοι. Το μονο πραγμα που εχω μετανοιωσει στη ζωη μου οτι αφιερωσα πολλες ωρες να υποστηριζω μια ομαδα.
.
β) Ναρκωτικα, τα εκοψα πριν μπω στα 20
γ) Ξενυχτια στην πρασινη τσοχα, τα εκοψα απο τα 30
δ) Τηλεοραση, την εκοψα εδω και 15 χρονια
ε) Οπαδικο ποδοσφαιρο, το εκοψα μετα την ηττα του Παναθηναικου απο το γαβρο με 3-0 στη Ριζουπολη οπου 5 Παναθηναικοι ηταν πιασμενοι και οι γαβροι ηταν ντοπαρισμενοι. Το μονο πραγμα που εχω μετανοιωσει στη ζωη μου οτι αφιερωσα πολλες ωρες να υποστηριζω μια ομαδα.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα βελτιωθούν ποτέ τα πράγματα στην Ελλάδα;
από Έκτωρ » 06 Απρ 2024, 12:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 631 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
29 Δεκ 2024, 12:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρόσωπα ή πράγματα που θα σας έκαναν να βάλετε στην άκρη ιδεολογικές διαφορές
από Unique » 03 Απρ 2024, 10:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 831 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
03 Απρ 2024, 14:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κοιτα πραγματα...
από Eθνικοκοινωνιστης » 07 Ιουν 2023, 11:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
07 Ιουν 2023, 17:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υπέροχα πράγματα που έμαθα αυτή την πφορουμεβδομάδα
από GoBzi » 13 Ιαν 2025, 00:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi