Ελάτε να μονάσουμε! Νήμα επίλυσης αδιεξόδων.
- kongrosian
Ελάτε να μονάσουμε! Νήμα επίλυσης αδιεξόδων.
φίλε πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας πάμε να γίνουμε μοναχοί στο άγιο όρος; δεν βλέπω κάποια άλλη λύση. 

Re: Ελάτε να μονάσουμε! Νήμα επίλυσης αδιεξόδων.
Τρολιά θέμα άνοιξας,τρολιά θα λάβεις.kongrosian έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 22:49φίλε πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας πάμε να γίνουμε μοναχοί στο άγιο όρος; δεν βλέπω κάποια άλλη λύση.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
στείλε του το σε ηχητικό, άλλη χάρηkongrosian έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 22:49φίλε πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας πάμε να γίνουμε μοναχοί στο άγιο όρος; δεν βλέπω κάποια άλλη λύση.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
πλάκα κάνεις αλλά είναι πραγματικότητα.Ορισμένοι για να σωθούν απο τις αμαρτίες τους μόνον ο μοναχισμός θα τους δώσει τη Θεία Χάρη και τη συγχώρεση.Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.Και φυσικά η αυτοκτονία αλλά αυτό είναι αμαρτία και όχι η σωστή λύση.kongrosian έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 22:49φίλε πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας πάμε να γίνουμε μοναχοί στο άγιο όρος; δεν βλέπω κάποια άλλη λύση.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
- kongrosian
σιγά μην πάνε για να σωθούν από τις αμαρτίες τους. για να σωθούν από τα εγκόσμια πάνε.vag_el έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 23:51πλάκα κάνεις αλλά είναι πραγματικότητα.Ορισμένοι για να σωθούν απο τις αμαρτίες τους μόνον ο μοναχισμός θα τους δώσει τη Θεία Χάρη και τη συγχώρεση.Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.Και φυσικά η αυτοκτονία αλλά αυτό είναι αμαρτία και όχι η σωστή λύση.kongrosian έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 22:49φίλε πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας πάμε να γίνουμε μοναχοί στο άγιο όρος; δεν βλέπω κάποια άλλη λύση.

- kongrosian
βάλτε κι εσείς κανένα. όλο εγώ θα βάζω;Saturn έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 23:44στείλε του το σε ηχητικό, άλλη χάρηkongrosian έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 22:49φίλε πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας πάμε να γίνουμε μοναχοί στο άγιο όρος; δεν βλέπω κάποια άλλη λύση.

εσύ τα στέλνεις με πμ, από ό,τι διάβασαkongrosian έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 00:01βάλτε κι εσείς κανένα. όλο εγώ θα βάζω;Saturn έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 23:44στείλε του το σε ηχητικό, άλλη χάρηkongrosian έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 22:49φίλε πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας πάμε να γίνουμε μοναχοί στο άγιο όρος; δεν βλέπω κάποια άλλη λύση.

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Occasio facit furem
- kongrosian

άντε σπανομαρία, ποιός στην χάρη σου!kongrosian έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 00:10έστειλα και δημόσια.
kongrosian @ Τι σκέφτεσαι τώρα
ΕΝΤΙΤ: άκουσα το προηγούμενο ηχητικό που έστειλες στον πληροφοριοδότη (σπανομαρίας)
το άλλο είναι γαμάτο lol!
το άλλο είναι γαμάτο lol!
kongrosian έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 00:00σιγά μην πάνε για να σωθούν από τις αμαρτίες τους. για να σωθούν από τα εγκόσμια πάνε.vag_el έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 23:51πλάκα κάνεις αλλά είναι πραγματικότητα.Ορισμένοι για να σωθούν απο τις αμαρτίες τους μόνον ο μοναχισμός θα τους δώσει τη Θεία Χάρη και τη συγχώρεση.Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.Και φυσικά η αυτοκτονία αλλά αυτό είναι αμαρτία και όχι η σωστή λύση.kongrosian έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 22:49φίλε πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας πάμε να γίνουμε μοναχοί στο άγιο όρος; δεν βλέπω κάποια άλλη λύση.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
https://voca.ro/155mYENrJb3j
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ελάτε να μονιάσουμε! Νήμα επίλυσης διαφορών.
από Πασιφάη » 12 Απρ 2024, 21:43 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 217 Απαντήσεις
- 5814 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγις
28 Ιούλ 2024, 16:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ελάτε να μουνιάσουμε! Νήμα παράλυσης διαφορών.
από Ζενίθεδρος » 13 Απρ 2024, 19:07 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 469 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
15 Απρ 2024, 21:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ελατε Χουντικοι ελατε Χρυσαυγιτες να σηκωσουμε τον ηλιο της δικαιοσυνης πανω απο την Ελλαδα
από Portia » 19 Μάιος 2023, 21:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 381 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
19 Μάιος 2023, 22:14
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
25 Μάιος 2023, 21:39